oncelikle herkeze selamlar arkadaslar. uzun zamandir dusundugum ve yazin uygulamaya sokmaya calistigim bi yurt disi ingilizce egitim fikri var aklimda. yardimci olursaniz cok makbule gececek :)
ilk olarak malta dusunmuyorum neden cunku aksaanlari var baya tehlikeli. ingilizce altyapim var sadece konusmada akicilik kazanamiyorum. ingiltere olmaz cunku pahali. ana dili ingilizce olan en hesapli neresi olur ? sadece yaz icin dusunuyorum, bulabilirsem orda calisabilirimde, ve kesinlikle turk istemiyorum :) soyleki ben yurtdisinda dil ogrendim rusca, ilk yil sinifta turk yoktu bu yuzden mecburen herkezle rusca konusuyorduk sonra sistem degisti yabancilari bi yere topladilar, sinifta oldu 6 turk, buda turkce konusmamizi arttirdi. dogal olarak ruscamizida geriletti, yani sadece anadili ingilizce olanlarla kalmak gibi birsey nasil olur ? aile yanida olmaz buyuk ihtimalle, neden cunku biz muslumaniz helal haram konusunda sorun oluyor surekli yurt disi mezunu oldugum icin tecrubeyle sabit. simdiden tesekkurler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme