Şimdi Ara

2. AY I DA PATLATTIM :) AMA ; (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
13.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben 16'da oynuyorum herkese kapım açık beklerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: talaria

@mania sen bırakmamışmıydın?

@syndorme adamın filosunu indirecez riske girmem lazım :D

sanırım 4 tane birden gönderecem bakalım ne olacak

o zaman 4 riple git 2 ripin şansı 0 a yakın
  • Helal iyi rapor
  • Arkadaslar aya gönderdiğim filolar ayi patlatamazsa ne oluyor.
    ATıyorum1 tane ö.y. ile saldirirsam patlatamazsa berabere mi kalıyor...
    Birde büün filomu aya yoketmek için göndersem ay patlarsa ö.y. lerin patlama olasılığı var ya diğer filolarında var mı patlama şansı?
  • tebrikler
  • unutmuşum ben bu konuyu yaw ayı patlattım ama riplerde uçtu

Flotte Ay saldirisi
    Gezegen Sömürge [x:xx:x] den gelen filon x:xx:(x-1) deki gezegenin ayina ulasiyor. Ölüm Yildizin gravitasyon soku yaratan topunu Ay in üzerine tutuyor .Hafif olarak baslayan depremler giderek Ayin yüzeyinde kendini daha fazla hissettirmeye basliyor. Ayin biçimi degismeye basliyor ve bir süre sonra tamamen havaya uçuyor. Dev harabe parçalari senin filonun da üzerine uçuyor. Kaçmak için artik çok geç. Senin filonun tamami harabe parçalarinin çarpmasi sonucu yok oluyor.
    Ayi yok etme sansi: % 48 ÖY-yok olma sansi: % 38

• abi ben rip yapana kadar sen iki tane ay patlatmıssın
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Arkadaslar aya gönderdiğim filolar ayi patlatamazsa ne oluyor.
    ATıyorum1 tane ö.y. ile saldirirsam patlatamazsa berabere mi kalıyor...
    Birde büün filomu aya yoketmek için göndersem ay patlarsa ö.y. lerin patlama olasılığı var ya diğer filolarında var mı patlama şansı?

filo ve öyler kayıplara karışır

ayrıca öyler patlarsa filoda gider :D
  • RİP RAPORLARI HARİKA OLUYOR...
  • beyler savunması olmayan bi ayı rip olmadan yok etmek mümkün mü yoksa ay yok etmek için sadece rip mi gerekli???
  • allah inşallah bizede bir gün bole rapor gormemizi sağlar...(Kendi raporumuzu)
  • savunan tarafa geçmiş olsun diyorum
    oyunu bırakması gerekir
  • Tebrikler.

Ay'ın patlatmadan once simulasyon yapmak sart. Ay patlatma simulatoru icin asagidaki linki kullanabilirsiniz.

http://www.ogameland.com/online-hesaplama-araclari/ay-patlatma.html

Burada Ölüm Yıldızlarının (RIP) patlama ihtimalini belirleyen Ay'ın boyutu, Ay'ın yok olma ihtimalini belirleyen de RIP sayısıdır.
  • usta bişiy sorucam ama grativasyon 1 de yalnıca toplamda 8 tane mi RİP basılabiliyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Albay Çona

quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

Dostum valla ii oluyo bu raporları koyman gözümüz gönlümüz açılıo

devami olursa yine yazarim buraya :)
  • ya yok öle birşey benim arkadaşlarımın 10 ile 20 arası rahat ripleri var evren ilk 50 sindeler ittifağın toplam ripi 70 arası felan ne alaka o zaman her grativasyon araştırmasına 8 tane 10 tane verse 4-5. kademe yapmak gerekir ki bu manasızdır yani :)

quote:

Orjinalden alıntı: Carmelo_Anthony

usta bişiy sorucam ama grativasyon 1 de yalnıca toplamda 8 tane mi RİP basılabiliyor
    quote:

quote:

• ben de buralarda bir yerlerde okumuştum valla az kalsın solar ları gar latmaya başlatacaktım neyse ya 4 bin tane solar basmam lazım kimse saldırmazsa hadşi hayırlısı
    quote:

Orjinalden alıntı: VARON

ya yok öle birşey benim arkadaşlarımın 10 ile 20 arası rahat ripleri var evren ilk 50 sindeler ittifağın toplam ripi 70 arası felan ne alaka o zaman her grativasyon araştırmasına 8 tane 10 tane verse 4-5. kademe yapmak gerekir ki bu manasızdır yani :)

quote:

Orjinalden alıntı: Carmelo_Anthony

usta bişiy sorucam ama grativasyon 1 de yalnıca toplamda 8 tane mi RİP basılabiliyor
    quote:

quote:

• güzelll :) Saldırıyosan sonucuna da katlancan tabe.. Tbrkler.......
  • s.a arkadaşlar benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim ben ay yok edicem ama... arkadaşın ripleri gitmiş şimdi 5 tane rip gidiyor... peki ben nasıl yok edebilirim ben fazla rip yok ama 2 tane rip var şimdilk ayın alanı yani büyüğüklüğü herhalde...5.385... ben bu ya nasıl saldıra bilirim..ne kadar filo yada rip lazım bana yardımcı olursanız çok iyi olur şimdiden hepnize tşk ederim....
  • ben 1 tane ile ufak bir ay yoketmiştim şansa bakıyor ama şansını arttırmak için hepsini aynı anda değil teker teker ama arka arkaya yollamak en manyıklısı çünkü hepsini aynı anda yollar ve riplerden biri patlar yada üzerine ay parçaları gelirse bütün riplerin yok olur şuda var ripler yavaşdır o yüzden dikkat et önüne filo çekmesinler bu arada ogame bitmedimi?
  • yok bitmedi ogame...ama gene sana tşk ederim dostum..saol..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.