Şimdi Ara

2.5 senelik sevgilimi aldattım... ( 4.5 ay sonra edit ) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
8
Favori
29.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karşı cinse geçmeden kezban oluvermişsin.
  • Sadece helallik iste başka bir şey bekleme..Hakkını helal eder mi bilemem ama ne olursa olsun helallik iste..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam B.

Onu daha güzel bi kıza tercih ettim beyler. Beni deliler gibi seven o kızı aldattım... Çok sevilmek bi süre sonra sıktı sanırım bilmiyorum. Yaklaşık 3 aydır soğuk davranıyorum ve o bana katlanıyordu ve 3 ay boyunca yaptıklarımı hiç bi kız çekmezdi. Az önce konuştuk ve herşeyi itiraf ettim yarım saat boyunca ağladı. Düşününce gerçekten adam değilmişim diyorum içimden kendime en ağır küfürleri ediyorum. Konuşmadan sonra aldattığım kız ile hiç bişey olmamış gibi devam edip daha da düşmek istemedim ve onla da tamamen bitirdim herşeyi.

Bu da böyle kötü bi' anımdır. Pişmanmıyım? evet. Ama aldatma olmasa daha fazla soğuk davranıp üzmek hoş olmazdı ve en doğrusu bu oldu sanırım. Siz siz olun sizi kendinden çok seven birini sakın bırakmayın...

Paylaşmak istedim

edit :

bugün onu aldattığım kızla 5. ayımdı ve ayrıldık. evet aldattığım kızı ondan daha çok sevdim.. hayatıma girmiş en mükemmel kişiydi o. 5 ay sanki 5 yıl gibiydi o kadar dolu dolu yaşadık ki. mecburiyetten ayrıldık, severek.. çok ağladık... ben daha çok ağladım, çok üzüldüm. ayrıldıktan sonra direk aldattığım kişiyi aradım..çünkü bana ne olursa olsun beni arayabilirsin her daim arkadaş olarak seninle olurum demişti aradım vebenimle 2 saat konuştu arkadaş gibi senin hep mutlu olmanı istemiştim hiç beddua etmedim falan dedi ve istersen konuşmak için hep burdayım dedi. ve 2 gündür benimle konuşuyor,teselli ediyor. böyle işte

bunuda paylaşayım dedim.bişeyi atlamışım bu arada. ilk yazımdaki bitirdim herşeyi o kızlada dedikten sonra geri döndüm diğersi gün yanlıs olmasın..

şimdi nasıl hayatın toparladın mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Sam B.

Onu daha güzel bi kıza tercih ettim beyler. Beni deliler gibi seven o kızı aldattım... Çok sevilmek bi süre sonra sıktı sanırım bilmiyorum. Yaklaşık 3 aydır soğuk davranıyorum ve o bana katlanıyordu ve 3 ay boyunca yaptıklarımı hiç bi kız çekmezdi. Az önce konuştuk ve herşeyi itiraf ettim yarım saat boyunca ağladı. Düşününce gerçekten adam değilmişim diyorum içimden kendime en ağır küfürleri ediyorum. Konuşmadan sonra aldattığım kız ile hiç bişey olmamış gibi devam edip daha da düşmek istemedim ve onla da tamamen bitirdim herşeyi.

Bu da böyle kötü bi' anımdır. Pişmanmıyım? evet. Ama aldatma olmasa daha fazla soğuk davranıp üzmek hoş olmazdı ve en doğrusu bu oldu sanırım. Siz siz olun sizi kendinden çok seven birini sakın bırakmayın...

Paylaşmak istedim

edit :

bugün onu aldattığım kızla 5. ayımdı ve ayrıldık. evet aldattığım kızı ondan daha çok sevdim.. hayatıma girmiş en mükemmel kişiydi o. 5 ay sanki 5 yıl gibiydi o kadar dolu dolu yaşadık ki. mecburiyetten ayrıldık, severek.. çok ağladık... ben daha çok ağladım, çok üzüldüm. ayrıldıktan sonra direk aldattığım kişiyi aradım..çünkü bana ne olursa olsun beni arayabilirsin her daim arkadaş olarak seninle olurum demişti aradım vebenimle 2 saat konuştu arkadaş gibi senin hep mutlu olmanı istemiştim hiç beddua etmedim falan dedi ve istersen konuşmak için hep burdayım dedi. ve 2 gündür benimle konuşuyor,teselli ediyor. böyle işte

bunuda paylaşayım dedim.bişeyi atlamışım bu arada. ilk yazımdaki bitirdim herşeyi o kızlada dedikten sonra geri döndüm diğersi gün yanlıs olmasın..

Nasıl aldatmıştın da ayrıldın kızdan ?

Ayrıca en başa dönsen ne yapardın şu anki aklınla ?

• Kız çok anlayışlıymış gerçekten.Allah bizede böyle birini nasip eder inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi aldatmışsın bari kızı arayıp teselli bekleyecek kadar düşme.
    Kıza da helal olsun, melek gibi insanmış, biraz saf da olsa. Eski sevgilimden aldattığımı sandığı için ne laflar yediğimi ben bilirim, ki masum olmama rağmen. Bu muameleyi ona yapsam kiralık katil tutardı herhalde.
  • valla dostum kızın gönlünü alman lazım kız sana bundan sonra ne dese haklı
  • Sam B. kullanıcısına yanıt
    kardeş meraktan soruyorum 2 sene önce okumuştum ne oldu sonra neler değişti eden buldu mu yoksa bir 2 sene sonra tekrar sorayım mı ? iyi geceler
  • Kendimi tutamıcam cidden o iki kızda yediğin her haltı biliyor ona ragmen ikiside seni çok seviyor ne varmış sende bu kadar çözemedim ama insan işte ağzına sıçanı daha çok seviyor aldattığın kızı bide arıyorsun o safta hala kalkıp sana cevap verebiliyor böyle bişey olamaz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: brcubrcu

Kendimi tutamıcam cidden o iki kızda yediğin her haltı biliyor ona ragmen ikiside seni çok seviyor ne varmış sende bu kadar çözemedim ama insan işte ağzına sıçanı daha çok seviyor aldattığın kızı bide arıyorsun o safta hala kalkıp sana cevap verebiliyor böyle bişey olamaz ya

internette bu tarz konulara bakarsan görürsün, çok aptal kızlar var gerçekten. aldatmayı savunmuyorum bana göre de şu dünyadaki en şerefsizce şeylerden ama bazı kızlar aldatılınca affediyor. bu kadar aptal insanlara da ben üzülmem açıkcası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackerPoard

kardeş meraktan soruyorum 2 sene önce okumuştum ne oldu sonra neler değişti eden buldu mu yoksa bir 2 sene sonra tekrar sorayım mı ? iyi geceler

yok kardeşim eden bulmadı valla gayet mutluyum hayat devam sevgilisiz takılmaca öyle
  • csb
  • kardes tam bitin kucugusun

• quote:

Orijinalden alıntı: admix

csb

• quote:

Orijinalden alıntı: berlusconi

Bırak rahat ol. Burada boynuz yiyenler sana saldırır olmuş. Ayrılıp o kızla birlikte olsaydın çok iyi olurdu ama aldattığını açıklanan çok iyi olmuş. Rahatına bak,kimseyi takma.

Sevgili yapma,eden bulma ihtimali çok yüksek.

Hadi eyvallah.

eyvallah hocam
  • Vay arkadaş.. senin gibi alçaklar yüzünden bu kızların erkeklere güvenleri kırılıyor, sizin kırdığınız kalpler dönüp bizim Kalbimizi kanatıyor. Sana küfretmemek için kendimi zor tutuyorum. Eğer şartlar uygun olsaydı seni kol ve bacaklarından at arabasına bağlar arabaları zıt yönde dört nala koştururdum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Vay arkadaş.. senin gibi alçaklar yüzünden bu kızların erkeklere güvenleri kırılıyor, sizin kırdığınız kalpler dönüp bizim Kalbimizi kanatıyor. Sana küfretmemek için kendimi zor tutuyorum. Eğer şartlar uygun olsaydı seni kol ve bacaklarından at arabasına bağlar arabaları zıt yönde dört nala koştururdum...

• Karaktersiz

• Sam B. kullanıcısına yanıt
    Küfür yazcaktımda ban yemeyelim şimdi
  • Yalnış anlama ama senin gibiler yüzünden erkekler güvenilmez aldatan kimliğe bürünüyor kızlar tarafından....
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.