Şimdi Ara

2.60 ta82.iso oynayamammı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1.bu downgrade işini tek basıma yapabilirmiyim?ayrıca bnm gibi bi acemi pspye zarar verebilirmi downgrade yaparken?
    2.hadi tmm anladık.downgrade yaptık.peki bu iso oyunları netten nerden bulabilirim.limewire gibi yerlerde arama yaptıımda kolpa seyler cıkıo.ve bu cıkan dosyaların hepside virüs icerio
    3.ayrıca bu devhook nedir ne işe yarar?
    4.bnm pspnin versionu 2.60 ve su ta082.downgrade olurmu?downgrade yapmadan iso oynayamazmıyım?

• arkadasım downgradesiz yani 1.50 olmadan iso oyun olmaz ama forumda bir yerde 2.50 ta082 nin downgrade i var demişlerdi 2.60 ında cıkar
  • arkadasım,www.us.playstatıon.com a gir psp ye tıkla support ve download 2.81 sonrada yönlendirir seni
  • aga simdi bu 2.80i yükleyince dertlerim bitiomu?bn baya bi acemiyim.acık acık anlatırsan:).daha snra napıcam?
  • sakın 2.8x yapma aletini.

şu an 2.71 versiyonlu ta boardlı psp lerde versiyon düşürülemiyor ama iso oynanabiliyor. onu yaparsın. 2.8 e yüetiren hiçbişi ypamazsın :) burada bi yerde konusu vardı onu bul...
  • arkadaslar ben amerikadayim benim alet 2.81 simdi bunu 1.5 indirme sansim yok anlasilan peki 2.81 de iso calistirmam icin bi program indirme sansim varmi?
  • offfya.artık cok gec yaptım bile.geridönüsü yok sanrıım:((off hayallerim yıkıldı.saolasın biarkadas yanlıs yönlendirdi(üstte entrysi olcak).hicmi sansım yok.hani 2.81 icin.downgrade cıkar belki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghostchant

offfya.artık cok gec yaptım bile.geridönüsü yok sanrıım:((off hayallerim yıkıldı.saolasın biarkadas yanlıs yönlendirdi(üstte entrysi olcak).hicmi sansım yok.hani 2.81 icin.downgrade cıkar belki?

Çıkabilir ama şimdilik bir şey yapamazsın.
  • YÜKSEK VERSİON SİZE NE YAPTIDA ONU SEVMİOSUNUZ YÜKSEK VERSİON İİDİR
  • Yüksek version belki iyidir ama o yüksek versiona yüksek meblalı paralar ödeyip oyun alırsan tabiki.Yoksa millet beleşten iso oyun oynarken yüksek versionlu cihaz sahibi arkadaş boşu boşuna belli oyunlara mahkum olacak.1,5 version sahibi arkadaş ise istediği oyunu indirip oynayacak hemde hiç para vermeden.
  • @ghostchant, nextpsp adlı siteyi takip et. orada bayaa bilgi bulursun. 2.81 i 2.7 ye düşürme gibi bişi başarılmış galiba ama tam belli değil. oradan takip et :)
  • Arkadaşım sakın he 2.81 e yükseltme gibi bir hata yapma şu an için dönüşü yok ama ileride ne olur bilinmez tabii...
  • cok gec artık yaptım:( 135 psp sayesinde..patladı hafif.napalm beklicez artık.enazından 2.81 icin cıksa.ya 135 psp ajanmısın sen yaw yazma saga sola 2.81e yükseltin die.hadi bn yandım baskaları yanmasın...
  • 135-psp burada yanlış yönlerdirmelerin sonucu 2 kişi senin yüzünden psp sini 2.81 yaptı.lütfen 2.81 ve yüksek versiyona upgrade edin gibi saçmalıklar söleme artık yeter...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.