Şimdi Ara

2.5 ayda ayt biyo ve kimya biter mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayt kimya ve biyoda 2.5 ayda her biri ayrı olarak 10 net üzeri seviyeye gelinebilir mi? Hiç bir zaman kimyaya ve biyoya düzgün çalışmadım. Kimya temelimin çok iyi olduğu söylenemez. Biyolojide ezberlerim yaparım diye düşünüyorum. Deneyimli arkadaşlar yorumlarını bırakırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenibirfikir -- 23 Haziran 2019; 19:5:33 >

• Bitmez ve 2.5 ayda biter de nasıl biter ondan emin değilim. O ezber o kafada duracak mı haftalarca? 2.5 ayda hakim olunmaz hayal kurmayalım şimdi. Bitse herkes bitirir çat çut çat çut fizik kimya biyolojiyi tokatlardı öğrenciler. Ama o iş öyle olmuyor maalesef.

2.5 ayda bitirmeye değil 6-7 ayda öğrenerek hakim olarak bitirmeye çalışın.

Hızlı depar atmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeratula -- 23 Haziran 2019; 19:12:4 >
  • Çok rahat biter ama sorun şu ki sınav 2.5 ay sonra değil,o yüzden sınava kadar durmadan tekrar yapmanız gerekiyor.Asıl olay da bu zaten,yoksa herkes konuları bitiriyor.
  • Xeratula X kullanıcısına yanıt
    konular bittikten sonra deneme yapmamak için bir engel yok bence. Konular bitince belirli periyotlarla denemeler yaparak konuları taze tutmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mıdır ?
  • 2019Rank1 kullanıcısına yanıt
    hocam deneme yaparsam bittikten sonra aralıklı olarak istediğim netlere ulaşma ihtimalimi nasıl görüyorsunuz ?
  • bitmez. sadece denge-hız adamakıllı anlamak için 3 hafta lazım zaten.
  • 3 hafta değerli bir süre , bu konular için 3 hafta fazla bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 ayda Yks sözel biter mi?
    3 yıl önce açıldı
    3-4 ayda AYT Fen
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Denge hız için 3 hafta falan demişler kafanız mı güzel sizin

2.5 ayda içinden geçersin hocam ayt kimya biyonun. Sen buradakilere bakma gerçekçi değil hiçbiri.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biter hocam biter. Son haftaya kadar AYT Kimya eksiğim vardı. İster inanın ister inamayın son 7-8 günde Denge+Organik Kimya bitirdim. Öbür konuları az buçuk biliyordum ders kitaplarını tarayıp geçtim. Aydın'dan 5-6 tane bölüm denemesi çözebildim sadece. Biyolojiye hiç bakamadım. Sene boyunca toplasan 5-6 kez anca çalıştım Biyolojiye. TYT'den önceki cuma Asel'den bir kez okudum sadece.
    Kimya 13 Biyoloji 6 net geldi. Ha böyle yap demiyorum. Kimya ve Biyoloji hızlı toparlanıyor o yüzden örnek verdim. Matematik ve Fizik birikim, deneyim istese de Biyoloji ve Kimya konuyu çalıştığın an sana net olarak dönüyor.
  • Dr. Doctor kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkür ederim moral motivasyon için. Yapılacak bir şey olduğunu biliyorum ve son 3 ay çalışıp dediğim netlere ulaşan arkadaşım var. Ayt matı güzelce çalıştım şuan bazı konular hariç eksiğim yok diziler seriler biraz karışık , geo kısmını adam akıllı oturarak çalışmak lazım. Ama kimyanın ve biyonun yapılacğaını biliyorum ama deneyim sahibi arkadşalardan cevap almak için açtım başlığı. Yorum için teşekkürler.
  • dubleonursuz D kullanıcısına yanıt
    son dediğiniz kısım çok önemli hocam. Çoğu kişi fizik ve mata bakmaktan temiz alacağı netleri aksatıyor ayt biyo ve kimyadan. Hatta buraya tyt sosyali de sokabiliriz. Teşekkürler yorum için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.