Bildirim
2 adet aynı harddiskin ismi değiştirilebilir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
NE GİBİ BİR SORUN OLUYOR ? -
quote:
Orijinalden alıntı: izomer
NE GİBİ BİR SORUN OLUYOR ?
Birinde sistem yüklü, diğerini de depo olarak kullanıyorum, format atarken ikisi de aynı isimde çıkıyor. Bios ayarlarında da aynı isim oluyor. -
bilgisayarım diyerek HDD lere isim verin , sorun çıkmaz. diğer türlü cihazım modelini değiştirmeniz mümkün değil kanımca, hdd konusunda ayrıca bilgili bir arkadaşa email attım , cvp bekliyorum. ancak kasasında 3/4 hdd çalıştıranlardan bile böyle bir sourn gelmedi. FORMAT ÖNCESİ HDD İSMİNİ DEĞİŞTİRİN YETERLİ. -
quote:
Orijinalden alıntı: kukimatu
quote:
Orijinalden alıntı: izomer
NE GİBİ BİR SORUN OLUYOR ?
Birinde sistem yüklü, diğerini de depo olarak kullanıyorum, format atarken ikisi de aynı isimde çıkıyor. Bios ayarlarında da aynı isim oluyor.
Format atarken zaten sistem yüklü olan bölümün yanında SYS diye belirtir. -
Peki, çok teşekkür ederim yardımınız için. Kolay gelsin.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- omegle cihazlarınıza erişimi engellediniz hatası
- anakart neden yanar
- asus format tuşu
- mouse tekerleği düzgün çalışmıyor
- hoparlörden ses gelmiyor
- internetim çok yavaş
- silinen dosyaları geri getirme
- pc otomatik kapatma
- bağlantı sıfırlandı.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X