Şimdi Ara

2 Adet HP Gigabit POE switch i birbirine nasıl bağlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde 2 adet " HP V1910-24G-PoE(365W) Switch " var. Bunu aynı 48 port POE switch gibi kullanmak aynı zamanda da hızımı kaybetmemek istiyorum .
    Bunları sanırım bir modül ile biribine bağlıyoruz.

Bu modül nedir? En ekonomik nasıl bağlanır? Ne ile bağlanır?

Yardımcı olursanız sevinirim.
    ACİLLL!
    İyi çalışmalar.

• İsmini vermek istemediğim ve daha önce hiç bulunmadığım bir forum a da soru olarak yazdım, bir sürü kişi ilgilendi saolsun.

Ancak hala donanımhaberden ses yok. Kızmadım, Üzüldüm. 2005 den beri donanım haber okurum, gözlemlediğim birşey var.

Burada eski yardımlaşmalar kalmadı artıkın.
  • Bu arada , belki birinin yolu düşer , yardımcı olayım; SFP Transceiver kartlar var, poe switch modelimde de olduğundan onunla bağlayacağız artık.

Başka bir yol bulamadım şimdilik.
  • Zaten fiber optik kabloyla SFP konnektörlerle birbirlerine bağlamalısın arayüze girip portu full dublex olarak ve energy saver modunda çalıştırmalısın aksi taktirde conf. gider sıkıntı olur elektrik kesintilerinde lütfen bana mesaj atınız bu gibi sorunlarınızda iyi günler..
  • Hardware.Software.Gokhan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. İlginiz için.
    Bu zaten tahmin edilebilir bir yoldu fakat bazen önemli durumlarda bir anlık itme kuvveti gerekir ya,
    işte onu aradım , bulamadım.
    kız tribi atar gibi de yazı yazdım :)
  • Peki rica ederim ben forumda pek bu ara takilamiyorum sistem vr ag tarafinda her turlu soruyu cevaplarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.