Şimdi Ara

2. AY I DA PATLATTIM :) AMA ; (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
13.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mccartney

gecen gün adamin tekinde 53 tane Rİp gördüm
    müthiş bi saldiri gücü bence (ay patlatmak dısında)

hangi evrende bu 53 rip ????
  • hayırlı olsun hacucum
  • Hocam ay patlatınca harabe çıkıyor mu?Veya kendi Ö.Y lerin patlayınca?
  • ya şu riplere bi özellik yapsalar daha güzelolr şöyle gra 2 basan adamın ripleri ay patlatırken daha çokşansla patlatsın ayı kendi riplerinin patlama oranıda azalsın bence böylece herkes daha da gelişir oyun tıkanmaz bide bayabi aylar patlar
  • ay patlatmaya giden öy patlarsa harabe çıkmaz
    filo yoksa aydanda çıkmaz
  • yazık olmuş riplere beaww
  • riplere çok yazık olmuş ben rip im olsa onu gözüm gibi bakar saldfırtmam bile
  • wany ne için kullanccan
  • 6164 çaplı bir ay patlatacam ve 4 ripim var. 2-2 mi göndersem daha iyi yoksa hepsini birden mi göndereyim?
  • walla hiç rip im olmadı ay da yok etmedim bodozlama yolla bence
  • talaria

hiç riske girme bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: talaria

6164 çaplı bir ay patlatacam ve 4 ripim var. 2-2 mi göndersem daha iyi yoksa hepsini birden mi göndereyim?

bence az yolla az yollasanda çok yollsanda patlama şansı var tabişans artar ama risk de artar ben olsam 2rip yollarım
  • direk salla cesur ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: talaria

6164 çaplı bir ay patlatacam ve 4 ripim var. 2-2 mi göndersem daha iyi yoksa hepsini birden mi göndereyim?

La yoksam benim ayımı patlatcan :D
  • (Emin ol 16 da olsam ilk senin aya dalardım mania yada diğer adıyla alcho) hiperx kardes hatırliom da zamanin da 5-8 rip mi ne war dı uzuldum walla rip ler raporu koyan kardes rip basmak hata gormussundur umarım ne diyem
  • bu konu şimdi nerden hortladı yaw

rip basmak kardır her zaman ay patlatmayı düşünmesenizde, ben şu an filomu riplerimle koruyorum ve evren birincisine kafa tutabilir vaziyette bi filom var riplerim sayesinde, pek ay patlatmadım ama bi çok savunma dağıtmışımdır, özellikle solar patlatmada da riplerin üstünde yok

rip her zaman akılcı bi seçimdir, yerinde kullanmayı bilene

herkese iyi oyunlar, yorum yapma hakkı doğduğu için karaladım bir iki satır

• quote:

Orjinalden alıntı: Darth Revan

wany ne için kullanccan

hergün beraber göbek atcz riple

• @mania sen bırakmamışmıydın?

@syndorme adamın filosunu indirecez riske girmem lazım :D

sanırım 4 tane birden gönderecem bakalım ne olacak
  • Talaria gercek hayattan tanıdıgım birine werdim ama yakında baskasının hesabı ile doncem
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutsalbock2

(Emin ol 16 da olsam ilk senin aya dalardım mania yada diğer adıyla alcho) hiperx kardes hatırliom da zamanin da 5-8 rip mi ne war dı uzuldum walla rip ler raporu koyan kardes rip basmak hata gormussundur umarım ne diyem

Ben hiç 16 da oynamadım ki ayrıca sen kim beni vurmak kim öyle lafla pmden küfür edip kaçmakla olmuyo bazı şeyler kutsalbok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLCoHoL111 -- 7 Ocak 2007; 10:05:08 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.