Şimdi Ara

2 Aydır Kalp Problemim--Yardım,Öneri Lütfen Arkadaşlar :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, en son çareyi buraya yazmakta bulduğum için yazıyorum.. 2 aydır kalbimin üstünde sürekli bir ağrı var,sol koluma ve bazen sol boynumdan çeneme doğru vuruyor.Ayrıca sol arka belimde kalbin olduğu hizada yanma oluyor.
    Ağrımın kalbimin orda olması ve koluma vurması beni korkutuyor.
    2 kez kardiyolojiye gittim testler yapıldı(ekg,efor,ritim holter,kan sonucu) kalpte birşeyin yok dediler,Akciğerde de birşey çıkmadı ve dahiliye yönlendirdiler.
    Dahiliye de miyozit(kas iltihabı) olabilir dedi fakat kesin değil dedi ve herhangi bir ilaç vs vermedi.

Bilen veya bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olursa sevinirim.Hastaneye başka bir bölüme gitmeli miyim ne yapmalıyım bilmiyorum 2 aydır yaşantım bozuldu..

Ekleme:Yaş:23 Kilo:69

NOT:stresli bir durumum yok ve panik ataklık birşeyim çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerpamuk -- 8 Mart 2018; 1:33:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam öncelike geçmiş olsun.

Kas ağrısı olma ihtimali yüksek, değilse panik ataktır. Panik atak için kaygı azaltıcı ilaçlar var onlardan kullanabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rekuku

Hocam öncelike geçmiş olsun.

Kas ağrısı olma ihtimali yüksek, değilse panik ataktır. Panik atak için kaygı azaltıcı ilaçlar var onlardan kullanabilirsiniz.

Çok sağolun hocam cevabınız için..

Kas ağrısı ve sakinleştirici ilaçlar kullandım ancak bi etki yaratmadı sol kola parmaklarıma kadar inen ve boynumda olan ağrılar yüzünden ne yapıyım bilmiyorum.bazen sol bacağımda ağrıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nöroloji bölümüne de görünün hocam acil şifalar dilerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kilo fazlan var mı? varsa ver.

idrar rengimi takip et beyaz olana kadar su iç.koyu sarı olmasına izin verme.

şeker unu minimuma indir.asitli şeyler yiyip içme.

• Midene baktır, reflü olabilir.

• Nörolojiye gözükmeniz gerekiyor. Kalp ile ilgili bir problem değildir. Fıtık veya başka bir nörolojik problem olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: em2018

kilo fazlan var mı? varsa ver.

idrar rengimi takip et beyaz olana kadar su iç.koyu sarı olmasına izin verme.

şeker unu minimuma indir.asitli şeyler yiyip içme.

Teşekkürler cevap için..

Kilom yok hatta tam tersi zayıfım.

Su çok içiyorum fakat özellikle idrar sabahları koyu renkte geliyor sebebini bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Taparcasına

sigara ve kahve içiyo musun?

Yok hocam sigara hiç kullanmadım kahvede az içerim

• pskaytra git somatizasyon bozukluğu olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: espial

Nöroloji bölümüne de görünün hocam acil şifalar dilerim.

Sağolun hocam nörolojiye görünicem bide

• Boyun fıtığı ile ilgili olabilir hocam. Nöroloji değilde beyin ve sinir cerrahisine gidin öncelikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Usami

Boyun fıtığı ile ilgili olabilir hocam. Nöroloji değilde beyin ve sinir cerrahisine gidin öncelikle.

Sinirlerle alakalı olabilir diye düşünüyorum bende.2 aydır hergün sürekli sızlayan geçmeyen kalp,boyun ve sol kol ağrısı var

• Başka önerisi olan veya bu duruma benzer bişey yaşayan var mı arkadaşlar?

• Bana da benzer durum oluyor biraz daha farklı ama. Benim sol göğsüm acıyordu. Dahiliyede ve norölojide bir problem çıkmadı. Ağrılar şiddetli değil günlük hayatta. Ama spor yaptığım zaman özellikle göğüs çalıştırığım zaman orası baya batıyodu ve acıyodu. Yani büyük ihtimal kasla ilgili bir problem var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Epıl

Bana da benzer durum oluyor biraz daha farklı ama. Benim sol göğsüm acıyordu. Dahiliyede ve norölojide bir problem çıkmadı. Ağrılar şiddetli değil günlük hayatta. Ama spor yaptığım zaman özellikle göğüs çalıştırığım zaman orası baya batıyodu ve acıyodu. Yani büyük ihtimal kasla ilgili bir problem var.

Geçmiş olsun size de..batma varsa dediğiniz gibi kaslardandır fakat benim ağrı şeklinde ve sol arka belimede vuruyo yanıyo sanki orası

• Bende de aynı durum olmuştu. Kas ağrısı dediler. Fizik terapiye yolladılar, geçti.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaLpazan

Bende de aynı durum olmuştu. Kas ağrısı dediler. Fizik terapiye yolladılar, geçti.

Nöroloji bölüme gidicem birşey çıkmazsa bende fizik tedaviye gidicem sağolun öneriniz için

• Up

• Arkadaşlar bu ağrılara ne iyi gelir bilen var mıdır? zamanım olmadığı için gidemedim doktora haftaya gidicem ama ağrımlarımda arttı çenemin sol tarafı çok ağrıyor

Acile mi gitsem kalpten korkuyorum ani birşey olcak diye :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerpamuk -- 9 Mart 2018; 0:49:42 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.