Şimdi Ara

2.Anahtar nerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arattırdım bulamadım!! su görevi yapmıs veya 2. ahahtarı ve diğerlerini bulmus yardım edebilecek biri varmı server cyper karus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalcinca -- 9 Kasım 2005, 18:17:12 >

• sevgiLi arkadasım daha öncede böLe topicLer acıLmıstı sanırım oLe hatırLıyorum ama gene de soLuyum eger karus isen sabah saat 8 de fiLan raon kampta iki tane ev var onun dibine git ve b ye bas orda zaten anahtarcı evin içinde sakLanıyordur veya tyon farms da beramus 1 de aLmıstım ben 2 hafta önce ama baska arkadas saat 10:30 gibi tyon farm da beramus 2 de buLdu
  • The hell dediğin gibi yaptım az önce ama C1de yoktu C2ye gectim ne göreyim farmerin yanında ama o 1. Anahtarcı oldugunu iddaa etti yani ben hala bulamadım su an farmerin yanında ama 1. anahtarcı
  • yaw bu 2.anahtar hatta 4 ve 6 herzaman olmuyorlar oyunda.Sen her girdiğinde yazan yerlere bak işte.Ama bunlar da geçmişti daha önceki topiclerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

yaw bu 2.anahtar hatta 4 ve 6 herzaman olmuyorlar oyunda.Sen her girdiğinde yazan yerlere bak işte.Ama bunlar da geçmişti daha önceki topiclerde.

Bu oyun çift rakam olan keycileri sevmiyo bi baksana bi çıkıyo çıkmasıyla kaybolması bir oluyo yani ben bile yapacam yapmaya eriniyom key arayana kadar ex kasarım daha ii

• quote:

Orjinalden alıntı: RentzusuKen

quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

yaw bu 2.anahtar hatta 4 ve 6 herzaman olmuyorlar oyunda.Sen her girdiğinde yazan yerlere bak işte.Ama bunlar da geçmişti daha önceki topiclerde.

Bu oyun çift rakam olan keycileri sevmiyo bi baksana bi çıkıyo çıkmasıyla kaybolması bir oluyo yani ben bile yapacam yapmaya eriniyom key arayana kadar ex kasarım daha ii

ben de 52 den 53 geçerken yaptım.Ama her girdiğimde önce bi gezer sonra xp kasardım

• ya herşey ii de eğer mage ile yapıyosan veya prestle yapıyosan ayvayı yedin yürüye yürüye key arayacan charların ayakaları şişer be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • savaş zamanı tyon farmda tur at çıkıooo
  • 1304 patch ciktigi gün oyunda yaratiklara damage verilemedigi icin oyunda kimse yoktu ve server yeni acildigi icin tüm anahtarcilar yerlerindeydi ve bende ne zamandir bekledigim görevi tamamladinm :)) lvl 61 ve 15 milyon exp öyle güzel geldiki anlatamam, sizlere tavsiye anahtarci görevini 61 lvlden sonra yapın cünkü 61 den sonra yaratiklardan kazandiginiz exp yari yariya azaliyor yani 15 milyonluk exp aslinda 30 milyonluk gibi oluyor...

gelelim anahtarcilar nerde olayina: cypher2 karus icin yaziyorum,
    1-tyon farmda cifcinin hemen yanında
    2-tyon farmda yolun hemen üstünde, ciftcinin 20m önünde
    3-trolllerden linate giden yolda
    4-kalluga valleyde tp kapisinin 30m arkasinda
    5-linate town in icinde
    6-goblin köyünün tam girisinde kapinin yaninda
    7-raon campda evlerin tam karsinda, evlerin icinde felan degil, denize yakın tarafta

anaharı alınca CONFIRM derseniz (ki demenize hic gerek yok) anahtarcinin yeri degisiyor veya kayboluyor ve server tekrar restart olana dek ortaya cikmiyor. alin size bir taktik daha: sabah saat 7-8 arasinda serverlara genelde restart atılıyo, restar atılınca da tüm anahtarcilar bu anlattigim yerlerinde olurlar... server secim listesinde yesil-turuncu-kırmızı renkleri serverda o anda kac kisinin oldugunu gösteriyor sanırım ve kırmızı yanıyo ise yani tüm cubuklar doluysa hic anahtar görevini denemeyin,bosa vakit kaybetmeyin...

haydi hepinize kolay gelsin...

• ama lvl61 de nası yapion lvl 5x qorevi deilmi bu ¿
  • sağol bu gecede bunu deneyecem en iyi acıklama olmus ty
    quote:

Orjinalden alıntı: justone

1304 patch ciktigi gün oyunda yaratiklara damage verilemedigi icin oyunda kimse yoktu ve server yeni acildigi icin tüm anahtarcilar yerlerindeydi ve bende ne zamandir bekledigim görevi tamamladinm :)) .

gelelim anahtarcilar nerde olayina: cypher2 karus icin yaziyorum,
    1-tyon farmda cifcinin hemen yanında
    2-tyon farmda yolun hemen üstünde, ciftcinin 20m önünde
    3-trolllerden linate giden yolda
    4-kalluga valleyde tp kapisinin 30m arkasinda
    5-linate town in icinde
    6-goblin köyünün tam girisinde kapinin yaninda
    7-raon campda evlerin tam karsinda, evlerin icinde felan degil, denize yakın tarafta

anaharı alınca CONFIRM derseniz (ki demenize hic gerek yok) anahtarcinin yeri degisiyor veya kayboluyor ve server tekrar restart olana dek ortaya cikmiyor. alin size bir taktik daha: sabah saat 7-8 arasinda serverlara genelde restart atılıyo, restar atılınca da tüm anahtarcilar bu anlattigim yerlerinde olurlar... server secim listesinde yesil-turuncu-kırmızı renkleri serverda o anda kac kisinin oldugunu gösteriyor sanırım ve kırmızı yanıyo ise yani tüm cubuklar doluysa hic anahtar görevini denemeyin,bosa vakit kaybetmeyin...

haydi hepinize kolay gelsin...

• evet adı üstünde 50 lvl görevi fakat 50 lvlden sonra yapabiliyorsun yani ille 50li li lvllerde yapmana gerek yok. ben 61 lvlde yaptım ve 15 milyon exp sadece %12 getirdi :(( 50 lvlde iken bu görevi yaparsaniz direk 51 olursunuz zaten 50>51 e 15 milyon exp istiyor, bundan dolayı adı 50 lvl görevi

quote:

Orjinalden alıntı: EleRoSse

ama lvl61 de nası yapion lvl 5x qorevi deilmi bu ¿
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.