Şimdi Ara

2 adet 11w Philips Led 30 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
5
Favori
3.956
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bu güne kadar philipsten uzun ömürlü bişey görmedim diyebilirim ama ürünleri kalite bakımından süperdir ama ömür vasat oğlu vasat.
  • TormentedSoul kullanıcısına yanıt
    Florasan ve led ampuller hep gözümü yoruyor.Sarı olanlar da fazla mavi ışık yayıyorsa kötü.Eskiden aldığım tasarrufsuz klasik ampuller de hep bozuluyordu, yenisini alıyordum sürekli.Ne yapacağımızı şaşırdık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TormentedSoul

şimdi aldım
    eve geldim taktım
    philips tornado 20W ile aynı derece aydınlık geldi bize, odada 23W 1.450 lümen vardı karanlık olmadı gibi
    az daha donuk ama net gibi sanki
    her tür alınır 15 liraya
    tornadolardan daha ucuz bence
    not:
    tornadolar 13-15 lira
    20W ve 1.250 lümen
    23W olan 1.450 lümen
    bu 10.5W 1.150 lümen
    her tür akar ve parasının hakkı
    20tl de olsa verilir

renk beyaz mı hocam_?
  • mersin123 kullanıcısına yanıt
    Bence yetmez hocam.

23m2 'lik salonumuzu 3 adet 1450 lumen 23W Philips enerji tasarruflu ampullerle aydınlatıyorduk, ki bana kalırsa çok da yeterli değillerdi, onları söküp, yerlerine 3 adet 900 lumen 10W Osakalight led ampulleri taktım. Daha önce de konuya yazdığım gibi, gözle görülür bir fark hissetmedim. Oysa arada ciddi lumen farkı var, led ampuller daha zayıf olması gerekirdi. Neden böyle oldu anlamadım, ama gerçekten bir fark gözlemlemedim. Bu yüzden Led ampullerin aydınlatma yetisinden memnun kaldığımı belirtmem gerek, sonuçta aynı aydınlığı çok daha tasarruflu ve sağlıklı bir şekilde elde etmiş oluyorum.

Yine de, Philips olmaları ve 1055 lumen değerlerine sahip olmaları sebebiyle konudaki led ampullerden de satın aldım. Gelince onları da dener, deneyimlerimi paylaşırım.
  • beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    ankara ankamalldeki koçtaştan aldım sarısı da mevcut ama beyazı seçtim ben ikisi de aynı fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

Satın aldım bugün koçtaştan.
    10.5w 1055lumen ,6500k beyaz

Isıgi yeterli düzeyde mi? 25m2 lık salonu tek başına aydınlatabilir mi yoksa bundan iki tane mi kullanmak lazım?

2 adet aydınlatır.Tek kullanmak istiyorsan. Diall marka led ampul al. Büyük retro tarzda led.Beyaz ışığı philipse göre daha yakın.
    Link bulamadım şu tarzda birşey.
     2 adet 11w Philips Led 30 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: WoLWeX

ankara ankamalldeki koçtaştan aldım sarısı da mevcut ama beyazı seçtim ben ikisi de aynı fiyat

anladım hocam fiyat aynı mı
  • evet fiyat aynı 29 tl
  • Anladım, teşekkürler.
  • beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    tabii ki beyaz hocam

• philips twister 12 w 700 lm 15 w 900 lm 20 w 1200 lm 23 w 1450 lm
    koçtaş tan almayın zaten aşırı pahalı ben kendi işyerimde 7 tl den satıyorum
    semtinizdeki elektrikçilerden alın şunları adamların kampanya felan yaptıkları yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucro

2 adet ise ve 11w ise bence iyi bir fırsat :

http://www.koctas.com.tr/ampuller/philips-corepro-led-ampul-ikili-eko-paket-11w/25673-36396/

Sarı rengi yok

• eraye43 E kullanıcısına yanıt
    nette gözükmeyebilir geçen beyazını bugün sarısını aldım mağazadan bakın
  • Ledde sarı beyaz ayrımı şimdiye kadar pek görmedim? Tek renk satılır genelde.

Sitesinde de sarı- beyaz ayrımı diye bir fark yok, diğer tasarruflularla karıştırmayın.

• buhün bursa korupark koctaş a gittim 10.5w sadece beyaz 6500k vardı diğer leri yok tu.

• Mağazada beyaz ve sarı mevcut...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 11 Ocak 2016; 20:40:09 >
  • yaskoo_87 Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler varmış ben yok sanıyordum.
  • Bugün Eryaman Koçtaş'tan aldım, adamlar ampulü kendi reyonuna koymamışlar tam kasaların önüne koymuşlar. Sormadan satınalmasız çıkıştan çıkarken son anda fark edip yumuldum. Her iki rengi de vardı.

Ürün tam f/p ürünü. Daha önce Bim'in Bonsled 8w 750 lm olanını kullanıyordum, oda için bir tık az geliyordu. Bununla ışıl ışıl oldu. Bonsled'i de daha az kullanılan odaya attım. Odalar için 1 tane, salon için 2 tane gayet yeterli görünüyor.

• frux kullanıcısına yanıt
    şimdi konuyla tam alakalı değil belki ama bendede mavi led aydınlatmalı klavye var ve bende yeni fark ettim klavyeye uzun süre bakıpta gözümü kapatınca gözlerimde beyaz beyaz yanıp sönen parıldamalar oluyor , özelliklede mavi ledin zararlı olduğunu belirtmişken haber bende eski klavyeme mi dönmem gerek terreddütte kaldım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.