Şimdi Ara

2-5 yıllık ilişkiler nasıl biter anlamış değilim ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
13
Favori
19.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaşananlar: Aynı

Sonuç: Bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman

Ilk baslar canim cicim aylari. Sonra tanidikca alistikca iki tarafinda gercek yuzu ortaya cikiyo gercek yuzu derken yani normal geliyo artik o kadar zaman sonra heyecan kalmiyo eskisi kadar canli olamiyosun ve sonunda en ufak seyden bile tartisir hale geliyosun. 7 yillik iliski bitirmis biri olarak bunu soyluyorum. Bende hic bitmez olamaz diyenlerdendim.Bir kere asik oldum 7 yilimi verdim ve cok pismanim hayatimjn hatasinj yaptim. Abartmiyorum o kizdan sonra okul hayatimda derslerimde hep dusus oldu . Sinirleniyorum olmuyodu ama seviyodum uni 2 yillik gittim cunku hep aklimda o vardi mal gibi ask oldum tum hayatimi maf etti. Tum cevremdeki kiz arkadaslarimi onun yuzunden sildim hatta engelledim. Hersey icin cok pismanim. Ne yapin edin asik olmayin. Mesafeli mantik iliskisi olsun daha cok zevk alirsiniz ve daha uzun omurlu olur. Tekrar soyluyorum asik olarak uzun iliski yasamak pismanliktir saclarinizi doker cevrenizi herseyinizi maf eder.

+9999999

• Süre:2.5 yıl

Sonuç:bitti

Burdakilere göre süresi az gelecek ama çok zor arkadaşlar dünyamın merkezi yapmıştım unutcam elbet ama unutana kadar ben nolcam
  • Hayatta her sey olabiliyor, gelecekte gorurum seni,

Not:3.5 senelik iliskisi bitmis, daha da kimseye bakmamis biri.
  • Lisede başlayan ilişkiler genelde çok çabuk bitiyor.Herkes çocuk evlilik hayali kuruyor 3-4 aya gelindiğinde ama çocukca bir hayalden başka bir şey olmuyor. Hiçbir insan hayatınızda vazgeçilmez olmasın yoksa çok acı çekersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

quote:

Orijinalden alıntı: haciragipdayi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haciragipdayi

Ege üni.deymişsin hedefiniz aynı okulları kazanmak merak ettimde bundan sonra hangi okulu kazanacaksın?

Hocam bıraktım EGE'yi , şuan ikimizde hazırlanıyoruz aynı yere gitmeye çalışacaz.

Lütfen bana kız için bıraktığını söyleme

Eğer yüzdeye vurursak %80 kız için.

Ne oldu hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 yıllık ilişkim bitti

karşımdaki kız bir anda değişti ama pişman oldu ama olmadı tekrar görmek istedi vazgeçti vs ama ilişki raydan çıktı gitti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakidoruk

Kimi benden çok seversen onu senden alırım diyor Yaratan..

Ayrı bir konuda, beş yıl olmuş ama hala evlenmemiş beraberliklerde yaşanacak fazla birşey kalmadığından boşanma oranı fazla oluyor. Hayrı fazla uzatmamak gerekir bence..

Süresi mühim değil, Sevgi - Sadakat - Güven - Saygı kolonları ne zaman yıkılırsa beraberlik o an biter aslında..

Ufak bir ikazda bulunayım :)

O ilk yazdığın söz Kuran da filan geçmiyor, sadece Mevlana'nın sözü diye biliyorum kardeşim :) . Yanlış bilgilendirme olmasın diye yazıyorum :)

• 10. Aydayız suanda biz ve hala ilk heycanla gidiyor birbirimizi seviyoruz 4 yıl sonraya evlilik hayalleri kuruyoruz bakalım neler olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yani o kadar yıl sonra evlilğe falan gitmeli sonu , ki o yıllar ıcınde aılelerın de haberı olurdur mutlaka , neden nasıl bitiyor hiç aklım almıyor. Yani eğer sıkılacaksa biri o kadar yıl nasıl sıkılmaz onu çözemıyorum bu defada. Şuan 4.5 aylık bir ilişkim var , hedefimiz aynı okulları kazanıp aynı şehirde okumak ve birbirimizi seviyoruz , ayrıca her zaman hıc bırbırmızı bırakmayacagımızı da söyluyoruz , sansıma cok da durust sadık ve karakterlı bır kız. Insan korkuyor acıkcası

Buldun mu basican nikahı, yoksa kız biraz etraf görürse ve güzelse avvvvucunu yalarsın evlenmek istiyorsan tabi yoksa devam

Ulan su gencligi anlayamıyorum. Tmm karşı cinsle ilişki gerekli ama 18- 20 yasında gençlerin daha fazla ideali olmalı ve onların pesinden gitmeli spor, seyahat, eğitim , farklı kültürleri tanıma v.b bu yaştaki gençler sürekli kendini geliştirecek level atlatacak eylemlerde bulunmalı

Bizim ülkemizde sürekli karı kız
    Normal ama ülkede yapılan tüm diziler filmler bu kısır döngü üstüne kurulu

Malesef bu döngü kırılamıyor

• Ben bitirmeye çalışıyom bahane bulamıyom siz neyin peşindesiniz koçlar
  • Andy Dufrense kullanıcısına yanıt
    Sana öğretmemişler daha.

Candan erçetin der ki.

Her aşk bitermiş birgün bildim
    Her aşk bitermiş birgün öğretildim.

• Birkhoff kullanıcısına yanıt
    Para konuşur, konuşturur. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

10. Aydayız suanda biz ve hala ilk heycanla gidiyor birbirimizi seviyoruz 4 yıl sonraya evlilik hayalleri kuruyoruz bakalım neler olacak

4 yıl sonraki tebrik mesajım için yerimi ayırıyorum.Dileğin gerçekleşir umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZaferBiryol

quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

10. Aydayız suanda biz ve hala ilk heycanla gidiyor birbirimizi seviyoruz 4 yıl sonraya evlilik hayalleri kuruyoruz bakalım neler olacak

4 yıl sonraki tebrik mesajım için yerimi ayırıyorum.Dileğin gerçekleşir umarım.

İnşaallah saolun

• Üniversitede son sınıfa kadar ciddi hiçbir ilişkiye girmemek lazım şahsen ben girmem .

Hele lisede aynı yeri kazanacaz diyen çok sevgili gördüm ama sonunda gül gül öldüm :D

Dostum fazla bağlı kalma benden sana tavsiye...
  • Benim iliskim 5 sene surdu son zamanlarda karsi tarafin ilgisiz davranmasi uzerine ayrilma karari aldik 1 tane kizim var 10 yasinda yasim 33 herseyin hayirlisi diyelim
  • Geçen hiç sevgilim yok diye üzülüyorduö bu konuda yazanlar görünce gülsemmi ağlasam mı ? Bilemedim. Ama bir abi yazmış yukarıya "seviyeli mantık ilişkisi " bak bu olur sanki ama tam kavramını anlayamadım nedir bu seviyeli mantık ilişkisi ?
  • Bir adet 3,5 ve bir adet 4 yıl olmak hayatımın 2 pişmanlık evresi var. Gençliğinize yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

Bir adet 3,5 ve bir adet 4 yıl olmak hayatımın 2 pişmanlık evresi var. Gençliğinize yazık

Yas kac

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.