Seagate 250 GB kullanıyorum artıları; 1- Yazılım olarak daha zengin. 2- Sağ tuş ile klasör şifreleme var. 3- İçinde momentusun en son serisi 8 MB cache li sata disk var. 4- 5 yıl garantisi 5- Uzun ve Y tipi USB kablosu 6- Kaliteli malzeme (çizilme, el izi bırakma falan yok) 7- Sessiz ve serin 8-Diski bilgisayara takar takmaz daha önceden (bir defalığına) tanıttığınız klasörleri otomatik yedekleme
WD 120 GB passport da kullandım. Genel olarak ondanda memmundum. Ama yüzeyi çabuk çiziliyor. Yazılım olarak Seagate kadar zengin değil. Kablosu kısa. (Aslında kısa olmasının cepte taşıma rahatlığı vermesi kişiye göre avantajda oluyor)
Maxtor one touch mini 250 GB da düşünebilirsin. Maxtorda yazılım olarak zengin. Disk şifreleme var. Klasör şifreleme var. Tek tuş yedekleme var. Ve seagateye göre daha küçük. İçindeki disk seagatede kullanılan diskin aynısı. bende şu an hem seagate var hemde maxtor. İkiside alınası ürün.
Arkadaş 250 gb WD aldım ufak olandan hiç memnun değilim kasasını ancak bu kadar dandik yapabilirlerdi, ayrıca bol miktarda bad sector çıktı aldığın anda ilk yapacağın iş tune hdd gibi bir programla taratmak olsun.Ben garantiye verdim ne oldu bilmiyorum kullanan bazı arkadaşlarda memnun değil.Diğerini bilmiyorum ama ufak olandan daha iyi olduğu kesindir.
Ya bozulduğunda direk değiştiriyorlar seagate yi.
aynısından kullanıyorum şimdilik memnunum
Maxtor tavsiye ederim ... içindeki disk seagate... yapım malzemesi daha kaliteli .. daha küçük ... ve garip ama daha ucuz... exa dan 147ytl ye aldım... tevsiye ederim.
XS 250GB bimekste kampanyada. Mağazalarında 106usd+kdv den satılıyor. Onu tavsiye ederim, 3yıl garantili ve teknik servis hizmeti çok iyi. Ayrıca Çok sessiz ve benzerleri arasında tasarım ve hızıyla fark atıyor..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme