Şimdi Ara

2.5 senelik sevgilimi aldattım... ( 4.5 ay sonra edit ) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
244
Cevap
8
Favori
29.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aferin çok güzel birşey yapmış gibi gelmiş anlatıyo
  • Senin gibiler yüzünden kızlar bize önyargıyla yaklaşıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldatmak nedir yaw ? Eğer başka kızla birlikte olacaksan direk ayrıl diğer kızdan, sonra ne yaparsan yap
  • Hocam ilk kız seni gerçekten seviyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 8 Haziran 2013; 23:30:52 >
  • biz sevgili bulamıyoz bu gidiyo aldatiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Sam B.

Onu daha güzel bi kıza tercih ettim beyler. Beni deliler gibi seven o kızı aldattım... Çok sevilmek bi süre sonra sıktı sanırım bilmiyorum. Yaklaşık 3 aydır soğuk davranıyorum ve o bana katlanıyordu ve 3 ay boyunca yaptıklarımı hiç bi kız çekmezdi. Az önce konuştuk ve herşeyi itiraf ettim yarım saat boyunca ağladı. Düşününce gerçekten adam değilmişim diyorum içimden kendime en ağır küfürleri ediyorum. Konuşmadan sonra aldattığım kız ile hiç bişey olmamış gibi devam edip daha da düşmek istemedim ve onla da tamamen bitirdim herşeyi.

Bu da böyle kötü bi' anımdır. Pişmanmıyım? evet. Ama aldatma olmasa daha fazla soğuk davranıp üzmek hoş olmazdı ve en doğrusu bu oldu sanırım. Siz siz olun sizi kendinden çok seven birini sakın bırakmayın...

Paylaşmak istedim

edit :

bugün onu aldattığım kızla 5. ayımdı ve ayrıldık. evet aldattığım kızı ondan daha çok sevdim.. hayatıma girmiş en mükemmel kişiydi o. 5 ay sanki 5 yıl gibiydi o kadar dolu dolu yaşadık ki. mecburiyetten ayrıldık, severek.. çok ağladık... ben daha çok ağladım, çok üzüldüm. ayrıldıktan sonra direk aldattığım kişiyi aradım..çünkü bana ne olursa olsun beni arayabilirsin her daim arkadaş olarak seninle olurum demişti aradım vebenimle 2 saat konuştu arkadaş gibi senin hep mutlu olmanı istemiştim hiç beddua etmedim falan dedi ve istersen konuşmak için hep burdayım dedi. ve 2 gündür benimle konuşuyor,teselli ediyor. böyle işte

bunuda paylaşayım dedim.bişeyi atlamışım bu arada. ilk yazımdaki bitirdim herşeyi o kızlada dedikten sonra geri döndüm diğersi gün yanlıs olmasın..

Biraz onurlu ol obur kizada yazik. Yeniden ne hallere dusurdun kimbilir kizi

• quote:

Onu daha güzel bi kıza tercih ettim beyler. Beni deliler gibi seven o kızı aldattım... Çok sevilmek bi süre sonra sıktı sanırım bilmiyorum. Yaklaşık 3 aydır soğuk davranıyorum ve o bana katlanıyordu ve 3 ay boyunca yaptıklarımı hiç bi kız çekmezdi. Az önce konuştuk ve herşeyi itiraf ettim yarım saat boyunca ağladı. Düşününce gerçekten adam değilmişim diyorum içimden kendime en ağır küfürleri ediyorum. Konuşmadan sonra aldattığım kız ile hiç bişey olmamış gibi devam edip daha da düşmek istemedim ve onla da tamamen bitirdim herşeyi.

Bu da böyle kötü bi' anımdır. Pişmanmıyım? evet. Ama aldatma olmasa daha fazla soğuk davranıp üzmek hoş olmazdı ve en doğrusu bu oldu sanırım. Siz siz olun sizi kendinden çok seven birini sakın bırakmayın...

Paylaşmak istedim

edit :

bugün onu aldattığım kızla 5. ayımdı ve ayrıldık. evet aldattığım kızı ondan daha çok sevdim.. hayatıma girmiş en mükemmel kişiydi o. 5 ay sanki 5 yıl gibiydi o kadar dolu dolu yaşadık ki. mecburiyetten ayrıldık, severek.. çok ağladık... ben daha çok ağladım, çok üzüldüm. ayrıldıktan sonra direk aldattığım kişiyi aradım..çünkü bana ne olursa olsun beni arayabilirsin her daim arkadaş olarak seninle olurum demişti aradım vebenimle 2 saat konuştu arkadaş gibi senin hep mutlu olmanı istemiştim hiç beddua etmedim falan dedi ve istersen konuşmak için hep burdayım dedi. ve 2 gündür benimle konuşuyor,teselli ediyor. böyle işte

bunuda paylaşayım dedim.bişeyi atlamışım bu arada. ilk yazımdaki bitirdim herşeyi o kızlada dedikten sonra geri döndüm diğersi gün yanlıs olmasın..

Elim ayağım titredi lan. Bu nasıl bir yüzsüzlük?

• Sana bisey yazardimda kesin ban yerim o yuzden bosver

• Aldatılan kıza yazık bi de aramışsın. İşte böyle kızlar bunun gibi arkadaşlara tutulur.
  • Bro olmayinca olmuyor dedigin gibi zorla sevemezsin ya, ayni sey benimde basima geldi ayrildim beni cok seven bir kizdan seviyordum bende deli gibi sonra ne olduysa triplere girdim sogudum kizdan ,ayrildik, kiz sonra nasil beddua ettiyse yalniz o gun bugundur hic bir kiz isim duzgun gitmedi yalniz oylede bir durum var
  • quote:

Paylaşmak istedim

edit :

Bu huyundan vazgeçmezsen ileride cok mutsuz olursun

• Utanmalısın.

• Aldattın da değmediyse neden aldattın.
    Aldatma iki türlü olur.
    Birisi tatmin içindir. Günübirlik veya canın istediğinde sırf kendini mutlu etmek için cinsel bir birliktelik için veya sevgilinin sana vermediği birşey için aldatırsın.
    Biri de tam kerizliktir. Ego için. 2 kızı nasıl idare ederim bu kız daha güzelmiş oh şu kızda benim olsa mantığıyla davranılır.

İlk aldatmanın sebebi bellidir. Genelde ilerisi düşünülmez olur biter. Hatta öyle ki sevgilin olduğunu bilen kızlarla bile olursun. Ama ikincisi kesinlikle aldatma değil kerizliktir. Umarım ki seninki ego falan değildir. Eğer öyleyse müstahak sana.
  • ne deseniz haklısınız beyler dicek bir şey yok bu saatten sonra
  • ne yemeye konu açtın ki sövelim diye mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

Aldattın da değmediyse neden aldattın.
    Aldatma iki türlü olur.
    Birisi tatmin içindir. Günübirlik veya canın istediğinde sırf kendini mutlu etmek için cinsel bir birliktelik için veya sevgilinin sana vermediği birşey için aldatırsın.
    Biri de tam kerizliktir. Ego için. 2 kızı nasıl idare ederim bu kız daha güzelmiş oh şu kızda benim olsa mantığıyla davranılır.

İlk aldatmanın sebebi bellidir. Genelde ilerisi düşünülmez olur biter. Hatta öyle ki sevgilin olduğunu bilen kızlarla bile olursun. Ama ikincisi kesinlikle aldatma değil kerizliktir. Umarım ki seninki ego falan değildir. Eğer öyleyse müstahak sana.

güzel açıklamışsın

• arada bir böyle kız konusu görmek için onur verici
  • Oluyor kardes arada öyle pişman oluyorsun ama iş işten geçmis oluyor ben 8 aylık çıktığımı 8 kızla aldattım 4 5 kere ben ayrıldım her ayrıldığımda ağladı ama simdi o kızı sevmeye başladım bakalım barışcakmıyız tekrar
  • İlk defa erkek kezban gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

İlk defa erkek kezban gördüm.

yav he he
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.