Şimdi Ara

2 aralık 9 aralık yeni Trade sistemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Your CS:GO Inventory is about to get a lot more secure.
    On December 9th, Steam will be introducing Trade Holds, a new trade feature that will let you ensure that your hard-earned items are protected. If you are unable to protect your account with a Mobile Authenticator, whenever you accept a trade, Steam will hold on to your items for up to three days to give you time to review the transaction.
    Everything looking great? If both parties have had the Steam Guard Mobile Authenticator for at least a week, you can speed things up! Simply confirm the trade in the Steam Guard Mobile Authenticator and the trade will complete immediately.
    Something not looking right? You can abort all outstanding trades on hold and prevent new unwanted trades from your account for a week.
    So make sure you’ve added the Steam Guard Mobile Authenticator to all of your accounts by December 2nd and be ready to take advantage of instant trade confirmations. And as a limited time bonus, from now until December 16th if you have Steam Guard Mobile Authenticator enabled for your account, you will receive at least a 5% discount on your Market purchases!

bir yazı gördüm arkadaşlar bu yazıya göre artık mobil uygulamayı indirmediğimiz taktir de 3 gün trade için iptal etme şansımız mı olacak yoksa bu uygulama çalınmalar için mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secretmonster -- 27 Kasım 2015; 21:27:44 >

• mobil uygulamayı indirdiğin ve kullandığın takdirde o şansın olacak. ayrıca tradei yapan iki tarafta da mobil uygulamasını 1 haftadan uzun süredir kullanıyorsa takas anında onaylanabilecek. ayrıca aralık 16ya kadar mobil uygulamayı aktifleştirirsen market alımlarında en az %5 indirim var.
  • yani mobil uygulama varsa biz adamla takas yaptığımız takdir de ben bu takastan hoşlanmazsam takası iptal edebileceğim öyle mi e peki bir site üzerinden item satarsak ve onu sattıktan sonra iptal edersek ne olacak

bir de mobil uygulama var iki tarafta o zaman onaylandığı zaman iptal söz konusu olmayacak mı ?
  • bu konu hakkın daha detaylı bilgi olan bir yer var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secretmonster -- 27 Kasım 2015; 16:54:37 >
  • 1 hafta içinde takas iptali uygulamayı kullanan iki taraf için de geçerli. Siteler için bişey belirtmemiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç detay verilmemiş çok gereksiz bir hareket bence hani adam gibi bir açıklama yapsalar güzel olacakda böyle takas mı olur adam itemi alacak sonra 6 gün sonra iade edecek ee nerede bu işin adaleti çok mantıksız bide uygulama yoksa o iade edebilecek biz edemeyeceğiz saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secretmonster -- 27 Kasım 2015; 17:40:31 >
  • İyice saçmaladılar bu uygulamayı getirdiler bari şu pazardan alınan skinler için 1 hafta takas yasağı kalksın.
  • hani gidip her takas için bu uygulamayı getirirlerse işimiz yaş gerçekten bide mobil den şimdi doğruladım ben karşı tarafın doğruladığını nasıl anlayacağım hadi anladım onun ki doğru benim ki doğru direk onay alacak mı hadi almadı o 3 gün bekleme süresi var diyelim takas yaptık ben itemleri başkasına verdim adam iade gönderdi o zaman ne yapacaklar merak ediyorum saçmalıktan başka bir şey değil !!
  • Market dışı alım-satımları azaltmak için mantıklı gibi. Scammerlar da azalır bu sistem devamlı olursa, bence güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi ben adamdan itemi alıp başka hesabıma atarsam iptal etme şansı ortadan kalkıyormu adamın.
  • ø kullanıcısına yanıt
    işte bu konu hakkında net bir bilgi yok ek olarak bet de yalan olacak o vakit çünkü aynı şey onun için de geçerli onlara bastığını da iptal edebilirsin ama sanırsam mobil uygulama olunca dırek onay alabilecekmişsin net değil ama çıkmadan ön görü de bulunmak istemiyorum
  • https://www.youtube.com/watch?v=SKcacgp9aCM

Burada arkadaş detaylı bir biçimde anlatmış.
  • heavystorm01 kullanıcısına yanıt
    güzel anlatmış yani kafama yattı şimdi gerçekten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.