Şimdi Ara

2 - 2.5 ayda ayt fizik biter mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• ösymnin sitesinden fizik ortalamalarına bi bakın fen dersleri arasında en düşük net o derste. neyse ben bi şey demiyorum artık siz polyannacılığa devam edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beerus

Kusura bakma kardeş aynen biz çok abarttık. Ulan biz ne aptalmışız be angut gibi 1 senedir çalışıyoruz. 40 günde un ufak ediliyormuş baksana moruk. Millet beyinsiz herhalde yazdan başlayıp hayvan gibi çalışıyor. Hay kafama tüküreyim ben neden yazın lol oynamadım açıp skyrim atsaydım keşke ya mal gibi 8 aydır çalışıyorum. Yoksa internette 1 ayda matı fullersin, fiziği fullersin yazıp, internet ortamından çıkınca la ebob ekok ve canlıların ortak özellikleri çalışan abilerden mi olurduk acaba   . Ağlama duvarı nerde la yks de 300.000 sıralama yapacak adam taktik veriyor dağılın beyler

canım atom fizigimi soruluyor calculusmu soruluyor kıcı kırık yks mufredatı senın kafa basmıyosa biz ne yapalım yazdan beri calısıyosan bitirmiş olman lazım+üstüne soru yazıp çözmen lazım dogrumuyum

• Beerus kullanıcısına yanıt

+1

bu forum trajıkomik üyelerle dolu  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B435CEB2A -- 19 Mart 2021; 22:32:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B435CEB2A

ösymnin sitesinden fizik ortalamalarına bi bakın fen dersleri arasında en düşük net o derste. neyse ben bi şey demiyorum artık siz polyannacılığa devam edin.

Fen dersleri arasında en zor ders fiziktir. Fakat şöyle bir durum var ki fizik dersi ivmeli bir derstir ivme birden artar ve bütün konular birbirine bağlıdır. Geometri dersinden çook iyi olan bir öğrenci ayt fizikte minimum 3 ile 5 arasında net çıkartacağını ben iddaa ediyorum. Fiziği iyi anlayabilmek için önce geometriden iyi anlamak lazım.

• matrix066 M kullanıcısına yanıt

Kardeş madem bu kadar kolay buyur 1. ol cumhurbaşkanlığı bursunu al türkiye derecesi yap bir se youtube kanalı aç 1. Oldum beyler yks nin bugunu buldum bakın çok basit siz salak mısınız ki 1-2 sene çalışıyorsunuz ben 2 ayda fulledim de oh mis aylık 10k gelir hemide öğrenci iken. Bunuda mı ben söylim aw

•   tyt de 50 net yapan adamları ciddiye alıp tartışıyorum işte kafa dağıtıyoz akıl veriyor birde bana   umarım benim yaptığımın yarısını yapar da iyi bir yer kazanır

• Beerus kullanıcısına yanıt

aynen hocam. ben 2020de ayt fiziği 14 0 yaptım mesela ama bunlara anlatmıcam artık. 2 ayda yapmadım bu arada 4 yılın birikimiyle yaptım ama bunlar 2 ayda fizik fullenir diye kendini avutsunlar  

Boş ver hocam anlatamassın

4 yıl lise niye okunuyor? o zaman 9dayken sana 12 fiziğini anlatsınlar madem. şurda saçma şeyler yazmayın ya gerçekten komiksiniz  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B435CEB2A -- 19 Mart 2021; 23:29:3 >
  • frenilum16 F kullanıcısına yanıt

doğru. ben ayt fiziği fullediğim için anlayamam. bak bi büyüğün olarak kendini kandırmaktan vazgeç diyorum

• Haklısın  

• Kardeşim eğer hiç başlamadıysan ve diğer derslerinde de az olsa da eksiklerin varsa test kitaplarıyla vakit harcamana gerek yok. Youtube videolarından örnek çöze çöze epey ilerlersin. Üniversite eğitimimde aşağıdaki siteden çok faydalandım, konu başlıklarına bak. Sizdeki müfredata göre sıraya koyup ilerle.

https://www.istembil.com/fizik-1//

https://www.istembil.com/fizik-2//

• Ben bu konuyu açarken bu kadar tartışma çıkacağını düşünmedim vay arkadaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2guyS kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sağol hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitti mi. ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.