Bildirim
2 ay ücretsiz 10 ay 39tl --- 24 ay taahhüd
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benide aradılar, bunun için, şimdiye kadar superonline, uydu net gelir diye hiç taahhüt yapmadım, açıkçası bunada cesaret edemedim, 2 sene ço uzun bir süre.
Uydunet geldi, açıkçası uydunetin teledünya ve internet paketleri cazip görünüyor. Ama uydunet de çok kopuyor diyorlar.
Sıcak fırsatlarda bir konu var, kapattırmak için gittiğimizde özel teklif sunuyorlarmış, onu deneyeceğim şahsen öncelikle. -
Link verebikir misin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tt müdürlüğüne git Telefon(Ttnet alo)+netlimitsiz+tivibu ev = 39 lira 1 sene tahhhüt. 1 sene sonra başka şeye geçersin. -
quote:
Orijinalden alıntı: FatihKOC
Selam arkadaşlar düz hesapla 63*2 = 126 + 10x20=200 = 326 TL indirim sağlıyor bu taahhüt... Sizce geçmeli miyim? Diğer ss lere de baktım yine en avantajlısı ttnet gibi duruyor. Ne dersiniz?
Ertesi sene de o tarife 71 TL olur. Dokunmaya başlar. -
ben de aynı kampanya ile 8 limitsiz paketine geçmeyi düşünüyorum ama bunlar yine 8mbps vermez diye korkuyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: invisible
Tt müdürlüğüne git Telefon(Ttnet alo)+netlimitsiz+tivibu ev = 39 lira 1 sene tahhhüt. 1 sene sonra başka şeye geçersin.
bu kampanyanın son tarihi ne zaman kardeş? ptt den başvursak olmaz mı illa Türk Telekom müdürlüğüne mi gideceğiz? link verebilir misin? -
quote:
Orijinalden alıntı: aktuz
quote:
Orijinalden alıntı: FatihKOC
Selam arkadaşlar düz hesapla 63*2 = 126 + 10x20=200 = 326 TL indirim sağlıyor bu taahhüt... Sizce geçmeli miyim? Diğer ss lere de baktım yine en avantajlısı ttnet gibi duruyor. Ne dersiniz?
Ertesi sene de o tarife 71 TL olur. Dokunmaya başlar.
ben iskenderundayım gittim bitti zaten denedik olmadı felan muhabbeti çektiler nerdesiniz -
akilli ewim paketleri onlar o sekilde alincada 39 tlye gelmiyor malesef 75 tl en ucuzu
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom dilekçe örneği
- türk telekom dış hat telefon kablosu
- 2.4 ghz ve 5 ghz aynı anda
- ttnet kullanıcı adı şifre öğrenme
- türk telekom 100 tl"lik üst sınır ne demek
- en hızlı internet
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- turkcell abone sayısı
- mobil veri çekmiyor
- türk telekom e-sim ücretli mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X