Arkadaşlar, Ttnet'in bizim sokaktaki kabloları kopuk, eve internet bağlayamıyorum, apartman olarak adamlara dilekçe ile başvurduk , en kısa sürede halletcez dediler, en kısa süre kaç gün eder dedik, 2012'den beri bekleyen dilekçeleri bi halledelim yakında size de sıra gelir dediler :) 3g modemler de çok pahalı, bi arkadaşın evinden kablosuz internet çekmek gerekiyor.
Arkadaşın apartmanı kuş uçuşu 1100 metre uzakta ve biraz çukurda kalıyor, ayrıca arada bir sürü yüksek binalar var, cepheler de farklı (Benim ev kuzey cephe onunki güney) Bu şartlar altında onun evindeki wireless modemi görebileceğim bir kablosuz ağ adaptörü olur mu? Piyasada 4-5km mesafeden çektiği iddia edilen çin malı ucuz ürünler var ama bu çinliler utanmasa taa çinden çeker yazacaklar, hiçbiri inandırıcı değil açıkçası. Adaptör + Anten için toplam 150 lira verebilirim. Daha önce kullanan, bilen, duyan arkadaş varsa tavsiyede bulunabilir mi? Not: TP-LINK TL-WN7200ND alıp, antenini söküp çok daha güçlü bü anten takarak deneme yapacağım ama olmazsa yaklaşık 100 lira çöpe gidecek, denemeden önce yorumlarınızı bekliyorum.