Şimdi Ara

2 Araç Arasında Kaldım GOLF-COROLLA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ilk-sahibinden2009-model-1.6-comfort-corolla-ogretmenden-satilik-223962127/detay/

buda 1.4 Golf tsi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ogretmenden-masrafsiz-temiz-golf-1.4-tsi-76,000km-228047318/detay/

İki araç arasında kaldım sizce ikisi de iyimi ? alsam elimden zararsız çıkarabilir miyim ?

Edit:Corolla alıcam galiba başka tavsiyeniz bu fiyata varsa alabilirim.34,500 bırakıyor
    Not: 7bin hasar kaydi cok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deceptions -- 22 Eylül 2015; 10:31:09 >

• Hocam "Elimde patladı desege" şarkısı söylemek istersen iyi tercih

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corolla mantıklı gözüküyor. Dsg ve yakıt tüketiminden dolayi golf pek mantıklı durmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zulalalala zulalala deeseeegeee abe kara seni kara deeseegeee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisi arasından corolla golfün dsg ve direksiyonunu beğenmedim
  • Aynı bütçeye sahipmisiz ve senin geçtiğin yollardan gectim bende fakat sonradan civic hatchbacki gördüm araç resmen hafızama kazindi.

Burdaki yorumları okudum .
    burdaki elemanlar kotuledi hep , hb yi hayatında görmemis icine oturmamis honda diyince civic deyince sadece sedani aklina gelen tipler var burda...

Sonra bütçeyi zorlayip dizel civic hb aldim ve cok memnunum.

Hondaya karşı şüphelerin olsa bile sadece git bir bak bende sadece bakmaya diye gittim kismette o varmış

• Claudio Marchisio kullanıcısına yanıt
    Hocam bende trakyalım tam uydu :D Peki ne diyorsunuz coralla mantıklımı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İki araç arasında kalsam Golf'ü tercih ederdim.Corolla'nın boyanmadık parçası kalmamış.
  • dsgli arabaya bulasma kardesim.o butceye cikiyorsan elantra veya corolla 1.33 kovalayabilirsin.1.6 corolla yaktgi gibi gitmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

dsgli arabaya bulasma kardesim.o butceye cikiyorsan elantra veya corolla 1.33 kovalayabilirsin.1.6 corolla yaktgi gibi gitmiyor

Yaktığı gibi girmiyor nedir biraz açar mısınız ? O seneki atmosferikşer arasındaki en güçlüsü 124 bg vvt-i 156 nm tork.Hem bunu diyip hem de 1.33 kovalayın demeniz biraz çekilişkili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2jz1993 -- 20 Eylül 2015; 15:22:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L&M

Aynı bütçeye sahipmisiz ve senin geçtiğin yollardan gectim bende fakat sonradan civic hatchbacki gördüm araç resmen hafızama kazindi.

burdaki elemanlar kotuledi hep , hb yi hayatında görmemis icine oturmamis honda diyince civic deyince sadece sedani aklina gelen tipler var burda...

Hondaya karşı şüphelerin olsa bile sadece git bir bak bende sadece bakmaya diye gittim kismette o varmış

Ben Honda hb e bindiğim için söyleyebilirim ki araba güzel. Kısa süreli bir biniş oldu benimki ama en bariz eksikliği konfor. Arabada hiç konfor yoktu. Bilmiyorum sizinki nasıldır. Bu herhalde 2012 filan dı. Onun dışında güzel araba

• daha az yaksın daha az sorun çıkarsın bakım maliyeti daha az olsun satarken hemen gece karanlığında satılsın sorunsuz olsun istiyorsan corolla. bu civarda alacağın alternatif mazda 3, bana göre bu paralara bu ikiliden başkasına bakılmaz benim düşüncem bu
  • Bu fiyata uygun mu sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deceptions -- 20 Eylül 2015; 17:29:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masum Gören Ufo Köylü

quote:

Orijinalden alıntı: L&M

Aynı bütçeye sahipmisiz ve senin geçtiğin yollardan gectim bende fakat sonradan civic hatchbacki gördüm araç resmen hafızama kazindi.

Ben Honda hb e bindiğim için söyleyebilirim ki araba güzel. Kısa süreli bir biniş oldu benimki ama en bariz eksikliği konfor. Arabada hiç konfor yoktu. Bilmiyorum sizinki nasıldır. Bu herhalde 2012 filan dı. Onun dışında güzel araba

2012 icersine ben binmedigim için sana yanlisin var diyemiyorum ...

Konfordan kasıt nedir elle tutulur bir şey mi 10 saat içinde kaldim yormadi ses yalıtımı dizel motorlar icin iyi denicek seviyede sürüş konfor paketi mi lazım illa anlamıyorum konfor o kadarda goreceli olmaması lazim ben konforlu buluyorum sen bulmuyorsun gibi olmamali bence allah askina nedir bu konfor

• Corolla derim bende! rahat edersin
  • kardesim soyle anlatayim sana arabanin 1.33ten farki rampada o ucle cikarken 1.6 dortle cikiyor.yani ortada bariz bir performans farki yok.benim bir abimde 1.33 var diger bir arkadastada 1.6 var cok yakiyor alet digeriyle kiyaslayinca

• 7Bin hasar kaydi var 5parca boya alinir mi ?

• bundan biraz daha temizini bulmaya çalış o zaman nasıl olsa sitede var bir sürü :) bekle araştır öyle son adımını at derim..
  • golf dsg ile zaten tehlikeli , corolla alinirda bu corolla sikintili km orjinal direksiyon dan net belli ama on tampon yerinde degil. on tampon ile kaput arasi o kadar acik olmaz o arabanin , carpmis adam gibi montaj yaptirmamis veya yapilamamis belli ki özenli kullanilan bir araba degil zaten 4-5 parca boya var diyor . bence corolla alin ama 1-2 bin daha verin temiz bir corolla alin .

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim292

7Bin hasar kaydi var 5parca boya alinir mi ?

almazdım kesinlikle

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.