1.SORU: malum ekranda skillerimizi vs. koyduğumuz ismi quick bar vs olan barlar var(skill kısayolları diyelim)
options tan tüm barları açsam 6 tane bar oluyor.bi video izledim adam ekrana 7 tane bar koymuş
okla kaydırılan gizli barlardan bahsetmiyorum.okla kaydırınca onları görebiliyorum tamam ama
ben sürekli olarak ekranda 7 tane bar görmek istiyorum.kısayollar yetmio çünkü
bu 7 bar için ne yapmalıyım
2.SORU: cleriğin dispel diye bi skili var.grup üyelerinde lannok keserken falan bi işe yarıyor
peki bu skili pvp de kullanabilirmiyim bi işe yararmı.kullanabilirsem(yani işe yarıyosa)
hangi claslarda etkili olur bilgi verebilirseniz sevinirim
herkese iyi oyunlar...
Daha önce hiç 7. skill bar diye bir şey duymadım doğrusu ben. Bir zamanlar sorc oynarken skill'leri sığdıramayıp potları ınvetory ekranını açık tutarak basıyordum, tek bir çantayı görünür yapınca bir tür skill bar gibi oluyordu. Eğer o videoyu yollayabilirsen incelerim...
Dispell oyundaki fiziksel debuffları silen bir skill. Aynı işlevi gören ama cooldown'ı olan itemler var (Örn; Healing Root). Yediğin debuff magical değilse cleric bunu silebilir. Bu konuda tam emin değilim ama sanırım can barının rengi yeşilse yediğin debuff physical oluyor ve dispell ile silinebiliyor.
1.sorunun cevabi şu olabilir. bazı macro programlarında ekranda 1 skill listesi ekleye biliyormuşsum ama kullanmadım cok iyi bilmiyorum.
2. sorunsa dispell fiziksel attacklar(silence,blinds,bind,posion,vb. için Cure ise magical attack lar için(Fear,Sleep,Para) Clericsen tabi kullana bilirsin zaten lannok dan daha cok pvp ihtiyacın var.
cvp lar için çok tşk edrim.
batu keşke o videoyu yeniden bulabilsem.denkgelmişti bi ara.
ama normal bildiğin barlardan 7 tane var.hatta emin olmak için tam 4 kere saydım:)
keşke nasıl yapıldığını bilen biri olsa herkesin ihtiyacı vardır diye düşünüyorum
Benim de bir sorum olacak ayrıntı biraz ondan yeni başlık açmayım dedim. NPC lerden item çekerken mesela HP serum çekerken, toplu alma imkanımız yok mu acaba? Her seferinde her tane için bir kere tıklamak gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: lofer_freud
Benim de bir sorum olacak ayrıntı biraz ondan yeni başlık açmayım dedim. NPC lerden item çekerken mesela HP serum çekerken, toplu alma imkanımız yok mu acaba? Her seferinde her tane için bir kere tıklamak gerekiyor.
Shift + sağ tuş yaparak rakam girebilirsin
Bir sorum daha olacak. PvE lerde özellikle chain skiller pek ilerlemiyor ben de. 3. zincir açık olmasına rağmen %90 2. skilde kalıyor atack. Nadiren 3. zincire ulaşıyor. Nedeni ne ola bilir acaba?
Bir sorum daha olacak. PvE lerde özellikle chain skiller pek ilerlemiyor ben de. 3. zincir açık olmasına rağmen %90 2. skilde kalıyor atack. Nadiren 3. zincire ulaşıyor. Nedeni ne ola bilir acaba?
bazı classların chain skillin 3. olanı nadiren provlar. procladiği zamansa sağlam dmg veya özellikleri oluyor. Templer da Stun Cleric de cok sağlam dmg atar misal olarak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme