Şimdi Ara

2.5 sene sonra elinizde 250.000 bin var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. dairemiz bana hediye olucak tabi üniversite yi okursam evin ederi 200 binle 250 bin arası üniversiteye 2.5 sene var tabi fiyatlar daha çok yükselecektir zamanla 250 bine ne yapmalıyım 50 bine güzel bir kafe açma planım var çok istiyorum zaten üniversite bitince ve mesleğimi elime alınca olucak ve bi araba almak istiyorum şimdi sizce o parayı ne yapsam iyi olur ?

Ev önemli diyenler burada yaşamak istemiyorum zaten ileride alirim bi şekilde.

Bunu düşünmek çok erken napiyim merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ah bu liseli DH üyeleri

• 50 bine anca çay ocağı açarsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.5 sene sonra 250 bin liraya dolu bir Polo alabilirsin, hayırlı olsun kazasız belasız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yat uyu hadi

• Baba parası batırma planları iş coming

• 15 sene sonra 500 bin icin oneri yapabiliriz istersen. 2.5 sene yakin tahmin oldu sanki

• Evi sat iki tane 1+1 alabiliyorsan al. Kiralariylada araba kredisi ödersin. Evdende olmazsın arabadanda. Evleri kücük bir ilde üniversiteye yakin seçersen 100bine 2 tane alir 50binde cebine kalır. Tabiii kunlar bugunku fiyatlar. Vence 2.5 seneye bu ulkede ciddi ekonomik sikintilar çıkacak. O da ayrı tabi.

• nerdeyse gençlerin %90 dan fazlası kafe açma hayaliyle yaşıyor. kafe açma düşüncesine sizi iten sebep nedir. bunu çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSY

nerdeyse gençlerin %90 dan fazlası kafe açma hayaliyle yaşıyor. kafe açma düşüncesine sizi iten sebep nedir. bunu çok merak ediyorum.

Çünkü sürekli cafelerde takılan gençler ulan çay 2.5 lira surda bilmem kaç kişi var hepsi 2 çay icse oooooo ne para beee ilerde bende cafe acicam düşüncesi var sanırım

• 2.5 sene sonra 50bine tostçu açılır 200binede bir efsane kasa corolla alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 26 Mart 2018; 4:25:48 >
  • İşten anlasan git 2,5 sene sonra ölçüm cihazı al sonra da ufak bir Cnc derim ama görmüyorum sende öyle bir ışık.

Sen iyisimi 20-25 sene sonra ev daha da değerlenince kendine özel bir jet al aynı karayolunu kullanmamış oluruz.

• elindeki tüm para ile iş kurarsan batarsın ve ömrünü borç ödemek ile geçirirsin demedi deme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 26 Mart 2018; 7:56:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

İşten anlasan git 2,5 sene sonra ölçüm cihazı al sonra da ufak bir Cnc derim ama görmüyorum sende öyle bir ışık.

Sen iyisimi 20-25 sene sonra ev daha da değerlenince kendine özel bir jet al aynı karayolunu kullanmamış oluruz.

sözün bittiği yerdeyiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.