Şimdi Ara

2 Ay İçinde 3 Kıza Teklif Ettim, Tahmin Edin Ne Yaptılar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
10.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boşver hocam bir gün onlar seni bulacaktır , hayatını yaşa :D

Bu arada hangi model marka motor var
  • Jack Reacher kullanıcısına yanıt
    Yaş 32 oldu hocam, beni arayan varsa ben yardımcı olayım bulmasında

Falcon Freedom 250, 2018 model, daha iki hafta oluyor alalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

abi ne kompleksli tipler var ya. herifin hayati bellenmis acinacak durumda, yine de yesil gozlu olmasi gocmen olmasi batmis birilerine. lan olum birakin onu da desin lan onu da cok gormeyin su garibe. ne hazimsiz kiskanc tiplersiniz. bu mesaji yazan ve artilayanlara soyluyorum. buyuk cogunlugu kara kuru esmer tiplerdir eminim. adamin yesil gozu gocmenligi batmis bu kadar zavalli durumda olmasina ragmen. sizin gibi seytani zihniyetlerden korkulur valla.

Alıntıları Göster
    Gözüme batmadı. Tam tersine benim umrumda değil fiziksel özellikleri, adam bunu üstünlük olarak görüyor ona hitaben yazdım. Sanırım sen de hayatta tek başarısı renkli gözlü olmak olanlardansın çok var onlardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cinsiyet ayrımı yapmadığımı belirterek, netice itibariyle karşındaki bayanlar sosyal statüye göre şekilden şekile giren ve bu girdikleri şekillerle zengin erkekleri yolunacak kaz gören ve ilişkilerini buna göre şekillendiren insanlarmış, iyi ki olmamış tam aksine aynı amaçla borçlandırarak seninle oynasalardı? Daha mı iyi olurdu, olmazdı bunada şükür diyip helal süt emmiş kız aramaya devam, tabi bu süreçte forumdaki diğer arkadaşların bulunduğu tavsiyeler gözardı edilemez. Sağlıklı bir birey olmak, bakımlı olmak, güçlü olmak, kendini geliştirmek sadece ilişkilerde değil birçok hususta kapı açmaktadır. Kendini bulunduğun konumdan, işten, fiziğinden vs. her türlü özellik anlamında ileriye taşıman senin her zaman lehinedir. Ve bu olaylardanda yine şunu çıkarıyoruz. Kendisine dürüst olmayan hiç kimse başkasına asla dürüst olamaz. Allah karşımıza dürüst ve ahlâklı insanları çıkarsın inşallah.

• Daimon88 kullanıcısına yanıt
    İnceledim şimdi abi güzel motor yolda yormaz keyiflidir , bende de drift 125 var 46000'de çin malına rağmen gurur duyuyorum :d Gönül isterdi R25 ama , fiyatı can yakıyor
  • Takma kafana kardeşim bu dünya geçici unutma bunu mutlu ol doğayı gez fotoğraf çek hayatında kız olması şart değil zor bir durum ama kalbini başka şeylerle doldurmaya çalış inşallah bir gün gönlünce bir kadın bulursun burada dalga geçenleride kaale alma

• Disarida ne tipsiz erkekler süt gibi kizlarla sevgili yani olayin özü özguven ve agzin laf yapmasidir.

• Erkekler gençlik ve güzellik arar. Kadınlar ise statü, konum, güç.

Savcı mühendis adam anca onunla işini görür. Nikahına almaz. O yüzden Instagramlarda attığı fotolar gençliği bitine kadar. Sonra kendi gibi birine yamamaya çalışır kendini yine. Bak bu arada senin yaşındakiler çoktan folloş olmuştur hele öyle Instagram kızları hepten. Gönül eğlendirmeye bak.

• Erkekler gençlik ve güzellik arar. Kadınlar ise statü, konum, güç.

Savcı mühendis adam anca onunla işini görür. Nikahına almaz. O yüzden Instagramlarda attığı fotolar gençliği bitine kadar. Sonra kendi gibi birine yamamaya çalışır kendini yine. Bak bu arada senin yaşındakiler çoktan folloş olmuştur hele öyle Instagram kızları hepten. Gönül eğlendirmeye bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Reacher

İnceledim şimdi abi güzel motor yolda yormaz keyiflidir , bende de drift 125 var 46000'de çin malına rağmen gurur duyuyorum :d Gönül isterdi R25 ama , fiyatı can yakıyor
    Japon markası takıntısına gerek yok, Çin malları da kaliteli, daha bu hafta izlediğim Çin malı drone ürününde adam üstünde zıplıyordu gene de kırılmıyordu, birşey olmadı, benzer şekilde Çin malı motorlar da kötü değil, insanlar hep ezbere konuşuyor. Geçende biri ağlıyordu Honda CBR ile yaptığı ufak kazada grenaj dağıldı diye, demek ki adam sanıyordu ki Japon markası diye birşey olmayacaktı. Ezbere laflara gerek yok, Çin malı kullanıyorum hep kaskından aksiyon kamerasına kadar, hepsi de on numara performans gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

Takma kafana kardeşim bu dünya geçici unutma bunu mutlu ol doğayı gez fotoğraf çek hayatında kız olması şart değil zor bir durum ama kalbini başka şeylerle doldurmaya çalış inşallah bir gün gönlünce bir kadın bulursun burada dalga geçenleride kaale alma
    Sağolasın hocam. Fakat yaş 32 ve genler çıldırıyor hocam doğal olarak, benim psikoloji de normal yani, genetik özellikler sonuçta, robot değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Disarida ne tipsiz erkekler süt gibi kizlarla sevgili yani olayin özü özguven ve agzin laf yapmasidir.
    Özgüvenim yüksek, fabrikadaki normal bir kız arkadaş demişti ki senin ağzın iyi laf yapıyor, aslında sen üniversite okusaydın iyi yerlere gelirdin. Böyle birşeyler demişti. Ama olmadı genede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Erkekler gençlik ve güzellik arar. Kadınlar ise statü, konum, güç.

Sanırım bu linkleri okudunuz:
    EVRİMSEL PSİKOLOJİ
    Evrimsel Açıdan Çekici Kadın
    https://evrimselpsikoloji.blogspot.com/2010/10/evrimsel-acdan-cekici-kadn.html

*

Doğru mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Daimon88

Sanırım bu linkleri okudunuz:
    https://evrimselpsikoloji.blogspot.com/2010/10/evrimsel-acdan-cekici-kadn.html

*
    https://evrimselpsikoloji.blogspot.com/2010/10/evrimsel-acdan-cekici-erkek.html

Doğru mudur?

Alıntıları Göster
    İlk sözü başka yerde okudum, orda okumadım.

Dahası kendim çok iyi tecrübe ettim. Yıllar önce..

• kanka bütün birikimi motora ve bilgisayara yatırmışın doğru mu? kasma boşver bu beyaz yaka mavi yaka olayı değil takıldığın sosyal ortamla alakalı dikkat ettim hep işyerindeki kızlara yürümüşün bu işler işyerinde pek mümkün olmuyor birçok sebep yüzünden. mesela bir kursa yazıl, hafta sonları konser sinema gibi ortamlara gir elbet dengin ve güzel bir kızla tanışırsın. şu bilgisayardan kalk azcık
  • Hocam her şeyi anlarımda 2 ayda 3 kıza teklif etmekte nedir. İnsan içinde duygusal olarak bir şeyler oluşmadan olsunda nasıl olursa olsun modunda olması çok yanlış.
    Sen kendini bir kıza güzelce ifade edemezsen, onunla zaman geçirip güvenini kazanamazsan ağzınla kuş tutsan kız teklifini kabul etmez.
    Korkarım iş yerindeki o 3 kız bir araya gelip seni sapığa varacak ithamlarda bulunmuştur. Bundan sonraki kız arkadaşını dışarıdan seçersen daha olumlu olacağını düşünüyorum.
    Biraz klişe olacak ama kaçan her zaman kovalanır biraz kendini ağırdan sat, ağır abi takıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekinsan_1 -- 9 Ağustos 2019; 23:0:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çadır kamp tatil güzel şeyler. Hikayelerin olsun. Kızlara anlatacağın etkileyici güzel anılar biriktir.
    Kibarlığı elden bırakma ve denemelere devam et, bulana kadar asla vazgeçme.
  • Hala anlamadın mı...

Ya kariyerin duzgun olacak paran saglam olacak

Ya vucudun

Ee diyosun bende ikisi de yok sonra reddedildim diye konu açıosun ne bkliyorsun...

Kız (her yazdığın) ne bulsun sende de seni seçsin....

• Sen kiz olsan kendine bir bakar miydin ilk once kendine onu sor, ayrica sizin gibiler en olmayacak karakteri berbat kizlari buluyor cevrene tekrar bak seni kabul edecek bir kiz goreceksin.
    Ama sen onu begenir misin bilmem :d
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.