Şimdi Ara

2-5 yıllık ilişkiler nasıl biter anlamış değilim ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
13
Favori
19.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir insana bu kadar baglanmakla hata ediyorsunuz bence, sevin ama butun hayatinizda o olmasin belliki senin butun hayatin o olmus biterse halini dusunmek bile istemiyorum umarim bitmezde mutlu bir hayat yasarsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kajmeran89 -- 5 Aralık 2011; 1:46:02 >
  • içimden bir ses cok mutlu olacaksın diyor kardeşim.. bence kafandan at şu korkuları yoluna bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: onz

Senin onu sevdiğin kadar o seni sevmiyor emin olabilirsin

Sevgiye karşılık sevgi dersek bu aşk değil tüccarlık olur.
  • Aradan 4 sene geçmiş. Son durum nedir acaba?
  • biri arkadaşla ulaşıp sorsun çok merak ettim sonucu. bi zamanlar bende aynı şeyleri düşünüyordum. 1 seneyi tamamladık. acaba bunlarda ne oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

Yani o kadar yıl sonra evlilğe falan gitmeli sonu , ki o yıllar ıcınde aılelerın de haberı olurdur mutlaka , neden nasıl bitiyor hiç aklım almıyor. Yani eğer sıkılacaksa biri o kadar yıl nasıl sıkılmaz onu çözemıyorum bu defada. Şuan 4.5 aylık bir ilişkim var , hedefimiz aynı okulları kazanıp aynı şehirde okumak ve birbirimizi seviyoruz , ayrıca her zaman hıc bırbırmızı bırakmayacagımızı da söyluyoruz , sansıma cok da durust sadık ve karakterlı bır kız. Insan korkuyor acıkcası

Noldu hocam bitti mi ilişki nasıl gidiyor :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir taraf sevmemişse zoraki beraberse biter. Ki zoraki beraberliğe de sebep birçok şey olabilir demeyin nasıl 2-3 yıl beraber kalabilir birisi zorla diye.
  • Andy Dufrense kullanıcısına yanıt
    :D hortlartmislar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 9 Aralık 2015; 13:29:21 >
  • İlişki yaşarken alacağınız her kararı sevgilinizi de düşünüp alın eğer bir gelecek bekliyorsanız. Artık sizin her kararınızdan etkilenecek bir insan var. Hayatınızı paylaşmaktan çekinmeyin. Sadakatinizi gösterin. Saygıyı eksik etmeyin. Ve güvenmekten korkmayın. Sevgi tek başına bir ilişkiyi ayakta tutamaz bunu unutmayın.

• Başlığı ve tarihi gördüm geldim son durumlar nedir hocam :D
  • Merakla bekliyorum son durumu

• Son durum nedir. Acaba kız neler yaptı nasıl ayrıldı

• Oglum 30 senelik evliler bosaniyor sen diyosun ki 4 5 sene.Olucagi varsa sinyalleri verir ve engelleyemezsin.Okul olayinda yazik olmus bence.

• ayrıldınız mı?
  • Bir gün hepsi biter yada bitmek zorundadır.

• Ya evlendilerse?

• konuya yorum atanların hepsi ayrılmış pm attılar

• Adam en son 2012 yılında girmiş siteye. Cevap alabileceğinizi sanmıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hç kimseyi kendinizden çok sevmeyin...

• Ilk baslar canim cicim aylari. Sonra tanidikca alistikca iki tarafinda gercek yuzu ortaya cikiyo gercek yuzu derken yani normal geliyo artik o kadar zaman sonra heyecan kalmiyo eskisi kadar canli olamiyosun ve sonunda en ufak seyden bile tartisir hale geliyosun. 7 yillik iliski bitirmis biri olarak bunu soyluyorum. Bende hic bitmez olamaz diyenlerdendim.Bir kere asik oldum 7 yilimi verdim ve cok pismanim hayatimjn hatasinj yaptim. Abartmiyorum o kizdan sonra okul hayatimda derslerimde hep dusus oldu . Sinirleniyorum olmuyodu ama seviyodum uni 2 yillik gittim cunku hep aklimda o vardi mal gibi ask oldum tum hayatimi maf etti. Tum cevremdeki kiz arkadaslarimi onun yuzunden sildim hatta engelledim. Hersey icin cok pismanim. Ne yapin edin asik olmayin. Mesafeli mantik iliskisi olsun daha cok zevk alirsiniz ve daha uzun omurlu olur. Tekrar soyluyorum asik olarak uzun iliski yasamak pismanliktir saclarinizi doker cevrenizi herseyinizi maf eder.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.