Profilinde bütün bilgileri yazıyor zaten. İnşallah biran önce iş bulur çalışırsın , şuan ki durumun hoş değil.Öldürmüşsün kendini.
sen evlenince karın çocuk yapalım dediğinde yanına gitmezsin bile
Okul konusunda çok geç kalmışsın.
quote:
Orijinalden alıntı: muhallebi Salep
sen evlenince karın çocuk yapalım dediğinde yanına gitmezsin bile
yok o kadar da değil mesela mastur yapçam zaman hiç üşenmem mesela birini döveceğim zamn hiç üşenmem tam tersi zevk alırım hoşuma gider tabi dayak yiyince değil
Dışarı çık gez kızlarla bakış güzel mekanlarda yemek ye deniz kenarına git birşeyler yap hayattan daha çok zevk alırsın ama nolur eve tıkanma valla pcnin kölesi olma hayattan zevk al yaşlanınca ararsın bu günleri banada büyük abilerim söyler :) gençken yaşayacaksın yoksa 30 dan sonra bitiyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: lenitolepe
Okul konusunda çok geç kalmışsın.
geç olsun güç olmasın hocam
quote:
Dışarı çık gez kızlarla bakış güzel mekanlarda yemek ye deniz kenarına git birşeyler yap hayattan daha çok zevk alırsın ama nolur eve tıkanma valla pcnin kölesi olma hayattan zevk al yaşlanınca ararsın bu günleri banada büyük abilerim söyler :) gençken yaşayacaksın yoksa 30 dan sonra bitiyorsun
tamamda hocam dışarısı buz gibi anasını satayım ve bizim mahallede sürüyle apaçi var
hocam taksim gibi yerlere gidebilirsin :) bir tek mahallemi :) tabi para varsa
quote:
hocam taksim gibi yerlere gidebilirsin :) bir tek mahallemi :) tabi para varsa
benim kadar cimri pinti herif yoktur o yüzden gidemem izmirde bayraklıda borsada oturmaktayım
Bi ss atsana bana tipini merak ettim
gönderdim
Böyle düşünenleri anlayamıyorum. Bu hafta 3 gün rapor aldım bugün öğleden sonra dışarıya çıktım hemen. Dışarısı gibisi yok asıl. Yarın son günüm ondan sonra da rapor falan almam. Evde bunalıyorum direk.
Bana da gönderir misin. Kendine yazık ediyorsun bence. Hayat bu yaşlarda güzel.
quote:
Orijinalden alıntı: 3_ok
Böyle düşünenleri anlayamıyorum. Bu hafta 3 gün rapor aldım bugün öğleden sonra dışarıya çıktım hemen. Dışarısı gibisi yok asıl. Yarın son günüm ondan sonra da rapor falan almam. Evde bunalıyorum direk.
aga almışım nesgayfamı açmışım euro truck simulatörü wireless li klavyemle oynuyom nasıl oluyo biliyon mu
izmir'de olsam eve 3 günde bir uğrardım.
quote:
Orijinalden alıntı: rtaad
gönderdim
Tipindede bi sorun yok yani , biraz saçlarını düzeltip kilo alsan on numara olursun , bu kadar koyverme hayatı kendine bak eğitimini tamamla
birişeymidediB
kullanıcısına yanıt
göderdim
quote:
Orijinalden alıntı: dafuq
quote:
gönderdim
Tipindede bi sorun yok yani , biraz saçlarını düzeltip kilo alsan on numara olursun , bu kadar koyverme hayatı kendine bak eğitimini tamamla
saçlarım döküldü biraz önlerde az kaldı ve dahada zayıfladım sanırım karnımda kurt var doktora gitcem ama üşeniyom
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 3_ok
aga almışım nesgayfamı açmışım euro truck simulatörü wireless li klavyemle oynuyom nasıl oluyo biliyon mu
Hocam arada bir yapmak güzel olur da 2 ay nedir ? tabii kişisel durum herkes dışarıyı sevmez. Bende bi nescafe yapayım
quote:
Orijinalden alıntı: La Esperanza
izmir'de olsam eve 3 günde bir uğrardım.
niye la belki ölmüşümdür diye mi allah korusun deyin haa