Şimdi Ara

2 Adet Xigmatek Fan [VERİLDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    - Aşağıdaki linklerde bulunan fanlardan elimde birer adet vardır.
    - Ledleri söküldüğü için ledsizdir.
    - Fanların yalnızca kendileri vardır.
    - Biri 12, biri de 20 cm çapındadır.
    - Herhangi bir sorunları yoktur. Sadece denemelik kullanılmıştır.
    - Maddi durumu uygun olmayan bir öğrenciye ücretsiz olarak elden vermek istiyorum. Bu sebeple, lütfen kargo ile istemeyin.

XIGMATEK XLF-F2004
    XIGMATEK XLF-F1254

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 28 Eylül 2012; 16:28:45 >

• hocam pm atmıştım.
  • Az önce cevapladım.
  • Çok güzel bir uygulama abi tebrik ediyorum seni :) İnşallah ihtiyacı olan bir dostumuza gider :)
  • Maddi durumu, bu fanları bile almakta zorluk çekecek kadar kötü olan birine nasip olmasını istiyorum. İnşaallah bunu suistimal etmeye çalışanlar çıkmaz. Öyle olursa da, vebali onun boynuna artık.
  • İhtiyacı olana nasip olur İnşallah.
  • Abi açıkçası vereceğin öyle çok çok pahalı bir şey değil ama ben yine de öğrenci belgesinin resmini görmeden yollamazdım :) Basit ama güzel bir şey. Göstersin sana karnesini, kullanıcı adında da adı soyadı yazan bir üye olsun bu iş tamamdır

Bir de yeni üyeliğe vermezdim. Kesinlikle senin ilanından önce açılmış olmalı
  • Zaten bu tip risklerden dolayı, "İlköğretim veya ortaöğretim öğrencisine ücretsiz olarak elden vereceğim" diye not düştüm. Sanırım vurguyu artırmak gerek.

Ama sırf şu mesajın altındaki değiştirilme yazısına tilt olduğum için değiştirmek istemiyorum.
  • hayırlı satışlar hocam
    bende öğrenciyim ve bu arkadaşın yaptığını takdir ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p8p67b3 -- 2 Temmuz 2012; 23:15:22 >
  • Vay be abi Hala senin gibi insanların olduğunu görmek çok güzel İhtiyacı olan birine gider inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzcndyr

bana kargoyla gonderebılır mısın :))

Aynısını özelden de yazmıştın ve olmaz demiştim. Tekrar buraya yazdığında sonucun değişeceğini mi sanıyorsun? Bana uzak olmadığın halde kargoyla almak istiyorsun. Kargoyla gönderecek olsam, şehir dışından, senden önce isteyen birçok kişi zaten vardı.
  • çok güzel bir ilan alkışlıyorum
  • Foruma bak sen ilk okul ve ortaokul seviyesine kadar düştü demekki , 6.sınıf çocuğu gelip senden elden fan mı alacak hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzcndyr

dostum mesafe sorun degıl 1 saatlık yol ama senı tanımadıgımdan oralarıda bılmıyorum o yuzden kargo olursa yıne yol parası fln aynı para olur anladınmı yoksa uzaklık yakınlıkta degılım

Ben de senin bu korkunu anladığım için, evime gelmeni istemedim zaten. Onun yerine, metrobüs durağında sana veririm demiştim. Daha ne dememi bekliyordun?
    Beni, 2 tane fanı kullanarak çocukları tuzağa düşürmeye çalışan bir tecavüzcü, organ kaçakçısı veya seri katil falan mı sandın yoksa? Öyle bir şüphen varsa, gelmeyi hiç mi hiç düşünme zaten...
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 9 Temmuz 2012; 10:07:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Foruma bak sen ilk okul ve ortaokul seviyesine kadar düştü demekki , 6.sınıf çocuğu gelip senden elden fan mı alacak hocam

Fanların sıfırları 60 TL. İhtiyaç sahibi olanlar için neden olmasın ki? Evi bana yakın olan, hatta olmayan biri rahatlıkla alabilir. Hem, vereceğim kişiyi bizzat görmek istedim. Bunda eleştirecek ne var? Seni anlamakta güçlük çekiyorum!
  • Eleştirme yok orada, Forumda ilkokul yada ortaokullu pek yoktur diye söyledim. Yoksa ihtiyacı olan birine gitmesi güzel bir davranış tabiki. Uykunu alamadın sanırım. İyi forumlar.
  • Bu tür yazışmalar PM yoluyla yapılır. İlan sayfasından değil.
    Fanları sana vermek istemiyorum. Bunu daha önceden, yine özelden yazmıştım. Lütfen artık mesaj yazma.
  • Hayırlı hediyeler.Üstad maksadın ihtiyacı olan öğrencilere yardımcı olmaksa hemen herkesin evinde bilgisayar vardır sanırım.Muhitinde bulunan dar gelirli kişilere verebilirsin.Size gelecek öğrencinin gerçekten ihtiyacı olup olmadığını bilemezsiniz zaten.
  • Guzel dusunmussunuz. Ellerinize sağlik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @meteor_xxx:
    Kendi mahallemde böyle bir ihtiyaç sahibi kimse var mı bilmiyorum. Çünkü buraya taşınalı çok olmadı. Ama yine de tekrar bakıcam. Önerin için sağol.

@Ömer':
    Teşekkürler. Ben bunu sıfırının yarı fiyatına bile satışa çıkartmış olsaydım, muhtemelen çoktan satılmıştı ama hayatta herşey para değil. Bir tane de UPS'im vardı ve bizim elektrikçiye içine yeni bir akü bulması için verdim ama bulamamış hâlâ. Bir de onu vermek istiyordum beraberinde ama henüz olmadı. Aküsü bitik olarak da vermek istemiyorum yani. Onun da dış kutusu yepyeni duruyor hâlâ. Elektrikçi bile şaşırdı hatta ve "Bunca sene nasıl oldu da bunu bu kadar temiz kullandın?" diye sordu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.