Şimdi Ara

2.araca trafik sigortası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mevcut aracım varken bir araç daha aldım. 2. Araçım için zorunlu trafik sigortası yüksek çıkıyor. Basamak indirimini sadece 1. Araca yapıyor. Yeni aldığım araca siğorta yapmadım. İlk aracım sigortası yarın doluyor. Onu yenilemesem. Önce 2. Aldığım araca siğorta yapsam indirim ona geçer mi. Çünkü 1. araç satılacak 2. araçla devam edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet, ikinci araca basamak indiriminiz geçicektir yüksek ihtimal. Benimki geçmişti, %100 emin değilim fakat bana olduysa size de olur sanırım.

• Diğerine de muhtemelen %5 cezalı olur değil mi

• Trafik sigortanızı kasko gibi araçlarınız arasında transfer edemezsiniz.

Her aracınızda trafik sigortası yeniden başlar ve indirimleriniz sadece o araca aittir. Başka araçlarınızda aynı indirimleri kullanamazsınız.

Bence uygun kampanyası olan veya sigorta yanında ekstraları olan bir şirkete yaptırınız.

• speaker S kullanıcısına yanıt

İndirim niye yeniden başlasın aynı tür araç indirimi bir birini takip eder, her yeni araçta sıfırdan başlamazsın. Konu indirimin 2. araca yansımaması.

Onu da öğrendim 1. Aracın siğortası bitince yani üzenize kayıtlı araçlarda siğorta kalmayınca ilk siğorta yapılan araçtan indirim devam ediyormuş. 2. Araç indirimsiz siğorta ile başlıyor başlıyor.

• halilcc kullanıcısına yanıt

Doğru biliyorsun hocam. Alıntıladığın mesaj yanlış

Temmuz ve eylülde 2 araç satın aldım. Kasko değeri 2 milyon olana 3500tl sigorta çıktı 5 senelik indirim aktarıldığı için, kasko değeri 900bin tl olana 5200tl sigorta çıktı, bu da 2 senelik sigorta indirim aktarımı

• Merhaba hocam bende şuan sizle aynı durumdayım.ilk aracın sigortası bitince 2. araca hasarsızlığı aktarabilmiş miydiniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İhtiyacı olanlar için kendime cevap vereyim. İlk aracın sigortası bittiğinde hasarsızlığınız boşa çıkıyor ve yeni aracınıza hasarsızlık indirimini aktararak trafik sigortası yaptırabiliyorsunuz. Sigortacılar olmaz filan diyebilir ki bana da genelde öyle dediler. İlk aracı satmadan ikinci araca hasarsızlık indirimiyle poliçe kesemeyiz mümkün değil filan diye. Ayın 22 si cuma günü ilk aracımın sigortası bitti.25 i pazartesi günü ikinci aldığım araca 8. basamaktan trafik sigortası yaptırdım.

• Arkadaşlar, bir konuyla ilgili tavsiyenize ihtiyacım var. Babamın sahibi olduğu aile aracını, kendi üzerime alacağım. Üzerime kayıtlı bir aracım daha var ve onu satma niyetindeyim. Babamdan bana geçecek aracı, kendi aracımı sattıktan sonra mı üzerime almalıyım? Trafik sigortası fiyatı yönünden nasıl hareket etmeli? Her iki aracın da hasarsızlik indirimi son seviyede. Kazası yok.

• C.McRae kullanıcısına yanıt

Kendi aracınızı satmadan diğer aracı alırsanız sigorta sıfırdan başlar. Kendi aracınızı sattıktan sonra babanızın aracını alırsanız indiriminiz aktarılır

• masterap M kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam. Yanlış bir iş yapmak üzereydik. Çok aydınlatıcı oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.