Şimdi Ara

2 Ay İçinde 3 Kıza Teklif Ettim, Tahmin Edin Ne Yaptılar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
10.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheYips

Cidden çok zor bir durum sosyal statü yüzünden ret yesem ben de kendimi çok kötü hissederdim

Yapılacak şey ameleliği üzerinden atabildiğin kadar atmak bu da sporla olur bütçen az biliyorum ama merdiven altı bir spor salonuna gitsen ve ucuz proteinlerle beslensen biraz vücut yaparsın ve sosyal statün çok önemli olmayabilir.
    Haklısın hocam, çok zayıf ve ufak tefek olunca yanlarına yakıştıramıyor kızlar flört açısından, sosyal statü olayı ikinci sırada önem açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cocojumbo

Bu mesaj silindi.
    Hocam ben de öyleydim, fakat kalabalık fabrika ortamlarına girince değiştim, çünkü inan bana evliler bile neler yapıyor bir bilsen, o yüzden bekar olarak hiç utanmıyorum artık önüme gelen kızlara yürümekten. Kredi borçlarımdan dolayı eskortlara yanaşamıyorum hocam, fakat genelev olabilir belki, zaten devlet açmış onları, ucuz yani, bütçe açısından bana uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn1905

demek ki yanlış kızlara yürüyorsun. muhtemelen sana yürüyecek olan tipleri de sen beğenmiyorsun. insanoğlu tam olarak böyle bir şey. kendimizden biliyoruz ;)
    Kriterleri ne kadar düşürdüm hocam bir bilseniz, ah bir bilseniz... Yakın arkadaşlarıma WhatsApp üzerinden kızların profillerini attım da arkadaşlar dalga geçtiler benimle bunlara mı yürüdün diye. Çirkin de değiller, ahım şahım da değiller, orta klasmanda diyeyim. Fakat havaları ahım şahım, sanırsınız ki ejderhası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BearGyrlls

Sen de masum değilsin ki, keko lafını fiziksel özelliklere yormussun, yok yeşil gözlüyüm balkan gocmeniyim vs halbuki bu kelime karakter için kullanılır. Demek ki sırf balkan göçmeni olduğun için kendini diğerinden üstün gören bir insansın, işçi olduğun yüzüne vurulunca da gerçeklerden kaçıyorsun.
    Hocam genetik niteliğim açısından kendimi ortalamanın üstünde gördüğüm doğrudur, fakat sosyal statümün düşük olması gerçeğinden kaçmıyorum, zira kızların Instagram hikayelerinden almıştım mesajlarını zaten, ki ilk teklif ettiğim çevresine açık açık söylemiş, yani bu gerçeğimle yüzleşiyorum aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

Savcı mühendis hakim seni ne yapsın Allahın kezbanı?
    Vallaha hocam yine de orta sınıf veya beyaz yakalılarla takılıyorlar bir şekilde, illa savcı hakim olması gerekmiyor yani, diğer hatrı sayılır mesleklerden elemanlar da var, kızların Instagram hikayelerindeki elemanları görünce diyorum ki bu kız bana on beden gömlek büyük. Evet, orta düzey güzellikteki kızlar bile ulaşılamaz geliyor benim için. Sosyal medya sayesinde kızlar kendi "mahallelerine" bağlı olmak zorunda değil hocam, aynı dili konuştuktan sonra buluyorlar birbirlerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluedevil866

annene kiz. genetik ozellegine uygun biri ile degil de farkli irktan biri ile seni yapmis.

bosuna dememisler, davul dengi dengine diye.
    Babamın yörük Türk olması sorun değil hocam, genetik açıdan baya farklı olması yavruların genetik kalitesinin yüksek olmasını sağlıyormuş üstelik, melezler o yüzden kaliteli genlere sahip, annemle babam ateist imiş gençliklerinde, ikisi de 1980 darbe döneminde hapis yatmış siyasal sebeplerden ötürü, yani kültürel açıdan uygunluk söz konusuydu, bu da yetiyordu zaten o dönemler. Günümüzde ise ise kültürel açıdan uygunluk tek kriter değil hocam işte, fiziki özellikler de ön planda, sosyal statü de önemli. Günümüzde kızlar daha özgür ve üstelik sosyal medya sayesinde her yerden ulaşabilirlikleri var

• quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Acikcasi dunyada kiz cok daha reddedilecegin cok kisi var demek bu ya da sansini deneyecegin cok lisi var demek:) belkide isci kizlar yerine daha okumus meslegi olan kizlara yazmayi denemelisin. Sonucta kizlar nasil zengin koca buluyorsa sende kadin bulabilirsin. Bence tum yatirimini kendine yap yeterli sporunu yap imaj konusunda gelistir. Sunu unutma Sirf yesil gozlusun diye asik olacak cok kisi var.
    Haklısın hocam, girişimcilik hevesimi daha öldürmedim zaten, koşuşturmaya devam. Şu kredi borçlarımı toparladıktan sonra spora ve beslenme konusuna da değincem kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

Beni yanlis anlama ama salaksin bu kadarda olmaz.

Son derece pişkinsin ve çevrendeki o kizlara bir avmış gibi bakmissin yaptigin hareket cok cirkince olmasina ragmen tavrimi boyle koyuyorum yoksa zoruna gidicek bir kac şey elbette soylerim.

Bence biraz kisiligini ve öz saygini yukseltmeye calis belki senin gibi biri için işe yaramayabilir ama denememekten iyidir.

Eger hala o insanlar tarafindan reddedilip de arkadaslik yapmaya devam ediyorsan yada soylediklerini önemsiyorsan problem onlarda degil sendedir. Toplumun ve sosyal medyanin pompaladigi gibi insanlar işte 32 yasina gelmissin onlara ihtiyacin zaten olmadigi gibi birde 3 kere denemissin bu zamana kadar olan bitenleri çözmen gerekiyordu hata senin.

Tez zamanda borçlardan kurtulup doğrulman dilegiyle
    Haklısın hocam, fakat 32 yaşımda olduğum için pes etmemiştim hemen... Çabaladım hissediyorum ben, öz saygınlığım açısından bir sorun görmüyorum yani, öyle ilk başarısızlıkta geri mi çekilseydim. Zaten gelmiş yaş 32'ye, bu saatten sonra hemen pes mi edeyim, biraz da çabalayayım. Tabii artık aynı kızlara yazmıyorum artık o ayrı konu, dikkatimi başka kadınlara çevirdim, fırsat kolluyorum şimdi tek başlarına yakalayabilmek için, Instagram hesaplarını bulamadığım için yüz yüze muhabbet etmeliyim. Onlardan da ret yiyeyim de tam olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: BearGyrlls

Sen de masum değilsin ki, keko lafını fiziksel özelliklere yormussun, yok yeşil gözlüyüm balkan gocmeniyim vs halbuki bu kelime karakter için kullanılır. Demek ki sırf balkan göçmeni olduğun için kendini diğerinden üstün gören bir insansın, işçi olduğun yüzüne vurulunca da gerçeklerden kaçıyorsun.
    abi ne kompleksli tipler var ya. herifin hayati bellenmis acinacak durumda, yine de yesil gozlu olmasi gocmen olmasi batmis birilerine. lan olum birakin onu da desin lan onu da cok gormeyin su garibe. ne hazimsiz kiskanc tiplersiniz. bu mesaji yazan ve artilayanlara soyluyorum. buyuk cogunlugu kara kuru esmer tiplerdir eminim. adamin yesil gozu gocmenligi batmis bu kadar zavalli durumda olmasina ragmen. sizin gibi seytani zihniyetlerden korkulur valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dış görünüş için gelen yine dış görünüş için gider..sadece tipini değiştirmek için uğraşma..sana tipin yüzünden yazilan kari daha yakışıklıyı bulunca kayacak yine başka mecralara.. yalnızlık da iyidir,kitap oku,bol film seyret,teki başına uzaklara git kafani dinle.. asıl hatunu bu şekilde bulursun..zaten bulmana da gerek kalmayacak bir süre sonra;gelir biri ,kendiliğinden olur bu işler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 8 Ağustos 2019; 12:58:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Bize anlatmadigin ya da kendinin de fark etmedigin seyler olduguna eminim. 2 ay icinde is ortamindaki 3 kiza yurumussun, kendi aralarinda senin icin sapik demis bile olabilirler. İnstagramdan yazdigin seyi de gormedik zaten.

Fark etmeden, istemeden o insanlari cok rahatsiz ediyor olabilirsin. Ben simdiye kadar keko lafinin hep kisilige, davranislara denildigini gordum.
    İlk teklif ettiğim kız şu şu mesleklerden niye gelen olmuyor diye çevresine serzenişte bulunurken küfürlü konuşanları sevmediğini de belirtmiş. Yemekhanede muhabbet sırasında olabiliyor bazen argo ve küfür.. Ondan da olabilir yani, emin değilim
  • konu sahibi sana gelince bence kafana takma bunlarin hepsi malum kelime. orta sinif beyaz yakaliyla kulube gitmek nedir ya. para karsiligi kendilerini satarlar bunlar, ondan da zengini gelse hemen ona yamanir. olmadigi daha iyi olmus boyle cingenelerle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

abi ne kompleksli tipler var ya. herifin hayati bellenmis acinacak durumda, yine de yesil gozlu olmasi gocmen olmasi batmis birilerine. lan olum birakin onu da desin lan onu da cok gormeyin su garibe. ne hazimsiz kiskanc tiplersiniz. bu mesaji yazan ve artilayanlara soyluyorum. buyuk cogunlugu kara kuru esmer tiplerdir eminim. adamin yesil gozu gocmenligi batmis bu kadar zavalli durumda olmasina ragmen. sizin gibi seytani zihniyetlerden korkulur valla.

Alıntıları Göster
    Hocam, o yoruma bu açıdan bakmamıştım, kesinlikle katılıyorum bu yorumuna!

• Bence spora başla özgüven kazan. Zayıfsan büyük bir ihtimal duruş bozuklulugu düşük omuz kambur bedene sahipsindir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

konu sahibi sana gelince bence kafana takma bunlarin hepsi malum kelime. orta sinif beyaz yakaliyla kulube gitmek nedir ya. para karsiligi kendilerini satarlar bunlar, ondan da zengini gelse hemen ona yamanir. olmadigi daha iyi olmus boyle cingenelerle.
    Kızların güzel, lüks ortamlarda orta sınıf veya beyaz yakalı beylerle paylaştığı hikayelere bakıyorum, bir de fabrikadaki hallerine bakıyorum, hani görseniz çok şaşırırsınız, meslekleri amelelik hocam, aynı işi yapıyoruz, amele kıyafetleri ve amele işi. Fakat sosyal medyada farklılar. O yüzden sosyal medya fenomenlerine bile kuşkuyla yaklaşıyorum artık.
  • Daimon88 kullanıcısına yanıt
    Daha fazla düşme diye demistim ama nyse

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olay statünde değil

formulü yazıyorum

boy>yakışıklılık>fitlik>omuz genişliği

Tamamiyle bu birde ırkın beyaz ırka yakınsa ortadoğuda chick magnetsin.
  • Ve statünün önemi azdır. Ne adamlar gördüm beyaz yaka ama iş yapmazlar. Mavi yaka kac manita götürüyor. Is potansiyel ve sende bitiyor. Bu arada ınstagramda ki dunyalarca motor fotoğrafından vazgeç. Bir araba al. Her kız motora sıcak bakmıyor, hatta bazilarina motosiklet kullanan erkekler saçma geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daimon88

Hocam ben de öyleydim, fakat kalabalık fabrika ortamlarına girince değiştim, çünkü inan bana evliler bile neler yapıyor bir bilsen, o yüzden bekar olarak hiç utanmıyorum artık önüme gelen kızlara yürümekten. Kredi borçlarımdan dolayı eskortlara yanaşamıyorum hocam, fakat genelev olabilir belki, zaten devlet açmış onları, ucuz yani, bütçe açısından bana uygun

Alıntıları Göster
    yahu bi haftasonu mesaisine git ordan da karıya nolacak

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.