Şimdi Ara

2.5 mm kulaklık için yardım lutfen!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mp3 playerim için 2.5 mm çıkışlı kulaklıga ihtiyacim var...internetten bole kulaklık bulabilirmiyim?
    kaliteli markalarım bu girişte modelleri var mı?biliyorsanız lutfen soyleyin...
    mesajıma cevap vermeniz umidiyle.....

• sen benim topiğemesaj atmışsın bende sana atayım acaba şu motorolanın telefonları için ürettiği kulaklıklar varya onlar uyarmı bende motorola telefonda var bir denesemmi gittigidiyorda 10 ytlye satıyorlar.
  • nokia--motorola uyar gibi . şirinevlere yakınsan gel deneriz :)yada bir ytlciden bi nokia kulaklık alabilirsin.
  • arkadaşlar bazı telefon kulaklıkları oluyo. fakat kaliteli deil...bass-tiz kombinasyonu çok iyi değil bu tur kulaklıklarda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: med472

arkadaşlar mp3 playerim için 2.5 mm çıkışlı kulaklıga ihtiyacim var...internetten bole kulaklık bulabilirmiyim?
    kaliteli markalarım bu girişte modelleri var mı?biliyorsanız lutfen soyleyin...
    mesajıma cevap vermeniz umidiyle.....

2.5 mm soketli kaliteli bir kulaklık bulman çok zor.. onun yerine 2.5 > 3.5 mm çevirici alırsan istediğin kulaklığı kullanabilirsin..

edit: imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 27 Kasım 2006; 11:00:19 >
  • 2.5 mm >3.5 mm cevirici sipariş verdim bir internet sitesinde de "L" seklinde olanı var ama stokta yok oyuzde n asıl "L"seklinde olanı bekliyorum.
    bu tur ceviricinin satıldıgı banka int sitesi biliyor musunz?
  • ben çevirici + mx200 kukulaklık aldım gelince dener onuda yazarım
  • arkadaşlar ggde bu tür ürnler bolca var ister 2.3mm kulaklık alırsın istersen 3.5mm çeviren aparat alırsın artık orası sana kalmış okadar sorun edilecek bişey değil rahat ol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.