Şimdi Ara

2-5 yıllık ilişkiler nasıl biter anlamış değilim ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
13
Favori
19.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=lViH2eqCzdg biterse ilişkin Allah ayırmasın ama yaşayarak öğrencen her şeyi
  • Yazdıklarımdan senden yaşça baya büyük olduğumu anladım bunu tecrübelerime güven diye yazdım. Cevap atan arkadaşlarda güzel şeyler yazmışlar ben sana şöyle söyliyim :

Eğer birbirinizi gerçekten seviyorsanız kendinize iyilik yapın ve sakın ama sakın aynı yerlerde üniversiteyi kazanmayın. Tecrübe ile sabit.Üniversiteden önceki yıllardan üniversite dönemine sarkan ilişkiler çok tatsız bitiyor yada iki tarafta başarız olup yok olup gidiyor. İstisnalar elbette var ama istisna olmak mı çoğunluk olmak mı sen karar ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fesbi

quote:

Süre:2.5 yıl

Sonuç:bitti

Burdakilere göre süresi az gelecek ama çok zor arkadaşlar dünyamın merkezi yapmıştım unutcam elbet ama unutana kadar ben nolcam

ah ulan ah ciğerim yanıyor bi unutamadım :(

yavaş yavaş unutuyorum beyler
  • quote:

quote:

quote:

Burdakilere göre süresi az gelecek ama çok zor arkadaşlar dünyamın merkezi yapmıştım unutcam elbet ama unutana kadar ben nolcam

Mesaj attı konuşuyoruz beyler darısı başınıza

• quote:

quote:

quote:

quote:

Emin ol bu mesajı tekrar alıntılayacaksın pişman olacaksın. Şuan için mutlusun tamam ama emin ol gidecek ve daha büyük acı çekeceksin. Ne yazık ki gerçek bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_dpt

quote:

quote:

quote:

quote:

Emin ol bu mesajı tekrar alıntılayacaksın pişman olacaksın. Şuan için mutlusun tamam ama emin ol gidecek ve daha büyük acı çekeceksin. Ne yazık ki gerçek bu.

O yüzden istemiyo gibi davranıyorum kaybedicek bi şeyi olmayan ben durumundayım o uğraşıyo giderse kendi gider ama önceki yaptığım kimseyle konuşmama hatalarını yapmicam bağlı olduğumu belli etmicem yani kardeşim

• 4 bucuk sene sürdü şimdi başkasıyla.Size inandığim tek şeyi söyleyim şu konuda. Kadınlar kaypaktır sizi inandırırlar kendileride inanırlar. Hani dersinki ulan bu kız harbi seviyor ben ne öküzüm. Dısarıdan görenlerde aynısını söyler. Ama gün gelir o gider sen gidemezsin. O baskasini bulur bile miden kaldirmaz senin. Kadınlar hayatı toz pembe görür beyler. Sözlerini kaale almayın inanmayın doğru bile olsa. Onların bugünkü doğrusu yarının yanlışıdır.

• Bu yorumlar ne böyle ya. İçim karardı vallahi herkes terk edilmiş, aldatılmış. Umarım böyle birşey başıma gelmez hiçbir zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_dpt

quote:

quote:

quote:

quote:

o mesajından 10 gün sonra filan yine dedi bende üstelemedim hiç :d

• Benim 5 yillik iliskim denizleri tasiracak goz yaslari ile bitti

Kiz milleti baslarda her sey gizli olsun ister sonra isi ciddiye bindirip yedi duvele reklam etmek ister

Siz siz olun eglenmek istiyecegeniz kizlarla evlenmek istiyeceginiz kizlari karistirmayin ! Kiz milleti kalbinizi oyle bir aliyorki yillar gecse kendinizi yine toparliyamazsiniz

Aha ben mesela ! Aglamadan uyudugum zirlamadan sabahladigim gece yok

Geri gelsede ona dunyalari versem ama artik coooook gec

• Neler yaşanmış neler.Benimde 4 senelik iliskim bitince kendimi rezil etmiştim.Ağlamalar,kimseyle konuşmadan geçen günler,sürekli karın ağrısı kusma,isyerinde huzursuzluklar.Psikolog ve antidepresanlar..dünyada başka kız yok illa o olmalı diye düşünüyorsun,duydugun her sesi onun sesi sanıyorsun.Bu duygular karşılıklı değildi tabi ben sürünürken o yeni ilişkiye başlamıştı ve ondanda ayrılıp 1 sene geçmeden biriyle evlendi..olan bana oldu şükür unuttum iyiyim.Şuan 20 günlük bi iliskiden çıktım sacma bi nedenle bitti midemde ağrısı var moral olarak iyi degilim pek ama bu olayda geçecek digerleri gibi..Sadece şunu diyebilirim hayatınızdaki tek kuralınız kızlara asla güvenmemek olsun yoksa üzülürsünüz

• 2 ser yıl sürdü . İki ilişkim. Klasik sonla sonuçlandı. Ben bitirmeseydim ikisinden biri ile evliydim. Ama doğru insanmiydi. Bir kızı beğendim kafası onde yürür içine kapanık sesi soluğu çıkmaz. Tamam dedim işte bu. Bu benim eşim olmalı. Once kardeşine açıldım. Sonra onunla konuştum. Derken annesi söz nişan düğün derken. 7 yıl bitti. Ama o ikisi az şeyler paylaşılmadi. Sadece nasıllar mutlumular . İnsan merak etmiyor değil .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşık olduğunda da karşındaki hep en karakterlisi dürüstü sadığı gibi gelir kardeşim Aman Allah ayırmasın tabi
  • kimseye bu kadar güvenme genç adam sonradan çok acı çekersin şu hayatta en çok insandan korkacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Hayata küsmemek gerek .. Yeni insanlar yeni ortamlar herşey bizler için. Birde kimseyi kimsede aramayacaksın herkes farklı özelliklere sahip.

Altı ay önce yazdığım mesaja rastladığım bu konuda, hayat dersleri niteliğinde cevaplar ve fikirler var.. Olayın sonu evlilik dostlar iki taraftan birisi evlendiği zaman içinde belki azda olsa olan umutu sıfırlamak gerek.

• Gencler sizinkilerde sensiz nefes alamam ölürüm diyor muydu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Gencler sizinkilerde sensiz nefes alamam ölürüm diyor muydu

aynen
  • Arkadaşlar üzülmek istemiyorsanız benim kafadan olun...Tavsiye ederim...Çak-geç prensibiyle mutsuz olmamak mümkün.Bu kızların hepsi aynı.Aşk meşk hikaye aptal olmayın kıçınıza tekmeyi yiyince de ağlamayın👍🏻

• Bu saçma sapan konu niye hala gündemde?

5-6 aylık ilişkiler dese anlıcam

2-5-10 yıllık diyor

Ulan sanki evlenmişte neden bu kadar erken boşanma oluyor diyor

Sonucu evlenme olmayan her ilişki bitmeye mahkumdur ne olacak sanıyosun evlenmeyince?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.