Şimdi Ara

2-5 yıllık ilişkiler nasıl biter anlamış değilim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
13
Favori
19.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haciragipdayi

quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

quote:

quote:

quote:

Ege üni.deymişsin hedefiniz aynı okulları kazanmak merak ettimde bundan sonra hangi okulu kazanacaksın?

Hocam bıraktım EGE'yi , şuan ikimizde hazırlanıyoruz aynı yere gitmeye çalışacaz.

Lütfen bana kız için bıraktığını söyleme

Eğer yüzdeye vurursak %80 kız için.

Hayatının hatası

Bölüm ve okulu sevmemiştim o yüzden ben öyle görmüyorum hocam , üstelik kendimi garantiye aldım sildirmedim kaydımı seneye gidip devam etme hakkım var

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ege üni.deymişsin hedefiniz aynı okulları kazanmak merak ettimde bundan sonra hangi okulu kazanacaksın?

Hocam bıraktım EGE'yi , şuan ikimizde hazırlanıyoruz aynı yere gitmeye çalışacaz.

Hayatının hatası

Bölüm ve okulu sevmemiştim o yüzden ben öyle görmüyorum hocam , üstelik kendimi garantiye aldım sildirmedim kaydımı seneye gidip devam etme hakkım var

Mantıklı o zaman hocam umarım hayatta istediğin şeyleri başarıp iyi bi yerlere gelirsin yengeyle de güzel bi hayatın olur

• benim 40 yıllık anne babam ayrılıyorsa 3-5 senelik ilişkidede her an herşey olabilir bugün benim 5 senelik sevgililmle agır kavga ettik önce sinemaya gittik her sey güzel hoştu çıkışta bi yemek yiyelim dedik öyle havadan sudan konuşurken konu aileden birine denk geldi laf lafı açtı tartışma çıktı gerildik gerildik sonra yolda başka bi mevzu çıktı üzerine tuz biber ekti bitebiliyo yani her an
  • Senin onu sevdiğin kadar o seni sevmiyor emin olabilirsin
  • 3 sene deliler gibi aşk yaşadık,3 senede neredeyse karı koca gibi olduk.3 sene sonunda sana karşı duygularımdan emin değilim dedi ve bitirdi bir anda.Bu işler böyle,unutmamak lazım.Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onz

Senin onu sevdiğin kadar o seni sevmiyor emin olabilirsin

Bu söz saçma geliyor hep.
  • aşk maşk yalan para varmı var gerisini koyver gitsin kızlar geliyo zaten paran varsa isterse dünyanın en tipsizi ol yine kızlar gelir. olay aşk degil para
  • İnsanız görüyoruz, etkileniyoruz, değişiyoruz. Hırslıyız, arzularımızın sonu gelmiyor sıkılıyoruz farklı şeyler istiyoruz.Tüm bunlar bi etken. Hiçbirimizin mükemmel olamayacağı gibi hiç bi ilişkide mükemmel olamıyor.
    Bi ilişki her iki tarafında karşısındakinin kusurlarını görmezden geldiği süre devam eder. bi taraf bunu bıraktığı an ilişkinin az bi ömrü kalır, iki tarafta bırakınca bum...
    demek istediğim ilişkinin süresi ilişkinin geleceğinda biraz rol alıyor, oda insanın alışkanlıklarını bi anda bırakamaması yüzünden. Yoksa 3 ay 5yılın lafı lafta kalıyor..
  • bitiyor hocam. 2.5 yıllık ilişkim bitti. son bi şans verelim birbirimize dedik daha başlamadan mundar etti. zor olur unutmak ama kimse kimsenin herşeyi değil. bugün en aşık kızı bile getir 2 sene sonra başkasının yanında görebilirsin hiç merak etme. kimseye sonuna kadar güvenme.
    bizimde ailemiz falan biliyordu, o zaman ayrılmak daha zor oluyor cidden. ama dediğim gibi yaşlarımız daha genç hayat kime ne gösterir hiç belli değil. tadını çıkarın bulacağınız biri varsa döner gelir sizi bulur.
  • konuyu açan arkadaşla aynı sıkıntıyı yaşıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpertfn

quote:

Peki bitmeme ihtimali yok mu ? Amcamın oğlu lise 2den beri çıktıgı sevgilisi evlendi çocukları var. Ablamın sınf arkadaşı Lise1den beri çıktıgı sevgilis ile nişanlı şuanda, 24 yaşındalar , 7-8 yıl olmuş yani.

Bitmeme ihtimali var tabiki bitmeyen de cok gordum ama biten daha cok ins istedigin gibi olur hersey korkmadan yasa suphe etme tadini cikar yoksa yasadigin gunlerde zehir olur

Ama benım sorunum da bu ıste hocam , hep bıtecek korkusu var , sonunda bıtecek bırgun dıye dusunmek beynımı kemırıyor. Ya biterse ya bir gün sıkıldım derse , ya ileride evleneceği erkek başkası olursa diye düşünüyorum. Kız o kadar dürüst ki gerçekten gizli saklı birşeyi yok. Hayatını tamamen bana açıyor ailevi meselelerine kadar , birçok arkadaşı ile ben istemeden iletişimi kesti , bir defa ufak bir yalanı yakalar gibi oldum o da yalan değil ben kızmayayım iye eski bir konuyu sakladı benden , o yüzden tartıştık karşımda 2 saat ağladı hüngür hüngür benim geleceğimsin sen herşeyi seninle istiyorum ben lütfen ayrılma diye. Şuan ailesi de biliyor beni babası haiç ,kardeşler kuzenleri ile falan çok samimiyiz, ablamla o da çok samimi falan. ama hep bir korku var.

Hepsi aynen benim iliskimde de vardi ama olmuyor iste guvenemyorsun benim sana soylicegim boyle dusunme boyle dusundukce once sen yipranirsin sonra gittikce buna inanir kiz arkadasini ve iliskini yipratirsin sen sadece iliskine bak bisey dusunmeden yasa benden sana ciddi tavsiyedir tecrubelerdendir ben bu iliskimde dusunmeden yasiyorum 6 aydir bir kere ufak bir tartisma bile yasamadim cunku kafamda kuruntu yapmiyorum iliskileri bitiren supheler kuruntulardi zaten gervek somut bisey olsa anlarsin kuruntuya gerek yok

• eskilerin bi sözü vardı tam aklıma gelmedi ama şöle bir şeydi.. sözü 1. ay da yapıcaksın evliliğide 2. ayda yani ilişki süresini kısa tutup hemen evlenmek
  • Bazen dersaneyi okulu flan yani dersleri benden daha önemli gördüğünü düşünüyorum. Mesela ödevim var bugün çok hayatım buluşmasak falan diyor. Yada ben "seninle her okula gelrim " derken o bunu çok rahat diyemiyor yada ben kuruntu yapıyorum. Mesela ben hep görüşmek istiyorum her gün ama hep ben görüşelim demek istemiyorum.ondan da bekliyorum demesini ama bazen o hiç demiyor sonra soruyorum neden buluşmadık bugün falan dersim vardı çok hayatım ondan falan diyor. Yada ben boş oldugum için sürekli hep müsait oldugum için onunda öyle olmasını istiyorum kuruntu yapıyorum bılemıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayatının hatası

+1 umarım onun için yaptığın fedakarlığın farkındadır .. Çoğu kıymet bilmiyor ..

• Aşk biter,aşk bitince alışma başlar,alışırsın alışırsın hayatının bi parçası olur yer edinir birlikte çooook şey yaşarsınız,bi sürü kavga edersiniz,bazı zamanlarda ilk hallerinize döner heyecanlanırsınız,bazen sıradan iki arkadaş gibi gezersiniz,bazen çok özlersiniz sanki ilkmiş gibi öpersiniz,bazen öpersiniz herhangi biri gibi ama içinizde bişey bitmezse,bitmez : sevmek.
    onu hayatınızın sonuna kadar istiyorsanız 3-5 yıl geçmesine rağmen hala kuracak hayalleriniz varsa sıradan herhangi bi günün herhangi bi saatinde sıradan bi muhabbette bile bişeyler konuşabiliyorsanız,onu günlerce görmeyip buluştuğunuzda yinede sımsıkı sarılıyorsanız evliliği bırakın ölüme kadar gidersiniz.

İnsan biteceğini de bitmeyeceğini de hisseder karşı tarafın arkanızdan ne işler çevirdiğini kafanıza takmanıza gerek yok yapıyorsa zaten hissedersiniz yapmıyosada yapmamıştır zaten.Siz sadece sevin inanın.İhanete uğrarsanız o edenin rezilliğidir zaten sizin değil.Böyle bi durumda da arkanıza bakmayın.

not : 2 senelik birlikteliğim var çok kavga ediyoruz ama hala ilerliyoruz.Allah bozulmamasını nasip etsin inşallah.

• şu konuda bir kanıya vardım;

herkesin hayatında bir dönüm noktası olmuş.3-5 yıl veya 5-6 ay birine bağlanıyorsun sonunda %95 aldatılma yaşıyorsun o anda herşey bitiyor.bende bir kıza ciddi derecede aşık oldum ondan fazla değer verdim. ne dediyse olur dedim ama gidip en yakın arkadaşımla aldattı.ne oldu sonuçta ilişki bitti.şimdide bir kız arkadşım var ama ona karşı güven=0, sevgi=0, aşk=0 hani çıkıyoruz ama ortada sevmekle ilgili en ufak birşey yok.tuzsuz yemek gibi yavan bir ilişki var.bu durumu bir kez yaşıyorsan artık kızlara eski gözle bakamıyorsun çünkü aklında hep o an geliyor

ekleme; sanırım şu söz herkesi anlatıyor, yada yara merhem oluyor.

Seni kıskandığım için sanmıştın değil.
    Ben O'nu sana yakıştıramamıştım.
    Şimdi düşünüyorum...
    SEN bu halinle.
    Bana zaten olmazdın.
    O'na pek yakıştın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoudoxias -- 5 Aralık 2011; 1:30:19 >

• tam 7 yıl sonra adice terkedildim...inan hala ne oldu nasıl bıttı anlamıs degılım 3 yıl gectı güya
  • quote:

Bazen dersaneyi okulu flan yani dersleri benden daha önemli gördüğünü düşünüyorum. Mesela ödevim var bugün çok hayatım buluşmasak falan diyor. Yada ben "seninle her okula gelrim " derken o bunu çok rahat diyemiyor yada ben kuruntu yapıyorum. Mesela ben hep görüşmek istiyorum her gün ama hep ben görüşelim demek istemiyorum.ondan da bekliyorum demesini ama bazen o hiç demiyor sonra soruyorum neden buluşmadık bugün falan dersim vardı çok hayatım ondan falan diyor. Yada ben boş oldugum için sürekli hep müsait oldugum için onunda öyle olmasını istiyorum kuruntu yapıyorum bılemıyorum.

Belliki çok fazla değer veriyosun ve karşıdanda aynı fedakarlığı ve ilgiyi bekliyosun . Bunlar güzel şeyler tabiki ama bak herkes tecrübelerinden bişeyler aktarmış ve olmaz denen bişey yoktur bunu iyi bilmelisin şuan duygusallığın çok daha ön plandadır ve hayatını kız arkadaşın dogrultusunda şekillendirirsen ilerde olasılı bi ayrılıkta yaşayacagın çöküntü büyük olur bunu göz önüne almalısın . Ha kesin öyle olacak diye bi kaide yok ilişkiniz çok iyide gidebilir orasını bilemeyiz ama yolun çok başında olduğun ve zamanla insanların çok fazla değişebileceği gerçeğini unutma . Her zaman mantığın duygusallığının önünde olsun bu zor bişey biliyorum ama insanlar bazı acı tecrübeler yaşamadan bunun farkına varamıyor malesef . Umarım kendin için doğru yolda doğru adımlar atarak hayatına devam edersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: noth1nq.

quote:

Bazen dersaneyi okulu flan yani dersleri benden daha önemli gördüğünü düşünüyorum. Mesela ödevim var bugün çok hayatım buluşmasak falan diyor. Yada ben "seninle her okula gelrim " derken o bunu çok rahat diyemiyor yada ben kuruntu yapıyorum. Mesela ben hep görüşmek istiyorum her gün ama hep ben görüşelim demek istemiyorum.ondan da bekliyorum demesini ama bazen o hiç demiyor sonra soruyorum neden buluşmadık bugün falan dersim vardı çok hayatım ondan falan diyor. Yada ben boş oldugum için sürekli hep müsait oldugum için onunda öyle olmasını istiyorum kuruntu yapıyorum bılemıyorum.

Belliki çok fazla değer veriyosun ve karşıdanda aynı fedakarlığı ve ilgiyi bekliyosun . Bunlar güzel şeyler tabiki ama bak herkes tecrübelerinden bişeyler aktarmış ve olmaz denen bişey yoktur bunu iyi bilmelisin şuan duygusallığın çok daha ön plandadır ve hayatını kız arkadaşın dogrultusunda şekillendirirsen ilerde olasılı bi ayrılıkta yaşayacagın çöküntü büyük olur bunu göz önüne almalısın . Ha kesin öyle olacak diye bi kaide yok ilişkiniz çok iyide gidebilir orasını bilemeyiz ama yolun çok başında olduğun ve zamanla insanların çok fazla değişebileceği gerçeğini unutma . Her zaman mantığın duygusallığının önünde olsun bu zor bişey biliyorum ama insanlar bazı acı tecrübeler yaşamadan bunun farkına varamıyor malesef . Umarım kendin için doğru yolda doğru adımlar atarak hayatına devam edersin.

Çok güzel yazmışsın bilader .. Yol gösterici cümleler ..

• quote:

Orijinalden alıntı: HolyRevival

İnsanız görüyoruz, etkileniyoruz, değişiyoruz. Hırslıyız, arzularımızın sonu gelmiyor sıkılıyoruz farklı şeyler istiyoruz.Tüm bunlar bi etken. Hiçbirimizin mükemmel olamayacağı gibi hiç bi ilişkide mükemmel olamıyor.
    Bi ilişki her iki tarafında karşısındakinin kusurlarını görmezden geldiği süre devam eder. bi taraf bunu bıraktığı an ilişkinin az bi ömrü kalır, iki tarafta bırakınca bum...
    demek istediğim ilişkinin süresi ilişkinin geleceğinda biraz rol alıyor, oda insanın alışkanlıklarını bi anda bırakamaması yüzünden. Yoksa 3 ay 5yılın lafı lafta kalıyor..

+++1
    cok dogru ayrica bence iliskilerde insanlar bir birey olmayi unutmamalilar kendi karakter ve özünü hoslandigi seyleri birakmamali ve ayni zamanda sevgilisini de hayatina katmali hic olmadi insanlar ayarilabilir bence bu cok dogal ama insan ne istediginide cok iyi bilmeli

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.