Şimdi Ara

2 aydır evden çıkmıyorum (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: interior designer

http://www.uludagsozluk.com/k/15-g%C3%BCn-boyunca-evden-%C3%A7%C4%B1kmayan-ki%C5%9Fi/

valla okadarda kötü değilim yaw

genlde günde 3 pc oyunu açıp oynarım kurtlar vadisinin eski bölümlerini izlerim en son 55 . bölümü izledim testere yakalanmıştı ve bsc youtube kanallarını takip ederim bide arada sırada dh ye girer mesaj atarım 5,6 aydır üyeyim en çok bu gün bu kadar çok mesaj atmışımdır

• Bende evde kök atıyorum. bir zaman sonra beynin uyuşuyor mantıklı cevaplar veremiyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam temiz hava iyidir,çık dışarı bir tur at,bir iki çay iç,bir kaç arkadaşını gör haftada bir kaç gez toz,iyi gelir
  • Bende mezuna kaldım bu sene 4 gün dersane 3 gün tatil,ayda 1 kere arkadaşlar çağırırsa giderim onun haricinde hep evdeyim sabah 9:00-13:00 dersane geri kalan zamanlarda full evdeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

Bende evde kök atıyorum. bir zaman sonra beynin uyuşuyor mantıklı cevaplar veremiyorsun.

soran olmadığı için bende cevap vermiyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Bende mezuna kaldım bu sene 4 gün dersane 3 gün tatil,ayda 1 kere arkadaşlar çağırırsa giderim onun haricinde hep evdeyim sabah 9:00-13:00 dersane geri kalan zamanlarda full evdeyim.

napçan başka aga havada tipi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: FnL

Hocam temiz hava iyidir,çık dışarı bir tur at,bir iki çay iç,bir kaç arkadaşını gör haftada bir kaç gez toz,iyi gelir

bu gün çıkacam eski çalıştığım yerde az bi para kaldıydı onu almaya gitçem
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.