dostum mesafe sorun degıl 1 saatlık yol ama senı tanımadıgımdan oralarıda bılmıyorum o yuzden kargo olursa yıne yol parası fln aynı para olur anladınmı yoksa uzaklık yakınlıkta degılım
Ben de senin bu korkunu anladığım için, evime gelmeni istemedim zaten. Onun yerine, metrobüs durağında sana veririm demiştim. Daha ne dememi bekliyordun? Beni, 2 tane fanı kullanarak çocukları tuzağa düşürmeye çalışan bir tecavüzcü, organ kaçakçısı veya seri katil falan mı sandın yoksa? Öyle bir şüphen varsa, gelmeyi hiç mi hiç düşünme zaten...
hocam bende senı anladım organ mafyası fln :D yarın eminönüne gidicem sen çalışıyormusun
işsiz O uğurböceğini arıyor bulamadı
quote:
Orijinalden alıntı: bocekgrafik
quote:
Orijinalden alıntı: ogzcndyr
dostum mesafe sorun degıl 1 saatlık yol ama senı tanımadıgımdan oralarıda bılmıyorum o yuzden kargo olursa yıne yol parası fln aynı para olur anladınmı yoksa uzaklık yakınlıkta degılım
Ben de senin bu korkunu anladığım için, evime gelmeni istemedim zaten. Onun yerine, metrobüs durağında sana veririm demiştim. Daha ne dememi bekliyordun? Beni, 2 tane fanı kullanarak çocukları tuzağa düşürmeye çalışan bir tecavüzcü, organ kaçakçısı veya seri katil falan mı sandın yoksa? Öyle bir şüphen varsa, gelmeyi hiç mi hiç düşünme zaten...
Gerçekten çok güzel bir ilan olmuş hocam. Hayırlısı İnşallah. Tebrik ediyorum sizi.
Ancak üçkağıtçılardan uzak olun
Vicdanlı adamsın vesselam Forumda ilkollu ortaokullu pek yok ama ilkokul terk çok Kafası o çocuklar kadar çalışmayanlar bile fazlasıyla vardır sanırım.
Açıkçası, lise öğrencisi bir şekilde harçlıklarından artırarak ihtiyacı olan şeyi alabilir ama ilkokul veya ortaokul öğrencisinin onu yapması daha zor diye öyle düşünmüştüm.
güzel bir çalışma yapmışsın abi inş durumu iyi olmayan birine gider ve hayrını görür
İnşallah ihtiyacı olan birine gider hocam. Takdir edilecek bir davranış.
quote:
Orijinalden alıntı: bocekgrafik
quote:
Orijinalden alıntı: ogzcndyr
Hocam bir ara battlefield oynarken görmüşler seni, bilmiyorum yani hani oyunlardan esinlenmek falan..
Ayrıca konu için tebrik ederim, inşallah ihtiyacı olan birine gider
Kimse benim niye öyle yazdığımı bilmiyor tabi. O üyeyle bir de özelden yazışmalarım, yani işin bir de arka plânı vardı. Normalde fevri yazmayı sevmiyorum ama mecbur kaldım. Çok tutarsız biriydi. Madem korkuyorsun, ne diye almaktan bahsediyorsun, öyle değil mi? Hatta öyle ki, bir seferinde ona, "Sana fanları metrobüs durağında, kalabalık bir yerde veririm. Böylece riske girmemiş olursun." dediğim halde, hâlâ kargoyla istemeye devam etmişti.
Baktın ki olmuyor, yukarıdaki linkle bi tıkla o arkadaş da yardımcı olabilir
abi ben de öğrenciydim geçen yıla kadar bana yolla karnelerimi transkriptlerimi de gösteririm
Güzel ilanmış umarım başarılı bir arkadaşımıza gider. Böyle davranışları görünce takdir ediyorum. Forumda bir yardım için açılan konulardaki bilgilerle başkalarının telefonlarını unlock edip para kazanmaya çalışanlar vardı. Hatta kimse duymadan ip4 toplayalım unlock edip satalım diyorlardı onlarda insan ilan sahibide. Duyarlılığın için teşekkürler hocam
Güzel ilân, umarım gerçekten ihtiyacı olan birilerine gider.
Şu da aklıma takıldı tabii ki, ilkokul-ortaokul öğrencisi neden fana ihtiyaç duyar? Bu fanları takabileceği bir kasaya sahipse ve bu işle ilgiliyse zaten almıştır. Durumu sıkışık birisinin 20'lik fan takacak kasaya sahip olması da çok düşük bir ihtimal bence.
Yine de herşeyin para olduğu, herkesin açgözlü olduğu bir dönemde gerçekten takdir edilesi bir davranış. Bedavaya verilen dota 2 keylerini parayla satanları gördükçe sinirim bozuluyor.
Güzel ilanmış umarım başarılı bir arkadaşımıza gider. Böyle davranışları görünce takdir ediyorum. Forumda bir yardım için açılan konulardaki bilgilerle başkalarının telefonlarını unlock edip para kazanmaya çalışanlar vardı. Hatta kimse duymadan ip4 toplayalım unlock edip satalım diyorlardı onlarda insan ilan sahibide. Duyarlılığın için teşekkürler hocam
@wolleskaan ve Dovahkiin: Teşekkürler.
@Dovahkiin 20'lik fan konusunda ben de senin gibi düşünüyorum ama elimde bu var. İkisi de 12'lik olsaydı daha iyi olurdu tabi. "İndirimli bir fiyatla alayım." diyenler de oluyor özelden ama ücretsiz vermekte ısrar ediyorum. O sebeple de dükkanı bekliyoruz, bakalım ne olacak?
Yanlışlık hediye olarak fan vermekte.Öğrencinin herzaman fana ihtiyaç duycağını sanmıyorum, ama öğrenciye yardımcı olma çabası on numara.Bende öğrenciyim şükür ihtiyacım yok.İnşallah ihtiyacı olan birine gider.
Kardeş elimde bu vardı, bunu veriyorum. Bundan başka vereceklerim de var ama sırayla. Hem, biz de başbakanın oğlu değil, maaşlı çalışan modern köleleriz.