Şimdi Ara

2-5 yıllık ilişkiler nasıl biter anlamış değilim ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
13
Favori
19.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Birtanemle bir ilişkiye başlasam onu ömrüm boyunca bırakmam. Bir tutsam ellerinden son nefesimi verene kadar bırakmam, üzmem, kırmam, unutmam, ihmal etmem. Çok seviyorum beyler ne yapacağımı bilmiyorum. Durum o kadar karışık ki şaşırdım kaldım

Şansını dene git konuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman

Ilk baslar canim cicim aylari. Sonra tanidikca alistikca iki tarafinda gercek yuzu ortaya cikiyo gercek yuzu derken yani normal geliyo artik o kadar zaman sonra heyecan kalmiyo eskisi kadar canli olamiyosun ve sonunda en ufak seyden bile tartisir hale geliyosun. 7 yillik iliski bitirmis biri olarak bunu soyluyorum. Bende hic bitmez olamaz diyenlerdendim.Bir kere asik oldum 7 yilimi verdim ve cok pismanim hayatimjn hatasinj yaptim. Abartmiyorum o kizdan sonra okul hayatimda derslerimde hep dusus oldu . Sinirleniyorum olmuyodu ama seviyodum uni 2 yillik gittim cunku hep aklimda o vardi mal gibi ask oldum tum hayatimi maf etti. Tum cevremdeki kiz arkadaslarimi onun yuzunden sildim hatta engelledim. Hersey icin cok pismanim. Ne yapin edin asik olmayin. Mesafeli mantik iliskisi olsun daha cok zevk alirsiniz ve daha uzun omurlu olur. Tekrar soyluyorum asik olarak uzun iliski yasamak pismanliktir saclarinizi doker cevrenizi herseyinizi maf eder.

bir ara bu mesaji ben mi yazdim diye dusundum. bu kadar ayni olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Zamanında benden ayrilirsan senin peşini birakmam oyle cok seviyorum seni demisti. 3 yillik iliskimizi eskisi gibi hissetmiyorum diyerek bitiriverdi. Diyecegim o ki kimseyi hep yaninizda olacakmis gibi sevmeyin. Bir gun cekip gidecek kadar baglanin. Fazla deger verirseniz ilk harcayacagi kisi siz olursunuz.

Benimkide öyle demişti her seferinde sözler verdi gelecek hakkında bir gün büyük bir kavga ettik o gün bitti aradan 1.5 yıl geçti geçen bi ortak arkadaşımız benim hakkımda birkaç birşey sormuş onu unutalı çok oldu üstüne de kaç kişiyle konuştum falan demiş diyeceğim o kimseye bağlanmayın fazla bırakıp gidiyorlar.
    Kavgamızda sıradan bir nedenle başladı büyüdü falan.
    Aldatılma falanda yok işin içinde o kadar söz veren kız daha fazla istemiyorum dedi bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ele7en kullanıcısına yanıt
    Hocam konuşmak istiyorum ama kendime güvenmiyorum. Bu kız benim en iyi arkadaşım yıllardır tanırız birbirimizi, sırdaşızdır da. Onu çok iyi tanıyan ortak arkadaşlarımız bana baskınyapıyır git konuş diye onun da gönlü varmış öyle diyorlar ama ben emin olamıyorum bir türlü. Karşısına çıkıp da hayırı duyarsam arkadaşlığımız da bitsin istemiyorum.

Ayrıca kız çevresine göre fazlasıyla güzel. Etrafında ona talip olan bir sürü yakışıklı erkek var her gün çıkma teklifi alan biri ama karakterlerini beğenmediğinden dolayı öyle uçan kuşa evet diyen biri de değil. Bense o kadar ahım şahım biri değilim. Ortak arkadaşımız bana onu kimse senin kadar sevemez siz birbirinize çok yakışıyorsunuz diyor karakter bakımından. Ama güvenmiyorum işte kendime. Kendimi çevresindekilerle kıyaslayınca ben nasıl mücafele edicem uzun süre nasıl elimde tutucam bilmiyorum, hem korkuyorum kaybetmekten hem de özgüven sorunu yaşıyorum.

Sevgilisinden yeni ayrıldı sırf üzülmeyeyim diye ilişkisi olduğunu bile aylarca benden saklamışlar. Bir de kişisel sorunlarım var onlarla meşgulüm hepsi üst üste gelince çöktüm kaldım. Şöyle tüm cesaretimle her şeyi geride bırakıp karşısına çıkmanın hayallerini kuruyorum ama öyle olmuyor işte hayatın gerçekleri aklıma gelince ister istemez frenliyorum kendimi

• A D M I R A L kullanıcısına yanıt
    Kişisel sorunlarıniza odaklanabiliyorken onlara odaklanın. Şimdide odaklanamıyorum derseniz kıza açıldıktan sonra işler terste giderse daha kötü olacağını unutmayın. O yüzden önce iş sonra eş gibi düşünün. Olacagi varsa oluyor aksi taktirde hep fos bu hayatta. Biz erkekleri üzmeyecek kızlar bulmak ümidiyle inşallah 😊

• kanarya75 kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam çok teşekkür ederim. 10 ocakta finallerim bitecek. O zamans kadar her şeyi toparlarsam gidip konuşucam artık yapacak bir şey yok, inşallah her şey istediğimiz gibi olur

• kadınların her zaman "mükemmeli arama" dürtülerinden dolayı. sevgili de olsalar evli de olsalar arayışlarının sonlandığına hiç inanmıyorum.
  • Benim iliskiler 1 yili gecmedigi icin yorum yapmasam daha iyi sanirim.

Tamamen kendinizi kaptirmayin daima bir yaniniz tetikte dursun.

Hep onun ya da senin istediginin oldugu iliskilerden hayir gelmez, biraz sizin istediginiz biraz onun istedigi sekilde yuruyen iliskiler iyidir ya da birlikte orta yolu bulabildiginiz iliskiler en iyisidir. Bir dedigini iki etmeyecekler uc gun sonra terk edilecekler. Ayak direyin, teslim olmayin gencler.

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: alpertfn

3 yil ayni sekilde yasadim ayni sehri kazandik o karakterli diye baktigim kiz aldatti beni 2 kisiyle hem de kimseye guvenme hayat bu napicagi belli olmaz ins anlamani sagliyacak bi olay olmaz hersey unutulur gecer simdi baskasiyla beraberim olen unutuluyo bunlar hic bisey degil hayatta

kesinlikle katılıyorum 3 senelik sözlüm beni terk etti ayrıca çok güveniyorduk birbirimize ama herşey yalanmış, o yüzden böyle bir acı çekmeden umarım durumu daha iyi kavrarsın ;) seni kimse senden daha iyi tanıyamaz, karşındaki insan içinde geçerli

5 sene önce bunu yazmışım hiç değişmemişim ne bahtsızım be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 25 Aralık 2016; 2:41:53 >

• quote:

quote:

quote:

3 yil ayni sekilde yasadim ayni sehri kazandik o karakterli diye baktigim kiz aldatti beni 2 kisiyle hem de kimseye guvenme hayat bu napicagi belli olmaz ins anlamani sagliyacak bi olay olmaz hersey unutulur gecer simdi baskasiyla beraberim olen unutuluyo bunlar hic bisey degil hayatta

kesinlikle katılıyorum 3 senelik sözlüm beni terk etti ayrıca çok güveniyorduk birbirimize ama herşey yalanmış, o yüzden böyle bir acı çekmeden umarım durumu daha iyi kavrarsın ;) seni kimse senden daha iyi tanıyamaz, karşındaki insan içinde geçerli

5 sene önce bunu yazmışım hiç değişmemişim ne bahtsızım be

Yine mi aynı şeyler yaşandı hocam

• kanarya75 kullanıcısına yanıt
    Nasıl denk geldim bilmiyorum ama aynı şeyi bugün yaşadım 2 saat evvel ve üstüne bu konuya denk geldim bi baktım 2.ci yorumda ben varım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Nasıl denk geldim bilmiyorum ama aynı şeyi bugün yaşadım 2 saat evvel ve üstüne bu konuya denk geldim bi baktım 2.ci yorumda ben varım

Geçmiş olsun hocam öncelikle. Demek ki daha kısmetiniz ile karşılaşmamissiniz. Bana konudaki yorumları okumak yalnız olmadığımı öğrenmek iyi geliyor. Size de öneririm 😉

• Bizde biz asla ayrılmıyıcaz derdik fakat o işler öyle olmuyor . Rehavete, aşkın büyüsüne kapılıyor insan ; kendini kandırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

quote:

Orijinalden alıntı: haciragipdayi

quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

quote:

Orijinalden alıntı: haciragipdayi

Ege üni.deymişsin hedefiniz aynı okulları kazanmak merak ettimde bundan sonra hangi okulu kazanacaksın?

Hocam bıraktım EGE'yi , şuan ikimizde hazırlanıyoruz aynı yere gitmeye çalışacaz.

Lütfen bana kız için bıraktığını söyleme

Eğer yüzdeye vurursak %80 kız için.

pişman olcaksın hocam çokk pişman olcaksın.

rez. alın

• quote:

Orijinalden alıntı: alpay86

quote:

tam 9 yıl bir kızı sevdim o da bensiz öleceğini söylüyordu.sonra sayısını aklımda tutmakta zorlandığım kadar çok insanla aldatmış beni.Kendi itiraf etti.O yüzden bir daha tövbeler tövbesi.Yapmak istediklerimi onun için terketmiştim ama hayatıma kadınsız devam etmek istiyorum.Bundan birkaç yıl sonra herşey çok farklı olacak.O kadar azimli ve güçlüyüm işte.

5 yıldan sonra ne değişti?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İlişkide heyecan bitiyorsa zorlama abi. Bir insan gelir belki ona karşı hep enerjik kalırsın ve duyguların değişmez.

Zaten bir kere geliyoruz dünyaya. İlişki dediğin şey bildiğin deneme tahtasıdır.Bence böyle.
  • Aldatmak kadar kötü birsey yok yok yakin bir abimin başına geldi tabiki kadin ortalik anladiniz siz simdi bin pisman ama kalkti tren cok kötü bise kadınlara güveniyorum deyin ama asla guvenmeyin
  • Baktı sende para yok, bir gelecek yok bırakıyor işte.. Önce etraftaki diğer denyoları bir scan disk ediyor, sonra gözüne kestiği bir elemanın

radarına giriyor, dikkatini çektiğine emin olunca ufak yemler atıyor, arkadaşlarına da hazır olun ben bunu tavlıycam diyor.

Belki sosyal medya'dan da erişim kolay olduğu için kankalarına ilk etapta söylemeyebilir de...

Seni o arada yedek listeye atıyor, sonra bir gün sorun sen değilsin benim, bu ilişki yürümüyor, şöyle şöyle şöyle diye bahanelerle seni uzaklaştırıyor..

Üstüne gidince sorunu çözmek için zorlayınca sana suç atıp bırakıyor...

Durum bu.. Tabi kız haklı da olabilir, canı öyle istemiş de olabilir..
  • blekwolf B kullanıcısına yanıt
    bi tane de senin için yaktım ama sen kazanmışsın boş ver
  • Çok kısa keseceğim. Ben yan komşumla birliktelik yaşamıştım. Evlerimiz bitişik. 5 senenin sonunda bana üniversiteye gitmememi söylemişti. Ben de zaten puanım dolayısıyla gidemeyecektim. Ama ertesi sene kendisi gitti ve ayrıldı. Kimin ne yapacağını önceden kestiremezsin. Böyle birşey yok.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.