Şimdi Ara

2 adet satılık CS:GO 15 TL!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 2 adet sıfır hesap var 3 levele kasılıp bırakıldı ranksız.Oyun şuan 24 TL tanesini 15 TL'ye bırakıyorum.Steam itemi ile alabilirsiniz yalnız satış ücreti 15tl olmalı.Önce ödeme sonra hesap verilir.Daha önceki satışlarıma steam profilinden bakabilirsiniz sıkıntı yaşatmam.Pazarlık yok almayacak olan boş muhabbet yapmasın.Ciddi alıcıya numaramı veririm konuşuruz.

İletişim >http://steamcommunity.com/id/maspla/ yoruma yazın kabul ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maspla -- 26 Ekim 2017; 20:5:20 >

• profiline baktım hiç referans göremedim?
  • güncel
  • Kardeşim referansın yok , eğer hesapları ilk vereceksen almak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steam profilinde yorumları görebilirsin sattığım kişilere gir aldım diye yaz demem o kişiler benden hesap almış kişilerdir.item sonrası veririm hesapları ciddi alıcıysan ekle numaramı veririm konuşuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maspla -- 26 Ekim 2017; 20:4:41 >
  • Valla hocam bu forumda işler öyle yürümüyor ve bunun ciddi alıcı olup olmamayla da alakası yok , güvenle ilgili birşey bu.Öncelikle forum içinde güven kazanmanız gerekiyor . Hadi size güvenip parayı yolladım hesapları da sorunsuz aldım diyelim sonradan hesapta sorun çıkarsa telafisini yapabilecek misiniz ?

Satmak istiyorsanız nakit olarak banka hesabınıza ödeme yaparım ama pm den konuşalım buradan sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm konuşalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.