Şimdi Ara

2 Araç Arasında Kaldım GOLF-COROLLA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba, ilanlara baktım ancak daha uygun fiyatlısı düşecektir özellikle bayramdan sonra, ben 1.4 tsi 2007 golf aldım 33,250ye hem de comfortline modelini. Bu 2 model arasında ise golf çok yakar ancak gaza dokunduğunda yapıştığını hissedersin. Tavsiyem golf 1.4tsi tek kırmızı 140 beygir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıken düşünürsek Alınır ama kriterler göz önünde bulundurulur tampondu lambaları gibi değişimlerden çıkan 7 bin TL hasarsa olur ben olsaydım her ne olursa olsun almam

• Temiz ucuz araç yok piyasada bayramdan sonra bakıcam artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

daha az yaksın daha az sorun çıkarsın bakım maliyeti daha az olsun satarken hemen gece karanlığında satılsın sorunsuz olsun istiyorsan corolla. bu civarda alacağın alternatif mazda 3, bana göre bu paralara bu ikiliden başkasına bakılmaz benim düşüncem bu

Ilandaki corolla 31 temmuzdan beri satılık. Bugün 23 eylül. Bayramdan önce satarim demiş ama satamamis.

• 38bine golf5 fazla ben olsam golf6 alırdım

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    her aracın bir alıcısı vardır, ben ise ilandaki aracı al demedim corolla al dedim
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyclone001 -- 24 Eylül 2015; 21:59:12 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.