Şimdi Ara

2 AYDA TÜM FEN KONULARINI DÜMDÜZ ETMEK !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Başarı için plan yapmıyorsanız, o zaman hükmen başarısızlığı planlıyorsunuz demektir."

Evet şimdi boş boş konuşan elemanlar gelecek, ama ne yazık ki takmayacağım.
    Mart sonuna tüm fen konularım rahat rahat bitmiş olacaktır. (SIFIRDAN...) Tabi az çok temelimiz var vakit harekete geçme vaktidir! (çoğu konu hakkında fikrim var şimdi hepsini dümdüz etme vaktidir)

Açıkçası plan değişikliği yaptım neden mi?
    Onu 31 temmuzda açıklarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calisanogrenci -- 23 Ocak 2018; 15:37:13 >

• 2 ayda konuyu bitirmek var bitirmek var. Tyt kimyayi 1-2 haftada bitirirsiniz gibi seyler okuyorum ki bunlar gerceklikten uzak. Bir yazarak yedirerek bitirip ustune soru cozmek var bir de konuyu okuyup gecerek bitirmek var. O yuzden her konu bitirmek ayni anlama gelmiyor.

Kolay gelsin. Umarim emeginin karsiligini alirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elevator

2 ayda konuyu bitirmek var bitirmek var. Tyt kimyayi 1-2 haftada bitirirsiniz gibi seyler okuyorum ki bunlar gerceklikten uzak. Bir yazarak yedirerek bitirip ustune soru cozmek var bir de konuyu okuyup gecerek bitirmek var. O yuzden her konu bitirmek ayni anlama gelmiyor.

Yedire yedire, yaza yaza, kopa kopa bitirmek var hedefimde. İnşallah hepimiz alırız kardeşim.
  • matematik geometride eksiğin yoksa bitebilir aslında uzun çalışırsan zor ama imkansız değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlnxeksixartıc -- 23 Ocak 2018; 17:24:12 >
  • 2 ayda tamamen bitirecegin konular ezbere gidecektir, cunku kafani yorupta o konuyu dusunmen icin kendine zaman birakmamissin. bu programi yapipta sinavdan 2 hafta once programin bitse mantikli olurda. sanki kendini fazla sıkıstiriyosun.

• Geçti umut pazarı sen sür niğdeye eşşeğini

• quote:

Orijinalden alıntı: calisanogrenci

quote:

Orijinalden alıntı: Elevator

2 ayda konuyu bitirmek var bitirmek var. Tyt kimyayi 1-2 haftada bitirirsiniz gibi seyler okuyorum ki bunlar gerceklikten uzak. Bir yazarak yedirerek bitirip ustune soru cozmek var bir de konuyu okuyup gecerek bitirmek var. O yuzden her konu bitirmek ayni anlama gelmiyor.

Yedire yedire, yaza yaza, kopa kopa bitirmek var hedefimde. İnşallah hepimiz alırız kardeşim.

Kolay gelsin ama abartmamaya calis cunku bu sinavda soru cozmek daha onemli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.