Şimdi Ara

2.500TL'ye kadar Laptop Önerisi Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum bütçem 2.500 TL sizce şuan ne alınabilir. Genelde bilgisayarı işimden dolayı fotoğraf çekmek bilgisayarda arşivlemek, internette gezinmek ve mailleri okumak için kullanıyorum. Oyun oynamam dersem yalan olur arada bi fm2015 oynamak stresimi alır düşüncesindeyim... Kişisel bilgisayarımı sattıktan sonra zamanında aldığım Casper 13.3'' lik notebooku kullanmaya başladım ve hoşuma gitti 13.3'' bu nedenden dolayı küçük bir bilgisayar düşünüyorum sizce ne almalıyım? Teşekkür Ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: mtetik

Merhaba arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum bütçem 2.500 TL sizce şuan ne alınabilir. Genelde bilgisayarı işimden dolayı fotoğraf çekmek bilgisayarda arşivlemek, internette gezinmek ve mailleri okumak için kullanıyorum. Oyun oynamam dersem yalan olur arada bi fm2015 oynamak stresimi alır düşüncesindeyim... Kişisel bilgisayarımı sattıktan sonra zamanında aldığım Casper 13.3'' lik notebooku kullanmaya başladım ve hoşuma gitti 13.3'' bu nedenden dolayı küçük bir bilgisayar düşünüyorum sizce ne almalıyım? Teşekkür Ederim..

http://www.sadecenotebook.com/apple-macbook-air-md760tu-b-pmu400314

• quote:

Merhaba arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum bütçem 2.500 TL sizce şuan ne alınabilir. Genelde bilgisayarı işimden dolayı fotoğraf çekmek bilgisayarda arşivlemek, internette gezinmek ve mailleri okumak için kullanıyorum. Oyun oynamam dersem yalan olur arada bi fm2015 oynamak stresimi alır düşüncesindeyim... Kişisel bilgisayarımı sattıktan sonra zamanında aldığım Casper 13.3'' lik notebooku kullanmaya başladım ve hoşuma gitti 13.3'' bu nedenden dolayı küçük bir bilgisayar düşünüyorum sizce ne almalıyım? Teşekkür Ederim..

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-7537-s51w161c-notebook

LİMİTİNİ BİRAZ AŞIYOR AMA GÜZEL MAKİNA

• halloven H kullanıcısına yanıt
    Apple gerçekten güzel elimde ipad ve iphone var hepsinin aynı marka ve sistemde olması avantaj olacak gibi. Tek çekincem şuana kadar hep windows kullanım mac kullanımım nasıl olur? acaba alışma sorunu yaşarmıyım.
  • c63_AMG kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkür ederim. İpad kullanıcıyım ve bilgisayarda dokunmatik ekran bana biraz zor geliyor. Ama özellikleri güzel değerlendirmek lazım.
  • quote:

Apple gerçekten güzel elimde ipad ve iphone var hepsinin aynı marka ve sistemde olması avantaj olacak gibi. Tek çekincem şuana kadar hep windows kullanım mac kullanımım nasıl olur? acaba alışma sorunu yaşarmıyım.

valla apple ürünleri kullanıyorsan yadırgayacağını düşünmüyorum..ilk başlarda belki biraz sıkıntı olur ama zamanla alışırsın..
  • quote:

Resim işleri ile uğraşıyorsan biraz daha büyük almak daha iyi olmaz mı ?
    http://www.teknolojikapinda.com/dell-inspiron-5547-g51w81c-notebook?keyword=G51W

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.