Şimdi Ara

2-5 yıllık ilişkiler nasıl biter anlamış değilim ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
13
Favori
19.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ele7en

quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

Bir adet 3,5 ve bir adet 4 yıl olmak hayatımın 2 pişmanlık evresi var. Gençliğinize yazık

Yas kac

25 hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bir adet 3,5 ve bir adet 4 yıl olmak hayatımın 2 pişmanlık evresi var. Gençliğinize yazık

Yas kac

25 hocam

Allah iyilerle karşılaştırsın zor gercekten sizin icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yas kac

25 hocam

Allah iyilerle karşılaştırsın zor gercekten sizin icin

Sağolun hocam iyi dilekleriniz için. Cümlemizi. İyilerle karşılaşıyoruz ama eskisi kadar insanlara güvenilir olmadığımız için hayatımıza dahil etmiyoruz. Yani aradığın insanı bulamıyorsun, kaçırıyorsun. Sonra da sırf neslini devam ettirmek için kötünün iyisini seçip evleniyorsun

• Benim 8 yıllık iliskim bitti

• İnsanlar bir ayağı çukurdayken 40-50 yıllık evliliği bitiriyorken, 2-3 yıllık ilişkiler bitmiş; çok mu??

Artık kimsenin tahammulü, dayanma gücü kalmadı. Tekrar denemek yerine bitirmek daha kolay geliyor. Hastalıkta sağlıkta hikayesi de bitti artık, para yoksa olay bitiyor. Ne yazık ki geldiğimiz noktada (sağlığın yerindeyse) her şey para. Paranın çözemeyeceği şeyler o kadar azaldı ki..
  • Yılların birikmişliği vs birsürü sorun olabilir. 10-15 yıllık evlilikler bitiyor ilişki neden bitmesin
  • 2 yıl 3 ay 17 gün

bitti....
  • 3.5 senelik ilişki mi olur hiç mi sıkılmıyosunuz gençler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuleCo

3.5 senelik ilişki mi olur hiç mi sıkılmıyosunuz gençler

Dünyada bundan daha gerçek ne var hocam neden sıkılalım?

• quote:

Orijinalden alıntı: OCA

Benim 8 yıllık iliskim bitti

Neden bitti benimde 7 yillik var heycan yok skldm ama bitiremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

quote:

Sıkıntının asıl sebebi nedir? Başkalarına ilgi duyuyormusun yoksa artık sevmiyormusun

• quote:

Orijinalden alıntı: fuleCo

3.5 senelik ilişki mi olur hiç mi sıkılmıyosunuz gençler

Niye sıkılalım ki sevdigin kisiyi gercekten cok seversen 20 yıl geçsede hala aynı duyguyu beslersin icinde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

quote:

Sıkıntının asıl sebebi nedir? Başkalarına ilgi duyuyormusun yoksa artık sevmiyormusun

Kaderim ona bağlanmiş gibi. Liseden üniversiteye gittik ayni üniversite. Mezun olduk. Atandik ayni yer ayni işyeri. Hiç heycan yok. 10 yillik evli gibiyiz alismislik var. Bilmiyorum İzmirde 5-6 ay sure uzak kaldim özledim hep. Ama dedigim gibi heycan 0 şuan. Ayrıldığımda başkasınıda sevebilceğimi düşünemiyorum.

• Zamanında benden ayrilirsan senin peşini birakmam oyle cok seviyorum seni demisti. 3 yillik iliskimizi eskisi gibi hissetmiyorum diyerek bitiriverdi. Diyecegim o ki kimseyi hep yaninizda olacakmis gibi sevmeyin. Bir gun cekip gidecek kadar baglanin. Fazla deger verirseniz ilk harcayacagi kisi siz olursunuz.
  • Hedefimiz aynı okulu kazanıp gitmek yazmışsın. Daha lisedesin yani. Senin yaşında biri insanları daha tanıyamamıştır. Yediğin kazıklar çoğalmaya başladıkça bu görüşlerin değişecek. Ayrıca aynı okula bile giderseniz gidin o kızla büyük ihtimalle ayrılacaksiniz. Farklı okullara giderseniz bu ihtimal %99.99 ' a çıkar. Fakat bu söylediklerimin önüne geçmenin bir yolu yok. Her genç delikanlının yaptığı aptallığı yapıp hayatının bir dönemini mahfedeceksin ve yaptığının bir hata olduğunu o büyük kazığı yemeden anlamayacaksin. Umarım en az hasarla atlatirsin.
  • Konu 5 yıllıkmış.O gün ilişkiye başlasa bugün bitirse canlı canlı anlardık nasıl bittiğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilephone -- 24 Aralık 2016; 13:35:44 >
  • Bak dürüst olarak söylüyorum sana şuan 18 yaşındayım 13 yaşından beri tek bir kızı sevdim 1-2 ay önce bitti tabikide çok üzüldüm bak burda bir sürü üstadımız anlatmış. İnsanların dediklerine kulak ver hiç kimse şaka yapmiyor buna emin ol ağladığın an anliyorsun o hayallerin hiçbirinin gerçek olmayacağını. Şuan gurur duyduğum tek şey sadık ve onurlu bir insan olabilmem, ama onun dışında çoğunun da dediği gibi hayatimdan her kızı sildim hic ortamlara girmedim kimsenin koluna giripte takılmadım. Arkadaşlarım çok şey yaşadılar ben yapmadim işte sırf kız var diye mekana gitmedigim de oldu. Kisacasi büyük bir aptallık aklima geldikçe önce kendime kızıyorum sonrada gülüyorum. Waste of time kanka gerçekten bak zaman çok değerli bu şekilde harcama sakın benden sana dost tavsiyesi
  • Biter, bitmeli yani. Bitmişte zaten.
  • En çok da şairin dediği gibi bir kere Düştünmü ilk guvendiklerin vurur sırtından tam ihtiyacın olduğu zaman terk ederler hep böyle olmuştur ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

Hedefimiz aynı okulu kazanıp gitmek yazmışsın. Daha lisedesin yani. Senin yaşında biri insanları daha tanıyamamıştır. Yediğin kazıklar çoğalmaya başladıkça bu görüşlerin değişecek. Ayrıca aynı okula bile giderseniz gidin o kızla büyük ihtimalle ayrılacaksiniz. Farklı okullara giderseniz bu ihtimal %99.99 ' a çıkar. Fakat bu söylediklerimin önüne geçmenin bir yolu yok. Her genç delikanlının yaptığı aptallığı yapıp hayatının bir dönemini mahfedeceksin ve yaptığının bir hata olduğunu o büyük kazığı yemeden anlamayacaksin. Umarım en az hasarla atlatirsin.

Konu sahibi muhtemelen üniden mezun oldu hocam.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.