Şimdi Ara

2 aydır evden çıkmıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 sene bir işte çalıştım sonra çıktım işten 2 aydır evden bakkala dahi çıkmıyom çok tembelim evde internet var diye zaman hemen akıp geçiyo canım sıkılmıyo genelde eski arkadaşlarım face den felan gel bizim mahallleye felan diyo canım istemiyo hep evden çıkmamak istiyo canım
    sizce ne yapmalıyım

• Bu yaz Haziran 15'den Eylül 25'e kadar aynen sokak kapısından dışarı çıkıp bakkala kadar dahi gitmedim. 3 aydan biraz fazla yapar. Şimdi de haftada 1 kez bilemedin en fazla 2 kez falan çıkıp çarşıya gidiyorum. Bu şehirde görüştüğüm yalnızca 1 insan var. Çıkıp pes atıyoruz, yemek yiyiyoruz, dönüyorum.

Ben sıcaklar yüzünden çıkmamıştım. Şimdi de soğuklar yüzünden pek çıkmıyorum. Sorun yok. Bir şey yapmak zorunda değilsin. Ev gibisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Bu yaz Haziran 15'den Eylül 25'e kadar aynen sokak kapısından dışarı çıkıp bakkala kadar dahi gitmedim. 3 aydan biraz fazla yapar. Şimdi de haftada 1 kez bilemedin en fazla 2 kez falan çıkıp çarşıya gidiyorum. Bu şehirde görüştüğüm yalnızca 1 insan var. Çıkıp pes atıyoruz, yemek yiyiyoruz, dönüyorum.

Ben sıcaklar yüzünden çıkmamıştım. Şimdi de soğuklar yüzünden pek çıkmıyorum. Sorun yok. Bir şey yapmak zorunda değilsin. Ev gibisi yok.

a ama gerçekten bu üşengeçlik başa bela yanımda para var ama 2 ay sonra felan bitecek hiç iş arıyasım felanda gelmiyo

• senin gibiydim artık evde duramıyorum sürekli takıldığın bi kafen olacak sahibiyle kaynaşıcaksın hem dert ortağı bir abin olacak hemde samimi bi ortam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shodaime

senin gibiydim artık evde duramıyorum sürekli takıldığın bi kafen olacak sahibiyle kaynaşıcaksın hem dert ortağı bir abin olacak hemde samimi bi ortam

küçükken aynı dediğin bi abi vardı internet kafenin parolasını felan bana söylemişti ama artık öle şeyler yok yaw ulan 15 bin tl m olcak gider ps4 cafe açrım ama nerden gelcek o para?
  • quote:

Bu yaz Haziran 15'den Eylül 25'e kadar aynen sokak kapısından dışarı çıkıp bakkala kadar dahi gitmedim. 3 aydan biraz fazla yapar. Şimdi de haftada 1 kez bilemedin en fazla 2 kez falan çıkıp çarşıya gidiyorum. Bu şehirde görüştüğüm yalnızca 1 insan var. Çıkıp pes atıyoruz, yemek yiyiyoruz, dönüyorum.

ne yapalım dışarı çıkman için, sana özel mevsim?

• quote:

Orijinalden alıntı: rtaad

quote:

senin gibiydim artık evde duramıyorum sürekli takıldığın bi kafen olacak sahibiyle kaynaşıcaksın hem dert ortağı bir abin olacak hemde samimi bi ortam

küçükken aynı dediğin bi abi vardı internet kafenin parolasını felan bana söylemişti ama artık öle şeyler yok yaw ulan 15 bin tl m olcak gider ps4 cafe açrım ama nerden gelcek o para?

benim şu an öyle bi abim var 3 yıldır kafeye gideceksem oraya giderim hem dert ortağı hem abi 3-4 tane var zaten samimi bi ortam oluyo,nargile kafeden bahsediyorum ben şu anda ve adamına denk gelirsen benim şu anki abilere bazen hesap ödemem ses bile etmezler çünkü aramızda bi güven bağı oluşmuş zamanla öyle şeylerin lafını etmezler sanada tavsiye ederim öyle bi samimiyet kurmanı .

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

quote:

ne yapalım dışarı çıkman için, sana özel mevsim?

Papua Yeni Gine'de hazır yapılmışı var. Buradan 50 derece kadar güneye inmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 17 Aralık 2013; 23:12:20 >

• quote:

quote:

quote:

benim şu an öyle bi abim var 3 yıldır kafeye gideceksem oraya giderim hem dert ortağı hem abi 3-4 tane var zaten samimi bi ortam oluyo,nargile kafeden bahsediyorum ben şu anda ve adamına denk gelirsen benim şu anki abilere bazen hesap ödemem ses bile etmezler çünkü aramızda bi güven bağı oluşmuş zamanla öyle şeylerin lafını etmezler sanada tavsiye ederim öyle bi samimiyet kurmanı .

yaw zaten ben eskiden kordonda garson olarak çalışıyodum nargile felan içimek istesem istediğim kadar bedavaya içerim birde bende böle çok kalabalık olunca kendimi kasıyorum felan rahat olamıyom çoğu insanların yanında ailem en yakın arkadaşım hariç

• quote:

quote:

quote:

quote:

yaw zaten ben eskiden kordonda garson olarak çalışıyodum nargile felan içimek istesem istediğim kadar bedavaya içerim birde bende böle çok kalabalık olunca kendimi kasıyorum felan rahat olamıyom çoğu insanların yanında ailem en yakın arkadaşım hariç

onu da kendin aşman lazım dostum ben aştım zorlaya zorlaya sende böyle böyle aşacaksın kimse senden üstün değil eki düzen ver kendine.

• bende asosyal olmak istiyorum ama okul yüzünden olmuyor ailemin parası olsa 1 dakika düşünmem bırakırım okulu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaperMo0n

bende asosyal olmak istiyorum ama okul yüzünden olmuyor ailemin parası olsa 1 dakika düşünmem bırakırım okulu

asosyallik on numara aga ama yanına bi 1500 tl felan ayır ben evin elektirğini ve internetini ödüyom ödemessem annem yemek felan sofra atmıyo o yüzden para var huzur var gerçi o paralarda çıktığım işten kalan paralar yani bende 1 hafta sonra felan tahminimce bi işe girmiş olurum
  • parayı nerden kazanıyonuz la
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbortif

parayı nerden kazanıyonuz la

yaw eskiden garsonluk yapıyodum kenara para ayırmıştım işte o paralar yani para felan kalmadı çalışmak şart her gün gece 4,5 gibi yatıp öğlen 2 gibi kalkıyom vallaha on numara oluyo ilerde nolacak hiç bilmiyom bi düşünüyom 2 çocuğum olacak karım olacak onlara ben nasıl bakacam diye en iyisi bekarlık deyip geçiyom sonra
    not:17 yaşındayım nilli olmadım çünkü büyük haram olduğu için çok korkuyom
  • quote:

quote:

yaw eskiden garsonluk yapıyodum kenara para ayırmıştım işte o paralar yani para felan kalmadı çalışmak şart her gün gece 4,5 gibi yatıp öğlen 2 gibi kalkıyom vallaha on numara oluyo ilerde nolacak hiç bilmiyom bi düşünüyom 2 çocuğum olacak karım olacak onlara ben nasıl bakacam diye en iyisi bekarlık deyip geçiyom sonra

evlenmemeyi düşünseniz ?
  • Vay be bu forumda bi işsiz ben değil misim rahatladim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

evlenmemeyi düşünseniz ?

valla onu düşünmek bile canım istemiyo ne olacak bu halimiz allah bilir hayırlısı bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: club marina

Vay be bu forumda bi işsiz ben değil misim rahatladim :)

çok rahatlama 1 hafta sonra felan ben bi işe girmiş olurum iş bulmak bana göre çok kolay geliyo gastede bir sürü ilan var ve ayrıca ben işkura kayıtlıyım durmadan mesaj felan geliyo ben takmıyom
  • quote:

quote:

çok rahatlama 1 hafta sonra felan ben bi işe girmiş olurum iş bulmak bana göre çok kolay geliyo gastede bir sürü ilan var ve ayrıca ben işkura kayıtlıyım durmadan mesaj felan geliyo ben takmıyom

Yaş kaç? Ne mezunusun hocam? Ve askerlik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Yaş kaç? Ne mezunusun hocam? Ve askerlik?

yaşım konumdaki mesajlara bakarsan anlarsın 17 orta okul menzunuyum ve 2ay sonra açık meslek lisesine yazılcam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.