Şimdi Ara

2.5 senelik sevgilimi aldattım... ( 4.5 ay sonra edit ) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
8
Favori
29.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaptığın iy bişeymiş gibi bide konu açmışsınz puanım eksi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam B.

quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

quote:

Onu daha güzel bi kıza tercih ettim beyler. Beni deliler gibi seven o kızı aldattım... Çok sevilmek bi süre sonra sıktı sanırım bilmiyorum. Yaklaşık 3 aydır soğuk davranıyorum ve o bana katlanıyordu ve 3 ay boyunca yaptıklarımı hiç bi kız çekmezdi. Az önce konuştuk ve herşeyi itiraf ettim yarım saat boyunca ağladı. Düşününce gerçekten adam değilmişim diyorum içimden kendime en ağır küfürleri ediyorum. Konuşmadan sonra aldattığım kız ile hiç bişey olmamış gibi devam edip daha da düşmek istemedim ve onla da tamamen bitirdim herşeyi.

Bu da böyle kötü bi' anımdır. Pişmanmıyım? evet. Ama aldatma olmasa daha fazla soğuk davranıp üzmek hoş olmazdı ve en doğrusu bu oldu sanırım. Siz siz olun sizi kendinden çok seven birini sakın bırakmayın...

Paylaşmak istedim

Önce diyorsun ki fazla sevgi bunalttı sonra diyorsun ki siz siz olun sizi kendinden çok seven birini asla aldatmayın bunlar çelişmiyo mu ??

ben yaptım siz öyle bi hata yapmayın demek istedim.

valla şimdi burda sana çoğu kişi tepki gösterir ama kimse sana vicdanın kadar tepki gösteremez ve seni yargılamak bize düşmez hepimiz insanız sonuçta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum dediklerini bende yaşadım fakat aldatmadım sadece fark bu diğerleri hemen hemen bende soğuk davrandım sıkıldım bazen tekrar sevmeye çalıştdım olmadı sonra bir anda kendimden uzak tutdum aramızdakı bütün iletişimi kopardım bana ağıza alınmayacak sözler söyledı ağladığını söyle sadece ağladığına üzüldüm özür dilesem gel beraber olalım hata yaptım desem gelicek biriydi ama hayatımda radikal bazı kararlar aldım ben ona uyum sağlamıyordum ve ayrıldık işte şimdi daha rahatım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

Çok ağır küfür ettim sana hemde ne küfür böylesi literatüre girmemiştir henüz !

2.5 senelik sevgilimi aldattım... ( 4.5 ay sonra edit )

Haşin şey seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quanch

quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

anına sokim gelmiş burda pişkin pişkin anlatıyo

• quote:

Onu daha güzel bi kıza tercih ettim beyler. Beni deliler gibi seven o kızı aldattım... Çok sevilmek bi süre sonra sıktı sanırım bilmiyorum. Yaklaşık 3 aydır soğuk davranıyorum ve o bana katlanıyordu ve 3 ay boyunca yaptıklarımı hiç bi kız çekmezdi. Az önce konuştuk ve herşeyi itiraf ettim yarım saat boyunca ağladı. Düşününce gerçekten adam değilmişim diyorum içimden kendime en ağır küfürleri ediyorum. Konuşmadan sonra aldattığım kız ile hiç bişey olmamış gibi devam edip daha da düşmek istemedim ve onla da tamamen bitirdim herşeyi.

Bu da böyle kötü bi' anımdır. Pişmanmıyım? evet. Ama aldatma olmasa daha fazla soğuk davranıp üzmek hoş olmazdı ve en doğrusu bu oldu sanırım. Siz siz olun sizi kendinden çok seven birini sakın bırakmayın...

Paylaşmak istedim

Triplere girmiş birde kendi kendine,erkek kezbanlardansın herhalde.Madem üzüleceksin niye aldatıyorsun,madem aldatıyorsun istikrarlı ol diğer kızı niye bıraktın.Neyin kafası bu la?

• Onun seni aldatması yerine senin onu aldatman daha iyi olmuş
  • quote:

Paylaşmak istedim

Ee diğer kızla mutlu musun şimdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Onun seni aldatması yerine senin onu aldatman daha iyi olmuş

Kızın, aldatılıp yüzüstü bırakılmasına rağmen aylar sonra şu adama verdiği cevaba bak. Bir de senin yaptığın yoruma bak.

Bana kalırsa kız öyle birisi değil ve bu arkadaşın yaptığını da hakedecek bir şey yapmamış. Tek suçu sevmek galiba?

Bence insanları yargılama böyle, kafana göre, marjinal bir şekilde. Herkes o marjinal kalıba uymayabilir çünkü. Ama o marjinal kalıba uydurmaya çalışacaksan birilerini, başta konuyu açan arkadaşı ele al çünkü esas, kendisini seven insanın sevgisine ihanet eden o.
  • Burada paso konu acılıyor ya kız beni bıraktı,aldattı,terk etti diye sonra o çocuklar üzülüyor belki ağlıyorlar,aslında onların başına gelen senin gibilerin başına gelmeli ki adam olsunlar. Ama işte adam gibi sevmeye çalışanların başına geliyor senin gibilerde ortalıkta adam diye geziyor seviyorum diyor. Sen iyi bir beddua almıştırsın merak etme canın yanar bir gün.

• quote:

Orijinalden alıntı: southname

millet seven kız bulamaz
    buda seveni aldatıyo birşey derdimde banlanmıyım

+1
  • Cok büyük ah aldın demedi deme
  • quote:

Orijinalden alıntı: GentlemanJack

quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Valla bir yandan "Arada heyecan, değişiklik lazım." diyorum, bir yandan da "Seven üzülür mü? Bu nasıl hayvanlık?" diyorum.
    "Ben de sevgilimden sıkılır mıyım ki?" dedirttin kendi kendime. Ama sıkılsam bile o kadar birlikte zaman geçirmişiz, değer vemrişiz birbirimize, aldatarak bitirmezdim. Hayvan herif, niye aldatıyon?

Adam mübarek Barney Stinson :D

Daddy's Home

• adam gibi adam yada adam gibi seven aldatmaz terketmez diye birşey yok... sen ne kadar iyi niyetli olsanda vicdan sahibi olsanda bilinçaltını kontrol edemezsin. aynısı bende de oldu beni seven birini bıraktım ve ondan sonra hiçbir zaman aşka yada bir ömür birlikteliğine inanmadım inanamadım. çünkü erkeğin doğasında çoklu üreme vardır buna engel olamayız tıpkı bir aslana avlanmasını engellemek gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mone

Sen adam değilmişsin. Ama aldattığın için değil.
    Artık seni istemiyorum, seni sevemiyorum demek yerine soğuk tavırlarla kendini belli etmek istediğin için.
    Çünkü malesef kör aşık kızlar net bir şeyler duymak ister. Öyle tavır hal hareket sökmez onlara.
    Beyinleri paslanmış oluyor çünkü.

Ama kız arkadaşın ak kaşık mı dersen, hayır. Neden?
    Senin soğuk tavırlarına karşın sana katlandığı için büyük salaklık yapmış.

Böyleleri bazen hakediyor diye düşünmüyor değilim.

Vur adama bir tekme, gitsin.
    Sevgilinin sevgilisine soğuk davranması, ilgisiz olması direkt ayrılma sebebi çünkü.
    Ama yapmamış kızcağız.

Ha bu arada, çok sevilmek tek başına hiçbir anlam ifade etmez ki.
    Bu şekilde ilişki sağlıklı olmaz.
    Sen de sev bence. Sevebileceğin birini bulmaya bak.
    Başkasının sevgisini sömürme.

Karşılıklı yaşanmalı duygular. Böylesi zaman kaybı oluyor.

Resmen beynimi okumuşsun hocam

• en fazla 2 ay sonra ne yaptığının farkına varıcaksın ama geri dönüş olmıcak..şimdi iyi oldu böylesi rahatladım dersin ama çok özliceksin

• yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RageshotQQ

quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Onun seni aldatması yerine senin onu aldatman daha iyi olmuş

Kızın, aldatılıp yüzüstü bırakılmasına rağmen aylar sonra şu adama verdiği cevaba bak. Bir de senin yaptığın yoruma bak.

Bana kalırsa kız öyle birisi değil ve bu arkadaşın yaptığını da hakedecek bir şey yapmamış. Tek suçu sevmek galiba?

Bence insanları yargılama böyle, kafana göre, marjinal bir şekilde. Herkes o marjinal kalıba uymayabilir çünkü. Ama o marjinal kalıba uydurmaya çalışacaksan birilerini, başta konuyu açan arkadaşı ele al çünkü esas, kendisini seven insanın sevgisine ihanet eden o.

Bizimde tek suçumuz sevmekti ama bizide aldattılar başına gelince görürüm seninde marjinalliğini

• İyi b*k yemişsin, bi' de gelip anlatmış.
  • quote:

Paylaşmak istedim

Hocam sıkıntı değil hiç bir şey sonsuza kadar sürmez keyfine bak

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.