Şimdi Ara

2.5 HDD KUTUSU İCİN TAVSİYENİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, ssd harddisk alinca elimdeki hdd bosa cikti, buna kutu alip usb den bagliyayim dedim ama internette arastirdiklarimin bi kismi bilgisayara 2 usb uzerinden baglaniyor, bi kismi tek usb ile baglaniyor. Bunlar arasindaki fark nedir acaba? Teknkablidan baglanmasi daha iyi sizin tavsiyeniz hangi kutudan yana olur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah1982 -- 16 Nisan 2015; 9:36:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam anakarta hem ssd hem dehdd baglasan olmaz mi usb ile ugrasmaya ne gerek var

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitba

hocam anakarta hem ssd hem dehdd baglasan olmaz mi usb ile ugrasmaya ne gerek var

üstad disk notebook için galiba. büyük ihtimalle de arkadaş notebook'da kullanmak üzere bir disk kutusu istiyordur. doğru değil mi?
  • tabii ki tek usb kablolu kutu daha güzel, aynı anda bazen 2 usb portu boşta bulmak zor olabiliyor. Ama şu da var 2 usb kablolu olanlardan bir tanesi power için. tek kablolu kutular stabil çalışamıyor, bu yüzden de sıkıntı olabiliyor.
  • Evet bana notebook icin lazim, harici olmasi veri transferindede oldukca iyi oluyor. Harici hardisk gibi kullanacagim ama bilgisayara tek kablo uzerinden baglanani almak istiyorum

• O zaman iyi bir kutu araştır. Çünkü tek kablo üzerinden hem data hem power sorun olabiliyor. Ben kingston'un kutusundan almıştım. 3 senedir bana mısın demedi.
  • İnternette bakiyorum ama hangisi tek kablo hangisi cift anlayamiyorum :( yazmiyor hic birinde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİFİR KUTUSUN DA 13 PRO MAX
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.