Şimdi Ara

2 - 2.5 ayda ayt fizik biter mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fizik dersim diğerlerine göre kötü olduğundan çalışması çok sıkıcı geliyordu. Ve çalışması sıkıcı olan konuları çalıştığım günler ders arası verdiğimde "aman şimdi kim kalkacak bu konuya beyin yoracak" tarzı şeyler söyleyerek ders çalışmam kötü etkileniyordu. Bu yüzden aralık ayında tüm derslerimi bitirip öyle ayt fiziğe geçiş yapma kararı almıştım. Şimdi tahminlerime göre Nisan 15 ile 25i arası tüm konularım fizik hariç bitmiş oluyor. Kalan sürede sadece deneme çözüp tekrar yapacağım. Tek konu çalışmam fizik olacak ama insan açıkçası böyle bir dersi sona bırakınca da korkmuyor değil :/

11'in basit makinelerine kadar temelim var geri kalanında 0ım. Sizce yetişir mi DH ahalisi. Teşekkürler

• Sadece fizik calışıp 7 8 saatin altina duşmessen max 2 haftaya bitirirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam nisan 15 çok geç. zaten bi mayıs ayı kalıyor. bilemedim. olumsuz konuşmak istemiyorum ama olumlu bi şey de diyemicem size malesef.

• frenilum16 F kullanıcısına yanıt

Yok ebesinin nikahı ...  

hocam fizikten bahsediyoruz   o kadar kolay bi ders değil yani fen derslerinin en zoru hatta. bu kadar iyimser bi düşüncede olmanız garip geldi. size polyanna diyen 2020ayt nickli arkadaş çok doğru söylemiş bu arada bu kadar iyimser olmanız gerçekten hayret verici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B435CEB2A -- 21 Mart 2021; 18:28:24 >

Adam sistemin bugunu bulmuş helal olsun kardeşim. 4 senelik müfredatı boşuna belirlemiş MEB söyleyelim şuna bi %50 indirim yapsınlar 2 haftada çözelim işi  

• hep söylüyorum geçen sene modern fizik yoktu ama sadece özel dersle 0dan bitirdim ayt fiziği sınava 2 ay kala

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4.5 AYDA MF İLK 30K GELİR Mİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Hocam 12 fizikten hızlıca konu bitirebilirsiniz ve iyi net kazandırır
  • Biz bitti demeden bitmez ama sen bitirebilirsin.

• Zeki değilim ortalama bir zekaya sahibim kusura bakma senin gibi istisnaları düşünmedim gören de üst düzey fizik görüyorsunuz zannedecek  mantığını anlayınca formül ezberlemene bile gerek kalamıyor ki birazcık mantığın varsa formulu ogrendigin de nerde kullanilacagini bilirsin büyük ihtimal 6x7 ezberleyip 7x6 ya bu ne ya ben görmedim ki bunu diyen bir insansin git ötede zırla

• Beerus kullanıcısına yanıt

Ben hic lise okumadım direk 12 ye gecirdiler beni ben de 4 yıllık müfredatı 0 dan 2 hafta da bitirdim  4 sene okula gitmişsiniz ama sadece gitmişsiniz  sınavdan sinava calışan biriydim temelim vardı ben bitirdim fikrimi yazdım sen de 3 ayını vermişsindir yazık  Ayrıca ben gun de 7 8 saat kadar sadece fizik calisirsa 2 haftada bitirecegini soyledim 100 saati geçkin bir süre de rahatlıkla konu +1 kaynaktan bitirir

kim zırlar görürüz sınavda  

fizik zannettiğin kadar kolay değil. denemelerde kaç yapıyorsun? 14 mü yapıyorsun yoksa yapmıyorsan çok şaşırırım  

Pardon Stephan Hawking abi kusura bakma sürç-i lisan eylediysek affola.

• ayt fizigi 1 ayda un ufak edebilirsin ayt matı 40 günde un ufak edebilirsin bu bebeler cok abartıyor hatta 2 sini aynı anda bile un ufak edebilirsin

• matrix066 M kullanıcısına yanıt

Neyse ki ayt matematiğim bitmiş olacak hocam sorun yok o konuda  

• Hayırlısı hocam ben elimden geleni yapacağım Zaten son 2 ay kalmış baya gaza basmış olurum.

• matrix066 M kullanıcısına yanıt

Kusura bakma kardeş aynen biz çok abarttık. Ulan biz ne aptalmışız be angut gibi 1 senedir çalışıyoruz. 40 günde un ufak ediliyormuş baksana moruk. Millet beyinsiz herhalde yazdan başlayıp hayvan gibi çalışıyor. Hay kafama tüküreyim ben neden yazın lol oynamadım açıp skyrim atsaydım keşke ya mal gibi 8 aydır çalışıyorum. Yoksa internette 1 ayda matı fullersin, fiziği fullersin yazıp, internet ortamından çıkınca la ebob ekok ve canlıların ortak özellikleri çalışan abilerden mi olurduk acaba   . Ağlama duvarı nerde la yks de 300.000 sıralama yapacak adam taktik veriyor dağılın beyler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.