Şimdi Ara

2.4.0 patch İle gelicek yenilikler(Türkce)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Karakterler artık respec yaptıklarında talent skillerini tekrar satın almak zorunda değiller.
    - Spell Haste: Değişiklik, artık Global Cooldown'u minimum olarak 1 saniye'ye kadar düşürmeye yarıyor. Melee ve Ranged özellikler bundan etkilenmeyecek şekilde baştan tasarlandı.
    - Heroic Dungeon'lardan düşen Epic Gemler artık unique-equipped değil.
    - 25 Kişilik Raid bölgelerindeki sınıf setleri artık birer tane daha fazla düşecek.
    - Doomlord Kazzak ve Doomwalker'in düşürdüğü eşyalar artık Bind on Equip. Ayrıca düşürdükleri para'da değişiklikler yapıldı.
    - Hyjal'da artık Sands of Scale'le daha çabuk Reputation artışı görülecek.
    - Bossların düşürdükleri gold miktarı arttırıldı.
    PvP:
    - Artık üstün(superior) Level 70 PvP itemlerini, Outland'deki Reputation Vendorlarından alabilirsiniz.
    - Honor sistemi artık daha hızlı çalışacak. Honorların gece gelmesini beklemek yerine, karakter öldürdüğünüz anda Honorunuz eklenecek.
    - Resurrection Sickness'e sahip oyuncular ölünce Honor vermeyecekler.
    - Bir Battleground'da 50 veya daha fazla ölen oyuncular bundan sonra honor puanı kazandırmayacaklar.
    Arena:
    - Shadow Sight efekti artık zamanda hasar yerine hasarı %5 arttırıcı bir özelliğe sahip. Oyuncu üzerinde kalma süresi 21 saniyeden 15'e düşürüldü.
    Druid:
    -Lacerate artık Attack Power'e göre güçlenecek, daha fazla hasar verecek.
    Mage:
    - Spellsteal artık buffların kalma süresini etkilemiyor.
    - Oyuncular artık bir kerede sadece 80 tane Conjured Mana Biscuit bulundurabilecek.
    Paladin:
    - Retribution Paladin eşyalarının statları düzeltildi. Buna göre Retribution Paladinlerin DPS'lerinde gözle görülür bir artış oldu.
    Priest:
    - Fear Ward artık Shadow Form'da kullanılabilir.
    Shaman:
    - Healing Grace ayrıca yaptığınız efektlerin dispel edilme şansını %10/%20/%30 azaltacak.
    Warlock:
    - Ritual of Summoning artık Instance içinde kullanılabiliyor. Hedef oyuncu artık istenilen yerden istenilen yere eğer şartları uygunsa summon edilebiliyor.
    Warrior:
    - Endless Rage Bug'u düzeltildi. Artık daha fazla rage veriyor.
    - Off Hand Critical Hitler artık Flurry ve Rampage'yi açacak.
    Enchanting:
    - Bir Void Crystal'ı iki tane Large Prismatic Shard yapabilen bir recipe eklendi. Her 24 saatte bir yapılabiliyor.
    Fishing:
    - Yeni Günlük Questler oyuna eklendi. Shattrath'ın yakınlarındaki Silmyr Lake'de gizemli bir yaşlı adam görev vermek için bekliyor.
    Kullanıcı Arayüzü:
    - GM'lerden aldığınız mesajlar artık Blizzard Ikonuna sahip.
    - Bind of Pickup itemleri alırken artık onay kutusunda eşyanın ismi de yazacak.
    - Mesleklerin Arayüzleri geliştirildi ve artık daha fazla şeyi aramayı sağlayacak şekilde kolaylaştırıldı. Örneğin artık Soket Rengine göre veya efektine göre gemleri aratabiliyorsunuz.
    Sezon 4 ve Honor Sistemi
    Bilindiği üzere Sezon 3'le beraber Sezon 1'in eşyaları Honor Sistemine geçirilmiş, böylece arena başlangıçlarındaki olası zorlanmaları durdurmayı planlayan Blizzard, Sezon 4 için ise Sezon 2 Setlerini Honor Sistemine geçirmeyi planlıyor.

• ellerine sağlık türkce olması iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodThief

ellerine sağlık türkce olması iyi olmuş
    quote:

Bilindiği üzere Sezon 3'le beraber Sezon 1'in eşyaları Honor Sistemine geçirilmiş, böylece arena başlangıçlarındaki olası zorlanmaları durdurmayı planlayan Blizzard, Sezon 4 için ise Sezon 2 Setlerini Honor Sistemine geçirmeyi planlıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: CorpseDistortion

Bilindiği üzere Sezon 3'le beraber Sezon 1'in eşyaları Honor Sistemine geçirilmiş, böylece arena başlangıçlarındaki olası zorlanmaları durdurmayı planlayan Blizzard, Sezon 4 için ise Sezon 2 Setlerini Honor Sistemine geçirmeyi planlıyor.

Welcome to (PVE) Guild Kill!
    Anlayana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daemon Wintermoon -- 10 Mart 2008; 15:15:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daemon Wintermoon

quote:

Orjinalden alıntı: CorpseDistortion

Welcome to (PVE) Guild Kill!
    Anlayana..
    Ne zaman geliyor peki bu patch ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leingrad

Ne zaman geliyor peki bu patch ???

Alıntıları Göster
    En geç 1 ayı vardır daha birçok teste tabi tutmaları gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daemon Wintermoon

En geç 1 ayı vardır daha birçok teste tabi tutmaları gerekiyor.

Alıntıları Göster
    daha var 1 ay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: codermaster

daha var 1 ay

Alıntıları Göster
    rahat 1 ay var :) bug dolu çünkü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

rahat 1 ay var :) bug dolu çünkü...

Alıntıları Göster
    Hazirana kadar s3 ler honora düşer inşallah :D okulun Allah belasını versin yaa orc warriorumu özledim =(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Hazirana kadar s3 ler honora düşer inşallah :D okulun Allah belasını versin yaa orc warriorumu özledim =(

Alıntıları Göster
    ellerıne saglık turkce olması cok ii olmus
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Sezon5 mi ?......

• quote:

Orijinalden alıntı: Goldthwait

quote:

Sezon5 mi ?......

Alıntıları Göster
    Sezon 4 TBC'nin son arena sezonu olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

Alıntıları Göster
    Çok varmış daha çıkmasına ben daha kısa sürede çıkar zannediyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

Ben sanmıyorum ya.. Daha en ufak ingame video bile yok wotlkdan + hiç death knight hakkında detaylı açıklama yapılmadı. Ancak blizz çok büyük bi sürpriz yapacak da öyle yani..
  • quote:

quote:

Ben sanmıyorum ya.. Daha en ufak ingame video bile yok wotlkdan + hiç death knight hakkında detaylı açıklama yapılmadı. Ancak blizz çok büyük bi sürpriz yapacak da öyle yani..

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Daha talent malent spell vs. HİÇBİR ŞEY belli değil WotLK ile ilgili.Bir sınıf gelecek dk diye tek bilinen rune sistemine sahip olacağı. Bu şekilde düşünürsek daha WotLK'in 1 senesi var.
    Ama 2.4 son patch ve PTR açıldı bile, bu şekilde de düşünürsek WotLK yaza geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Glorian

quote:

quote:

Daha talent malent spell vs. HİÇBİR ŞEY belli değil WotLK ile ilgili.Bir sınıf gelecek dk diye tek bilinen rune sistemine sahip olacağı. Bu şekilde düşünürsek daha WotLK'in 1 senesi var.
    Ama 2.4 son patch ve PTR açıldı bile, bu şekilde de düşünürsek WotLK yaza geliyor.

Alıntıları Göster
    Wotlk bu şubat felanda bekleniyordu oda AoConan ve diğer bazı oyunların çıkması beklendiği için Bliz stratejisini o şekilde hazırlıyor. Burda Wotlk nın çıkması rakip diğer mmorpg lerin çıkış tarihine göre belirleniceğine adım gibi eminim. Bu yolla conan seneye çıkacaksa wotlk da o tarihe yakın çıkacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeedLoveGoodLove

Wotlk bu şubat felanda bekleniyordu oda AoConan ve diğer bazı oyunların çıkması beklendiği için Bliz stratejisini o şekilde hazırlıyor. Burda Wotlk nın çıkması rakip diğer mmorpg lerin çıkış tarihine göre belirleniceğine adım gibi eminim. Bu yolla conan seneye çıkacaksa wotlk da o tarihe yakın çıkacaktır.

Alıntıları Göster
    sabah yeni bişeler indirmeye başladı 2.4.0 dı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cy_x

sabah yeni bişeler indirmeye başladı 2.4.0 dı sanırım

Alıntıları Göster
    rog da bi degisim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

rog da bi degisim yok

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ObiWanKENOBİ

rog da bi degisim yok

Daha ne olsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Warriormustdie

quote:

rog da bi degisim yok

Daha ne olsun?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Warriormustdie

quote:

rog da bi degisim yok

Daha ne olsun?

Buff istiyorlar hala galiba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.