Şimdi Ara

2.2.1 YorumlaR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mış mış da mış mış elle tutulur hiçbirşey yok kim ne derse desin
  • Arkadaşlar, konuyu fazla dağıtmaya gerek yok. 7.1 olması gayet doğal.

Ayrıca, 7.1 kullanılabilir değil, toplam kapasitedir. 800-900 mb işletim sistemine ayrılmış bellek, partititon felan diye bir olay yok.
  • bakalım genpadan alacagımızın icinde hangi surum yuklu olacak
  • ben şarj konusunda ciddi bir performans yakaladım.yani bir iyileşme var
  • kesinlikle Şarj AŞırı Dayanıyor Dikkatimi çekti hemen hemen yarı yarıya bi artış var
  • şimdi yükledim
    henüz bir değişiklik göremedim
    bakalım bir kaç gün geçsin ne olucak
  • ROM Read Only Memory
    RAM Random Access Memory
    quote:

Orjinalden alıntı: athloncu

Rom ile diskin bir alakası yok. ram olayı tamamen farklı. romun açılımı, read only memory galiba ( emin değilim ).

Rom, ram gibi geçici bir bellek değildir, cihazın bazı bilgilerinin tutuldugu hafızadır. Saat,boot bilgileri vs gibi. Ornegin bilgisayarın bios bilgilerinin tutuldugu FLASH'ı gibi.

• quote:

Orjinalden alıntı: maviturk

Yeni versiyonda sadece ufak buglar giderilmiş birazda stabilite mevcut baska bi değişiklik yok arkadaşar dün gece yükledim edge sorunuda hala mevcut...

edge sorunu nedir?
  • Sanırım, wirelles devre dışı kalınca edge devreye giriyor arkadaşın cihazda. Benim de başıma geldi. 2 günde 120 kontörüm gitti. Ara operatörü, edge yi devre dışı bıraktır. Ben öyle yaptım rahat bir nefes aldım.........

quote:

Orjinalden alıntı: wosswoss

quote:

Yeni versiyonda sadece ufak buglar giderilmiş birazda stabilite mevcut baska bi değişiklik yok arkadaşar dün gece yükledim edge sorunuda hala mevcut...

edge sorunu nedir?
  • ne yazılımın kapladıgı yerden dolayı 7.1 gb gözükür nede sistemsel sorun... zaten iphone kutusunu düzgün bir şekilde incelerseniz görürsünüz(ki çogu disk sahibi ürünlerde genelde bu notu düşerler) "1 GB=1 MİLYAR BYTE;biçimlenmiş kapasite daha az olabilir." böyle bir not vardır ve gerekli hesaplamaları yaparsanız 7.1 gb ın normal oldugunu anlarsınız. notu göremeyenler iphone kutusunun alt kısmında türkçe açıklamalar yazan yapıştırılmış bir kagıt vardır. o açıklamaların en alt satırında yazar
  • sadece yazılımlarla şarj süreleri yarı yarıya artmaz.kesinlikle donanım değişikliği olmalı(chip entegre devre pil vs...)

quote:

Orjinalden alıntı: erdalardal

kesinlikle Şarj AŞırı Dayanıyor Dikkatimi çekti hemen hemen yarı yarıya bi artış var
  • quote:

Orjinalden alıntı: meo@pro

sadece yazılımlarla şarj süreleri yarı yarıya artmaz.kesinlikle donanım değişikliği olmalı(chip entegre devre pil vs...)

quote:

Orjinalden alıntı: erdalardal

kesinlikle Şarj AŞırı Dayanıyor Dikkatimi çekti hemen hemen yarı yarıya bi artış var

Artmadı Sarj Gitmiyor Artık Eskısı gıbı değil her şarkıda 1 parca gıdıodu smdı butun lıstemı dınlıorm anca
  • quote:

Orjinalden alıntı: athloncu

Arkadaşlar, konuyu fazla dağıtmaya gerek yok. 7.1 olması gayet doğal.

Ayrıca, 7.1 kullanılabilir değil, toplam kapasitedir. 800-900 mb işletim sistemine ayrılmış bellek, partititon felan diye bir olay yok.

nası yok ya gerçekten bazen bilmeden cok net konusabiliyo insanlar değişik bi durum... sistem dosyaları ve kullandıgınız eglence için olan disk aynı partition mu sanıyosunuz siz? zaten 8 gb denilen şey ordan gidiyo bi kere bide kusurat olayına girersek yakşalık olarak size ıvır zıvır için 7.2 gibi bişeyler kalıyo işte... işletim sistemi de 300mb yesin en fazla hadi... 7.8 die hesaplarsak 8gb ı geriye boyle bir alan kalıyo e bide rom var(rom: diskin partition duzenini tutar ne nerde hangi sektorde bu bilgileri tutar ve gerektigi zaman bu bilgiyi cihaza iletir...) ...

Saygılar

• quote:

quote:

edge sorunu nedir?

fatura gelince görürsün...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Warfeet

quote:

quote:

edge sorunu nedir?

fatura gelince görürsün...!

bende iphone yokki..yrn olcak ztn ama hattım kontörlü ve internete kapalı

• quote:

O zaman öyle bir sorunun olmaz, merak etme
  • ztn burdada bi başlıkta edge nasıl kapatılıyor bir siteden alıntı yaparak anlatmışlar koymuştum bende..
  • İTunes üzerinden tekrar 'check for update' deyın arkadaslar sadece Edge ayarı için update cıkmıs bende forumdan duydum kurdum sonuc basarılı ..
  • quote:

Tam iphone kullanıcısı profili ;) İnternetsiz ne yapacaksınız?
  • her erde wireless var... yaklaşık 5 senedir ppc'lerimle ne yapıosam iphone'lada (kısıtlı olarak) aynılarını yapıcam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.