Şimdi Ara

2 ayda 60 k dan 2 k ya çekeceğim. Güncellenecek..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tm yim . Ygs de normal çıkarttığımın 40 net altında çıkardım. Ve Ygs den sonra çalışmadım . Mat ta trigo 11 12 Konuları eksik . Edebiyatta adam akıllı ezbere başlamadım desem yeridir . Geo coğrafya daha konulara bakmadım . Ama kendimi artık toparladım . 2 ay boyunca tüm gücümü derse vericem . Biliyorum imkansız gibi geliyor bana da ama ben inandım bu işe.
    2 senedir forumdayım ve artık ayrılmanın vakti geldi . Geçen sene değil ama bu sene forumun bana yararı bırak ,zararı çok oldu diyebilirim . Sınav sonuçları açıklandığında girip editleyeceğim ... Herkese iyi çalışmalar ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Attım fava.uplarım zamanı gelincee

• mertaskosa M kullanıcısına yanıt
    Yalnız değilsin birader
  • Güncelleme 1 Temmuz 2015:

Çekemedi.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim, umarım istediğin gibi olur

• Bende tm 92k yım çok verimsiz çalışıyorum 2 haftadır oyalana oyalana.Benimde 10k ya çekmem lazım kardeşim.Umarım başarırız.Bende gaza geldim bugünden sonra kednimi toparlıyorum 2 yada 10k ya çekecem inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rez
  • inş yaparsı . Benim bildiğim rekor 50k dan 2k ya.

• 19 dan 2k olurmu sayısal bu soruyu soranlardan ben de nefret ediyodum ama adam psikolojik olarak tabi olur diyen birini arıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: İllegal019

19 dan 2k olurmu sayısal bu soruyu soranlardan ben de nefret ediyodum ama adam psikolojik olarak tabi olur diyen birini arıyo

tabi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.