Şimdi Ara

2-3 gündür dewam eden ve bugün sonuçlanan bi olay!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 1 haftadır bi tanıdığın yanında çalışıyorum.sabah can sıkıntısına erken çıkıyorum evden geze geze gidiyorum dükkana herkezden 20 dk erken geliyorum dükkana oturuyorum kapının önünde.o saatlerdede karşı dükkana annesiyle beraber bi kız geliyo(yaşıt gibiyiz) sanırım dükkan onların değil ama onlar açıyo.

gelelim olaya;

beyler sabahları erken gidip oturduğum için çevreye fln bakıyorum.bu kız annesinden biraz önce geliyo sanırım(annesi olup olmadığınıda bilmiyorum) bekliyo karşıda e haliyle onuda görüyorum.1 haftadır fln bu olay tekrarlanıyodu.

ve

bugün kız yanıma geldi.
    dediki bana bakma sabahları ben seni sevmiyorum...

yahu breh ablacığım ne bakması ne diyosun sen.diyemedim öyle baktım kaldım salak gibi.
    pazartesi bu kızla ciddi ciddi konuşcam yaptığı salaklığı yüzüne vurucam ama ne diyecem

• Yaş kaç?Çocukca geldi biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tequero

Yaş kaç?Çocukca geldi biraz

yaşım 16 yaşımla ilgili bişey değil.neresi çocukça kızın yaptığı belli başına zaten aptallık.
  • Demen gereken birşey yok sadece tek bir hareket yap "Dik dik bak".Olmadı Recep İvedik'in fotoğraf çekilirken yaptığı hareket de olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tequero

Yaş kaç?Çocukca geldi biraz

Aynen öyle...

"Bana Bakma. Ben Seni Sevmiyorum!"
  • Cok guldum ya...

Dukkanlar ne dukkani bu arada? Rakip falan mi? Ona gore bir seyler dusunebilirsin...

*Bu arada "dewam" degil de "devam" desek daha hos olmaz mi?
  • Kız kaç yaşında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sum 41

Cok guldum ya...

Dukkanlar ne dukkani bu arada? Rakip falan mi? Ona gore bir seyler dusunebilirsin...

*Bu arada "dewam" degil de "devam" desek daha hos olmaz mi?

ya bizim dükkan elektrik&aydınlatma onlarınki moda evi(gelinlikci )gibi bir yer

dostum uzun süredir öyle alışmış elim kusura bakma
    @The Boss
    tam bi bilgim yok ama 15-16 yaşlarında fln duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultio -- 21 Haziran 2008; 22:47:26 >

• kuvekuvekuve uuuu sanane l.n deseydin.
  • "sana kimse bakmıyor bende acıdımda baktım" aynen böyle de
  • Öncelikle böyle bir tarafı kıza çarptığın için geçmiş olsun.Sende sana bakmıyorum benim havalı tiplerle işim olmaz tarzı cümleler söyleyebilirdin biraz çocukça kalır bu sözler ama yinede cevap cevaptır
  • Yaşla ne alakası var dediğnizi anlamadım. mrsPR1EST'ın yaptığı yanlış veya çocukça birşey yok ki. Suç kızda.

quote:

Orjinalden alıntı: BLoodRunsCoLD

"sana kimse bakmıyor bende acıdımda baktım" aynen böyle de

bence de böyle diyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 21 Haziran 2008; 22:52:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrsPR1EST

beyler 1 haftadır bi tanıdığın yanında çalışıyorum.sabah can sıkıntısına erken çıkıyorum evden geze geze gidiyorum dükkana herkezden 20 dk erken geliyorum dükkana oturuyorum kapının önünde.o saatlerdede karşı dükkana annesiyle beraber bi kız geliyo(yaşıt gibiyiz) sanırım dükkan onların değil ama onlar açıyo.

gelelim olaya;

beyler sabahları erken gidip oturduğum için çevreye fln bakıyorum.bu kız annesinden biraz önce geliyo sanırım(annesi olup olmadığınıda bilmiyorum) bekliyo karşıda e haliyle onuda görüyorum.1 haftadır fln bu olay tekrarlanıyodu.

ve

bugün kız yanıma geldi.
    dediki bana bakma sabahları ben seni sevmiyorum...

yahu breh ablacığım ne bakması ne diyosun sen.diyemedim öyle baktım kaldım salak gibi.
    pazartesi bu kızla ciddi ciddi konuşcam yaptığı salaklığı yüzüne vurucam ama ne diyecem

ben seni sabah sabha sevmiyim oalya bakya :D bu kız kendini bişi sanıyı aynı olay banda oluyo bakkala gidiyom ikidebir kız bana bakıyı babası var yoksa konusurumda babası olmasa:D

• hüseyin16
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Öncelikle böyle bir tarafı kıza çarptığın için geçmiş olsun.Sende sana bakmıyorum benim havalı tiplerle işim olmaz tarzı cümleler söyleyebilirdin biraz çocukça kalır bu sözler ama yinede cevap cevaptır

imzaya bak hey allahım
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes
    quote:

Öncelikle böyle bir tarafı kıza çarptığın için geçmiş olsun.Sende sana bakmıyorum benim havalı tiplerle işim olmaz tarzı cümleler söyleyebilirdin biraz çocukça kalır bu sözler ama yinede cevap cevaptır

imzaya bak hey allahım

Sorunun mu var imzamla
  • quote:

quote:

imzaya bak hey allahım

• kızı yan yatır
  • quote:

quote:

quote:

imzaya bak hey allahım

Sorunun mu var imzamla

O bir efsane

Seni ben sanki motorda poz veren ne giyeyim diye sorana benzetiyorum

Osunda sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.