Şimdi Ara

2.2.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi farkettim part I 75 mbmış.Bir de 30mblık bir part II varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GencayAkcay -- 23 Eylül 2007; 21:15:40 >

• İki partı da indirdim ancak updater.exe yok.Sadece patch I ve II var.Sorun bende mi yoksa bu patche daha part III vs. çıkacak onda mı updater olacak?
  • part 3 var daha
  • O çıktı mı?
  • finalpart diye bi dosya olmadan sistem update olmuyor çarşamba günü o yayınlanır 2mb lık bir dosya oluyo genellikle o inince 2.2 ye direk geçilmiş olcak şimdiden var olan yüksek mb lık partları indirmek faydanıza olcaktır...
  • Bu haftamı gelicek 2.2 bilgisi olan varmı ?
  • PTR kapandı muhtemelen bu çarşamba 2.2'ye geçiş yapılacak.. Umarım 2.3 için bu kadar beklenmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1
    14 yıl önce açıldı
    40 + 40 x 0 + 1 = ?
    13 yıl önce açıldı
    1
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benimde en büyük beklentim 2.1.3. seninde dediğin gibi inşallah fazla beklemeyiz:)

quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

PTR kapandı muhtemelen bu çarşamba 2.2'ye geçiş yapılacak.. Umarım 2.3 için bu kadar beklenmez.
  • bu hafta gelir büyük ihtimal
  • 2.2.0 WotLK hazırlık patchi di mi?
  • tahminim pre-wptlk patchi 2.3 yada 2.4 olur. ama ozamana kadar yavas yavas gecis yapılır. birden kasmazlar pathcleri sindire sindire bugları yavas yavas bi yandan temizleyip. bi yandan yenilerini tespit ederler gibime geliyo
  • bu patchi av haftasına denk getirirler bence yine.Bir sürü item açılacak sonuçta arena season 1 itemleri honor pointle alınabilinecek ben bayağıdır yapmıyorum bg şimdi eye var bundan sonra av gelir sanırım,yada wsg av gelirse haftaya bu patch çıkar bence.
  • bu patch ile honorla arena 1 gelmiyor kesinlik kazanmamakla birlikte 2.3 de gelecek.

patch in gelememe sebebide voice chat diye açıklama yapılmıştı tüm serverları adapte etmeye çalışıyolardı.
    bu voice chatte inş. kullansakta kullanmasakta + oyundaki milisaniye cinsindir girmez bize diye ümit ediyorum...
  • İnşallah bu patch WotLK hazırlık patchidir.Çünkü BC hazırlık patchi gibi 700mb indirmek istemiyorum.:D
  • bu yamayla mı 1-60 olma süresi kısalacaktı?
  • Wotlk hazırlık pathci 2,3 olacak büyük ihtimal.. Bunda teamspeak av leecherini report gibi şeyler gelicek.
    1-60 olma süreside sanırım 2.3 de kısalacak.
  • Nerden indirdiniz yahu? :S
  • Background Downloader FTW
  • Yarın 2.2.0 patch aktif oluyor.Roguelar için kötü bir patch olucak:/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.