Şimdi Ara

2 ARALIK MAVİBİLGİSAYAR İNDİRİMLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PAZAR GÜNÜ AÇILCAK OLAN MAVİBİLGİSAYARIN İSTANBUL YOLUNDAKİ MAĞAZASINDA DATRON 42" TELEVİZYON İÇİN DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR 1399 YTL KDV DAHİL BU ÜRÜN ALINIRMI?
    ARKADAŞLAR DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR?

• bii yerde resmi fotosu ozellikleri falan yok mu?
    ben de dusunuyorum
  • Ben şahsen almazdım.Kontrast değerleri,gecikme süresi ve 31 cm lik derinlik çok fazla.Neredeyse 35 cm lik crt ler üretiliyor artık.Plazma deyince aklıma bundan başka birşey geliyor ne yazıkki.Fiyatı ideal dersen aynı sekmentte sec sunny gibi markalarda var.Kötü malzeme ve kötü işçilik bu fiyata almak isteyen alır.
  • bu mavi bilgisayar kampanyasında başka hangi ürünler var? nerden görebiliriz bunları?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rebul

PAZAR GÜNÜ AÇILCAK OLAN MAVİBİLGİSAYARIN İSTANBUL YOLUNDAKİ MAĞAZASINDA DATRON 42" TELEVİZYON İÇİN DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR 1399 YTL KDV DAHİL BU ÜRÜN ALINIRMI?
    ARKADAŞLAR DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR?

Rebul kardeşim sen zaten bu cihazdan almadin mi. 23 eyluldeki topiginden bu cihazi aldigini biliyoruz. Yoksa yanlis mi biliyoruz.
    Bak 21 eylulde gene mavi bilgisayar ve gene datron için neler yazmışın.

http://forum.donanimhaber.com/m_17793571/mpage_1/key_//tm.htm#17846088

quote:

Orjinalden alıntı: Rebul

Arkadaşlar Üründen memnumun ve tavsiye ediyorum herkeze dün den beri kullanıyorum renklerde bir kayma veya bir bulanıklık tepkime süresi ile alakalı bir olay ile karşılaşmadım.Dün akşam beşiktaş-denizli maçını izledim hiç bir yan etkisi ile karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 1 Aralık 2007; 13:25:24 >

• Rebul arkadasım bende almayı düşünüyorum... Nasıl senin düşüncelerin. Görüntü kalitesi felan iyi mi... Bide şu HD dalgası felan var mı bunda yok gibi görünüyor ama şart mı olması sence...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.