Şimdi Ara

2.2.1 YorumlaR? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar bende cydia var ama sanırım cydia ile installer ayrı...ben installerı nereden bulabilirim LÜTFEn pm atın arkadaslar acık adres verılemıyorsa..
  • İphoneum bozulduğundan beri giremiyordum bu foruma bence iphone nun Türkiyeye gelmesiyle kötü oldu mu oldu ne ? Ninenin elinde iphone gördüm hangi amaçla kullanmak için aldıysa artık. Teyzem GPS i ve 3G si için aldı sanırım. Gelelim şu 8 gb ın 7.1 lik görünme muhabbetine bağzı arkadaşlarımız ne güzel açıklamış, konunun başlığına uygun birşeyler yazmak için girdim fakat tamamen farklı konulara sapmış. Arkadaşlar o dediğiniz olay için Sıkca sorulan sorulara bir göz atın isterseniz bu telefon ilk çıktığından beri yapılan bir muhabbetti. Önce araştırmak önemli kanımca.

Gelelim athloncu ne kadar net konuşuyorsun. İphone la hiç alakam olmasa senin bu dediğine pat diye inanırdım. Hele dur bakalım buralarda eskilerden beri olan insanlar bırakta onlar söylesin bu kadar açık net. :) Partition diye birşey var arkadaşım hatta şöyle açıkliyim o zamanlar yeni 2.0 a geçmiştik ve iphone 3G yeni çıkmıştı. Eski alışa geldik ziphone kardeşimiz unlock yapıcam demişti yapamadı hala (barbeenin kulakları çınlasın haklıymışsın kardeşim) neyse sonra pawntool lar çıktı oralardan ayarlanabiliyordu partition kısmı minimum da 550 mb birşeydi sanırım. En son quickpawn la kırdığım için normal pawn da varmı bilmiyorum. Apple direkt olarak 550 mb Unix files dosyalarını ayırır geri kalanı küsürat kaybı vs. 7.1 olarak görülür.

Engin9103 bu konuya nasıl girip öyle bir cevap yazdın bilmiyorum ama cydia ve installer için baştan restore edip quickpawn yapman lazım o aşamalarda ekleniyor. Mevcut sisteminede eklenir ama bulman lazım dosyaları vs vs, ama nacizhane tavsiyem napıcaksın installeri? :) Mis gibi cydia var ne ararsan var onda, apple storeda var. :)

Son olarak;

Hiçbir yenilik yok demek yanlış olur, bug mug kapatmışlardır eyvallah. Ama defalarca söylediğim gibi bluetooth dosya göndermek yok. Almak yok. Copy paste yok. Mesaj forward yok. MMS yok. Flash yok. Java yoktu en son bakmadım varmı diye ama sanırsam o da yok. Daha sayıcağım çok şey var. Temelde eksik çok. İphone çıktığından beri gelcek diyorlar ama ne zaman gelcek merak ediyorum.

• Yazıldı mı göremedim ama artık msn.com ve hotmail.com uzantılı maillerinizi alabiliryorsunuz. Bu süper olmuş.
    + bir özellik daha artık EDGE zorunlu değil. İstediğiniz zaman kapatabiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.