Şimdi Ara

2.2.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi farkettim part I 75 mbmış.Bir de 30mblık bir part II varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GencayAkcay -- 23 Eylül 2007; 21:15:40 >

• İki partı da indirdim ancak updater.exe yok.Sadece patch I ve II var.Sorun bende mi yoksa bu patche daha part III vs. çıkacak onda mı updater olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayAkcay

İki partı da indirdim ancak updater.exe yok.Sadece patch I ve II var.Sorun bende mi yoksa bu patche daha part III vs. çıkacak onda mı updater olacak?
    part 3 var daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Agwe_

part 3 var daha

Alıntıları Göster
    O çıktı mı?
  • quote:

O çıktı mı?

Alıntıları Göster
    finalpart diye bi dosya olmadan sistem update olmuyor çarşamba günü o yayınlanır 2mb lık bir dosya oluyo genellikle o inince 2.2 ye direk geçilmiş olcak şimdiden var olan yüksek mb lık partları indirmek faydanıza olcaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: santanio

finalpart diye bi dosya olmadan sistem update olmuyor çarşamba günü o yayınlanır 2mb lık bir dosya oluyo genellikle o inince 2.2 ye direk geçilmiş olcak şimdiden var olan yüksek mb lık partları indirmek faydanıza olcaktır...

Alıntıları Göster
    Bu haftamı gelicek 2.2 bilgisi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reahax

Bu haftamı gelicek 2.2 bilgisi olan varmı ?

Alıntıları Göster
    PTR kapandı muhtemelen bu çarşamba 2.2'ye geçiş yapılacak.. Umarım 2.3 için bu kadar beklenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

PTR kapandı muhtemelen bu çarşamba 2.2'ye geçiş yapılacak.. Umarım 2.3 için bu kadar beklenmez.

Alıntıları Göster
    benimde en büyük beklentim 2.1.3. seninde dediğin gibi inşallah fazla beklemeyiz:)

quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

• quote:

Orijinalden alıntı: Arthalion

benimde en büyük beklentim 2.1.3. seninde dediğin gibi inşallah fazla beklemeyiz:)

quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

Alıntıları Göster
    bu hafta gelir büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cybercab

bu hafta gelir büyük ihtimal

Alıntıları Göster
    2.2.0 WotLK hazırlık patchi di mi?
  • quote:

2.2.0 WotLK hazırlık patchi di mi?

Alıntıları Göster
    tahminim pre-wptlk patchi 2.3 yada 2.4 olur. ama ozamana kadar yavas yavas gecis yapılır. birden kasmazlar pathcleri sindire sindire bugları yavas yavas bi yandan temizleyip. bi yandan yenilerini tespit ederler gibime geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaGini

tahminim pre-wptlk patchi 2.3 yada 2.4 olur. ama ozamana kadar yavas yavas gecis yapılır. birden kasmazlar pathcleri sindire sindire bugları yavas yavas bi yandan temizleyip. bi yandan yenilerini tespit ederler gibime geliyo

Alıntıları Göster
    bu patchi av haftasına denk getirirler bence yine.Bir sürü item açılacak sonuçta arena season 1 itemleri honor pointle alınabilinecek ben bayağıdır yapmıyorum bg şimdi eye var bundan sonra av gelir sanırım,yada wsg av gelirse haftaya bu patch çıkar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Agwe_

bu patchi av haftasına denk getirirler bence yine.Bir sürü item açılacak sonuçta arena season 1 itemleri honor pointle alınabilinecek ben bayağıdır yapmıyorum bg şimdi eye var bundan sonra av gelir sanırım,yada wsg av gelirse haftaya bu patch çıkar bence.

Alıntıları Göster
    bu patch ile honorla arena 1 gelmiyor kesinlik kazanmamakla birlikte 2.3 de gelecek.

patch in gelememe sebebide voice chat diye açıklama yapılmıştı tüm serverları adapte etmeye çalışıyolardı.
    bu voice chatte inş. kullansakta kullanmasakta + oyundaki milisaniye cinsindir girmez bize diye ümit ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: santanio

bu patch ile honorla arena 1 gelmiyor kesinlik kazanmamakla birlikte 2.3 de gelecek.

patch in gelememe sebebide voice chat diye açıklama yapılmıştı tüm serverları adapte etmeye çalışıyolardı.
    bu voice chatte inş. kullansakta kullanmasakta + oyundaki milisaniye cinsindir girmez bize diye ümit ediyorum...

Alıntıları Göster
    İnşallah bu patch WotLK hazırlık patchidir.Çünkü BC hazırlık patchi gibi 700mb indirmek istemiyorum.:D

• quote:

İnşallah bu patch WotLK hazırlık patchidir.Çünkü BC hazırlık patchi gibi 700mb indirmek istemiyorum.:D

Alıntıları Göster
    bu yamayla mı 1-60 olma süresi kısalacaktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColdShadow

bu yamayla mı 1-60 olma süresi kısalacaktı?

Alıntıları Göster
    Wotlk hazırlık pathci 2,3 olacak büyük ihtimal.. Bunda teamspeak av leecherini report gibi şeyler gelicek.
    1-60 olma süreside sanırım 2.3 de kısalacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reahax

Wotlk hazırlık pathci 2,3 olacak büyük ihtimal.. Bunda teamspeak av leecherini report gibi şeyler gelicek.
    1-60 olma süreside sanırım 2.3 de kısalacak.

Alıntıları Göster
    Nerden indirdiniz yahu? :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basar

Nerden indirdiniz yahu? :S

Alıntıları Göster
    Background Downloader FTW
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

Background Downloader FTW

Alıntıları Göster
    http://www.worldofwarcraft.com/patchnotes/test-realm-patchnotes.html

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamwalker

http://www.worldofwarcraft.com/patchnotes/test-realm-patchnotes.html

Alıntıları Göster
    Yarın 2.2.0 patch aktif oluyor.Roguelar için kötü bir patch olucak:/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.