Şimdi Ara

2 Adet Xigmatek Fan [VERİLDİ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Kardeş elimde bu vardı, bunu veriyorum. Bundan başka vereceklerim de var ama sırayla. Hem, biz de başbakanın oğlu değil, maaşlı çalışan modern köleleriz.

Ben hem öğrenci hem modern köleyim o nasıl olcak

• En azından yaşın daha genç benden. Benim yapamadığım, elde edemediğim birçok şeyi yapma imkânın olabilir.
  • s.a Masa üstü bilgisayarımı toplıyorum Kardeşime Çok eski bir kasa vardı onun içini topluyorum fan felan lazım. Kardeşim 16 yasında sıf kasa toplamak için çalışmakta kendi yapacak babam felanda yardım etmiyor. Yardımcı olursan sevinirim. Saygılar.
  • MÜKEMMEL BİR İŞ YAPMIŞSIN KARDEŞİM HELAL OLSUN ...
    FAKAT BAZI ARKADAŞLAR SENİ HALA YANLIŞ ANLAMAKTA DİRENİYOR
    ŞÜPHECİ YAKLAŞIM BU DURUMLARDA KAHREDER İNSANI SABIR VE METANET DİLİYORUM SANA ..
    ALLAH SEN VE SENİN GİBİLERDEN RAZI OLSUN ...
  • Teşekkürler.

Başta hazmetmekte zorlansam da, artık kendimi bu tip şeylere hazır tuttuğum için normal karşılıyorum. Her sürünün içinde bir boklu dana oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!-Origin-!!

s.a Masa üstü bilgisayarımı toplıyorum Kardeşime Çok eski bir kasa vardı onun içini topluyorum fan felan lazım. Kardeşim 16 yasında sıf kasa toplamak için çalışmakta kendi yapacak babam felanda yardım etmiyor. Yardımcı olursan sevinirim. Saygılar.

Profilinizden PM almayı aktif edip bana PM atın, ordan yazışalım. Size mesaj atamıyorum çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 18 Temmuz 2012; 11:41:11 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: !!-Origin-!!

s.a Masa üstü bilgisayarımı toplıyorum Kardeşime Çok eski bir kasa vardı onun içini topluyorum fan felan lazım. Kardeşim 16 yasında sıf kasa toplamak için çalışmakta kendi yapacak babam felanda yardım etmiyor. Yardımcı olursan sevinirim. Saygılar.

Profilinizden PM almayı aktif edip bana PM atın, ordan yazışalım. Size mesaj atamıyorum çünkü.

Bir sorun var sanırım açık gösteriyor açılmıyor bende kimseye atamıyorum :s
    0538 917 38 04 çaldır veya msj at arim ben sizi .
  • Ben bu sorununu yönetime bildirdim. Umarım tez zamanda hallederler. Ama sen yine de şuraya sorununu tam olarak anlatarak bir konu açmanda fayda var: Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız
  • çok teşekkürler. bahadirayci@gmail.com veya tlf dan ulaşırsan sevinirim çözülene kadar durumu anlatırım sizede.
  • helal olsun hocam fakat açgözlü insanlar çok piyasada.
  • quote:

Teşekkürler.

Başta hazmetmekte zorlansam da, artık kendimi bu tip şeylere hazır tuttuğum için normal karşılıyorum. Her sürünün içinde bir boklu dana oluyor.

• Eğer ben bunları satacak olsaydım, şimdiye çoktan gitmişti. "Neden?" derseniz, ilandaki fanlar satılık olmadığı halde bile "Kaç para istersin?" gibisinden PM'ler geliyor. Bu arada benim de sabrım tükeniyor tabi.
  • Tüh be :) istanbuldan geleli 1 hafta oldu ozaman görseydim iyi olurdu.Umarım durumu almaya müsait olmayan bi insana gider
  • gerçekten hayırlı bir iş yapıyorsun mürsel abi, Allah'a şükür ben ihtiyaçlı birisi değilim.yukarıda yazdığın gibi liseliler harçlıklarını biriktirip bir şeyler yapabiliyor, fakat ilkokullu larda öyle bir şans yok neyse inşallah ihtiyacı olan bir çocuğun işine yarar.
  • maddi durumu kötü olup da pc si olan var mıdır acaba?

pek bulunmaz böyle kimseler ama yardımsever birisisin böcekgrafik hocam.

Bende öğrenciyim ama hamdolsun durumum iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.